ErvaringenSite

  Ervaringen Replace Direct

  We maken veel gebruik van allerlei soorten gadgets. Zo’n gadget hebben is één ding. Daarnaast zul je ook nog wat dingen moeten hebben om je mobiele telefoon of camera te laten werken. Een oplader bijvoorbeeld, of een ander kabeltje. Je kunt ze krijgen bij Replace Direct. Maar wat zal de kwaliteit van die onderdelen nou precies zijn? Hoe lang zal het duren voor je adapter of lader jouw smartwatch hebben opgeladen? Zullen die accu’s nou wel zo lang meegaan? Zul je lang moeten wachten op de bezorging van jouw nieuwe verlengsnoer? En hoe zal Replace Direct’s klantenservice reageren als je ze op hulp wilt vragen? Alleen echte klanten van Replace Direct hebben eerlijke antwoorden op deze vragen. Lees hun reviews om een idee te krijgen van hoe Replace Direct nou echt werkt. Hun beoordelingen, cijfers, ervaringen en meningen kunnen je laten zien wat er van Replace Direct verwacht kan worden.

  Over Replace Direct

  Replace Direct is een elektronicabedrijf dat onderdelen en accessoires voor allerlei soorten gadgets verkoopt. Zo zijn er bijvoorbeeld accu’s en batterijen voor scootmobiels, laptops, camcorders, smartphones, accugereedschap, navigatie, noodverlichting, eReaders, zaklampen en nog veel meer. Het kunnen gewoon standaard batterijen zijn, maar ze hebben ook speciale batterijen. Hieronder vallen oplaadbare batterijen, powerbanks, knoopcellen, enzovoort. Sommige batterijen zijn klein genoeg om in een horloge of hoortoestel te passen. Sommige dingen kunnen niet via een batterij opgeladen worden. Die hebben een adapter en/of lader nodig die af en toe opgeladen moet worden. Denk bijvoorbeeld aan een draagbare telefoon, digicam, portofoon, zaklamp, tuingereedschap of elektrische fiets. Hiervoor hebben ze docking stations, laadstations, USB-laders, universele laders en nog veel meer. Een ander soort gadget is je printer. Die heeft niet alleen stroom nodig maar ook nog eens inkt om te kunnen werken. Voor sommige printers is gewone printerinkt voldoende, maar steeds meer printers vragen gespecialiseerde inkt. Dit kunnen toners of inkjet cartridges zijn, maar ook printers van een speciaal merk. Dell, Lexmark, Epson, HP, Brother en Canon zijn bekende namen. Ook heeft Replace Direct fotopapier en printlabels waarop je een afbeelding kunt afdrukken.Naast accessoires heeft Replace Direct ook onderdelen voor huishoudelijke apparatuur zoals vaatwassers, koelers, beamers, wasmachines, spelcomputers, stofzuigers, drones, koffiezetapparaten en lampen. Mocht je nog een scartkabel, stekkerdoos, telefoonkabel of HDMI-kabel nodig hebben, dan heeft Replace Direct deze ook voor je. En als laatste kunnen ze je nog helpen aan lampen. Hieronder vallen ook halogeenlampen, tuinverlichting, ledlampen en tl-buizen.


  Het verhaal achter Replace Direct.

  Diensten van Replace Direct

  Alle onderdelen, accessoires en gebruiksproducten van Replace Direct kunnen online worden besteld. De bezorgservice van Replace Direct kan deze dan voor je afleveren. Ook doen ze reparaties voor vele apparaten. Zo kan een stoomreiniger, waterfilter of barbecue toch nog even mee. Verder heeft Replace Direct dan nog een klantenservice om je van advies te voorzien als dat nodig is.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Replace Direct

  Heb jij al eens een onderdeel gekocht bij Replace Direct of je laptop of smartphone door ze laten repareren? Dan horen wij graag alles over jouw ervaring met deze elektronicawinkel. Schrijf een Replace Direct review en laat ons weten hoe deze winkel jou wel of juist niet bevalt.

  Replace Direct
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  2
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  2
  Leveren
  rating
  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Oplader besteld en niets ontvangen

  Bestelling geplaatst, betaling overgemaakt, betalingsbevestiging ontvangen.
  Plots een paar dagen later krijg ik steeds betalingsherinneringen, mails die dan ook nog eens in het Frans komen en uiteindelijk ook in het Nederlands.
  Als ik mailde naar hen met de betalingsbevestiging in bijlage krijg ik te horen dat mijn betaling niet aan mijn bestelling gekoppeld zou zijn door een verkeerde omschrijving en ik het geld direct teruggestort zou krijgen. Dit is geleden van eind maart en nog altijd geen geld terug gezien. Ze wensen dat ik het bedrag opnieuw overmaak voordat ik mijn bestelling krijg. Maar ik wens niet 2x te betalen en heb nog altijd mijn geld niet terug gezien, dus ik ga ook zeker niet nog eens betalen. Na een paar keer heen en weer contact via de mail heb ik op mijn laatste 2 mails waarin ik vraag om of mijn betaling terug te ontvangen of mijn bestelling gewoon te ontvangen geen reactie meer ontvangen. Al geleden van half april.
  Ik zou graag actie zien nu. Of mijn geld terug OF mijn bestelling gewoon zo spoedig mogelijk ontvangen.
  Jammer dat het zo moet lopen.

  Door: Deborah05-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over Replace Direct

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Replace Direct een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Replace Direct. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Replace Direct actief?

  Replace Direct is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Replace Direct gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.