ErvaringenSite

  Ervaringen Rooming

  Heb je interesse om een woning te huren? Of misschien wil zelf iets verhuren? Dan zou het aanbod van Rooming iets voor jou kunnen zijn. Het is ook mogelijk dat je al vertrouwd bent met dit platform en in het verleden al een woning, kamer of appartement via Rooming hebt gehuurd of verhuurd. In dat geval kun je op deze pagina een informatieve review over jouw persoonlijke ervaring met Rooming schrijven. Jouw informatie kan erg waardevol zijn voor andere mensen, en hen helpen om een geïnformeerde beslissing te maken of dit platform al dan niet aansluit op hun persoonlijke wensen en behoeften.

  Over Rooming

  De Nederlandse website Rooming is een in 2009 opgericht online platform waar je een woning kunt huren of verhuren en waarbij het contact rechtstreeks tussen gebruikers in een betrouwbare online omgeving zou verlopen. Het kernprincipe van Rooming is dat je zou weten van wie of aan wie je verhuurt. Om dit mogelijk te maken, automatiseert deze website het verhuurproces en brengt het huurder en verhuurder met elkaar in verbinding. Het team van Rooming zou streven naar een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk platform waarbij ze gebruikmaken van de meest moderne technieken. Deze website zou meer dan 5000 woningen, meer dan 330.000 potentiële huurders en meer dan 900.000 jaarlijkse bezoekers bieden.

  De kleine diensten van zorgondernemer Hennie de Quay

  Producten en diensten van Rooming

  Op de homepage van Rooming kun je in een zoekvenster ingeven op welke locatie je een woning zou willen huren. Er is ook een overzicht met de meest recent geplaatste woningen, een rechtstreekse link naar verschillende Nederlandse steden waar je een kamer, appartement of volledige woning kunt huren en een overzicht van de nieuwste Roomers. Dit zijn mensen die op zoek zijn naar een huurpand. Ook makelaars kunnen op deze website meer informatie verkrijgen. Als je een pand wilt verhuren, kun je op de knop 'verhuren' klikken om je woning onmiddellijk online te plaatsen. Hoewel de diensten die Rooming aanbiedt kosteloos zouden zijn, moet je je wel eerst op het platform registreren. Voor vragen of opmerkingen kun je via het online formulier contact opnemen met de klantenservice.

  Complimenten, klachten en tips voor Rooming

  Heb je al een woning gehuurd of verhuurd via Rooming? Indien ja, zou je dan bereid zijn om een korte, eerlijke review over dit platform te schrijven? Het maakt niet uit of jouw ervaring positief of negatief was, want hier worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd. Zo kunnen onze bezoekers snel en makkelijk voor zichzelf uitmaken of het aanbod van Rooming aansluit bij hun behoeften. Je kunt bijvoorbeeld meer informatie geven over de juistheid van de omschreven woningen, de vlotte werking van het platform of de bereidheid van de klantenservice om je te helpen als je vragen hebt. Hoe verloopt het registratieproces via de website, hoe kwalitatief zijn de voorgestelde matches en klopt het dat de diensten van Rooming kosteloos zijn? Misschien heb je via dit platform een woning gevonden en wil je deze opfleuren met enkele bloemen? Op deze pagina kun je lezen wat onze bezoekers vinden van het aanbod van Fleurop-InterFlora!

  Rooming
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Rooming

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Rooming een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Rooming. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Rooming actief?

  Rooming is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Huis, Tuin & Kamers

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Rooming gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.