ErvaringenSite

  Ervaringen resellerclub

  Niet zelden worden consumenten voor de aankoop van producten of diverse onderdelen van het kastje naar de muur gestuurd. Ook als het gaat om het gebruik van verschillende diensten liggen afdelingen soms verspreid in een land. Dit brengt ergernissen met zich mee, omdat klanten zich realiseren dat zaken veel efficiënter kunnen verlopen als ze alles op een locatie kunnen afhandelen. Herkent u dit euvel als u dit leest? Hebt u vragen over het schrijven van een blog of hoe webhosting in elkaar zit? Op ErvaringenSite leest u de ervaringen en de reviews van consumenten die gekozen hebben voor een website waar internetdiensten, en wat er allemaal mee verbonden is, als een 1- loket systeem wordt gepresenteerd. Ervaringen van gebruikers, die kunnen bijdragen in het nemen van de juiste beslissing in uw aankoop bestemming.

  Over Resellerclub
  Oorspronkelijk is de Resellerclub opgericht met het doel om een 1-loket systeem te zijn, waar deskundigen en ondernemers van Midden- en Kleinbedrijf alle producten kunnen kopen, die te maken hebben metWeb Presence. Het bedrijf werd in 1997 opgericht en het hoofdkwartier bevindt zich in Burlington, Massachusetts. In 2014 werd de Resellerclub overgenomen door de Endurance International Group (EIG). De EIG is een IT-dienstenbedrijf dat gespecialiseerd is in webhosting.

  Producten en diensten van resellerclub
  De producten en diensten vanResellerclub omvatten het aanbod van software als een online dienst (SaaS) en andere beveiligingsproducten aan internetaanbieders over de gehele wereld, die zich bezighouden met web hostings en e-mail hosting. Tot het productassortiment van Resellerclub horen producten voor webdesign en -ontwikkeling met de opties voor domeinen, hosting, servers, cloud, beveiliging, apps en meer. Naast de keuze van diverse producten, zijn er ook andere mogelijkheden om met de consument in gesprek te gaan en dat is via het Orderbox platform. De registratie bij Resellerclub is verplicht, wilt u gebruik kunnen maken van hun diensten. Met het persoonlijk login account heeft de geregistreerde altijd toegang tot producten en diensten van Resellerclub. Om gebruik te kunnen maken van de diensten aangeboden door Resellerclub zijn er belangrijke eisen, waaraan voldaan moet worden. Deze zijn het hebben van een website, blogs, social media-accounts, e-mails of elektronische nieuwsbrieven.

  Betaling, garantie en klachten bij Resellerclub
  Betalen bij Resellerclub kan door online bankieren en door overschrijving. De debet- /creditcard betalingen bij Resellerclub kunnen via Pay.pw (VISA, Mastercard, American Express of Discover Cards), PayPal (VISA, Mastercard, American Express of Discover Cards), Web money of van rekeningsaldo. Er zijn door Resellerclub diverse webpagina’s ontworpen, die informatie verstrekken over de afhandelingskosten en de deals die verkrijgbaar zijn. Er is verder ook een online-klachtenformulier beschikbaar. Op de daarvoor bestemde webpagina zijn er diverse overeenkomsten vermeld, die een beeld geven van de manier waarop het bedrijf haar voorwaarden heeft opgesteld bij het aangaan van een relatie met de consument.

  Complimenten en tips voor Resellerclub
  Bent u al bekend met de Resellerclub? Laat ons weten of er werkelijk sprake is van 1-loket systeem, waar u in een klap al uw wensen verwezenlijkt ziet. Deel uw ervaring met ervaringensite.be in een review.

  Resellerclub zegt wereldwijd meer dan 200.000 web professionals aan te sturen. Bent u geïnteresseerd om een kijkje te nemen op de website van Resellerclub? Vergeet dan niet om vooraf de reviews te lezen op ErvaringenSite.

  Betalen we voor mobiele diensten?

  resellerclub
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over resellerclub

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is resellerclub een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over resellerclub. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is resellerclub actief?

  resellerclub is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Software-oplossingen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van resellerclub gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.