Sebastian Schieke

Alle reviews

Sebastian Schieke

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

I-Say merklogo voor beoordelingen van Overige diensten
i-Say
0 reviews

Op zoek naar meningen en ervaringen in de wereld van enquêtes invullen? Wat zijn de beoordelingen van de mensen uit een online gemeenschap? H...

PolisCheckup merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
PolisCheckup
0 reviews

Verzekeringen, soms lijkt het echt op een buitenaardse materie waar je helemaal niet meer aan uit kan of eerst 10 jaar voor moet studeren voordat j...

Fiverr merklogo voor beoordelingen van Werk en B2B
Fiverr
0 reviews

Heeft u een uniek talent en bent u op zoek naar een platform waar u uw diensten kunt verkopen? Of bent u op zoek naar een freelancer voor een proje...

123test merklogo voor beoordelingen van Overige diensten
123test
0 reviews

 Heb jij wel eens meegedaan aan een test? Wat is een test nou eigenlijk?  iets testen betekent eigenlijk experimenteren met datgene wat j...

Sebastian Schieke

 

 

Een goed businessidee hebben is nog geen garantie voor het opzetten van een succesvol bedrijf. Bij het opzetten van een bedrijf komt heel wat kijken. Wat denk je bijvoorbeeld van huisvesting of een adres voor het bedrijf. Hoe ga je met opslagruimte om, productie, en hoe ga je het product bij je klanten aanbieden. Ook een heel belangrijk punt is hoe je je administratie wilt gaan regelen, welke verzekeringen heb je nodig voor de klant en voor je medewerkers? Soms is het gewoon handig om hulp te vragen aan een expert, of iemand aan te stellen die dit alles van je over kan nemen. Een andere mogelijkheid is jezelf verder ontwikkelen en alles zelf leren! Sebastian Schieke is niet de enige die een bedrijf is gestart met de belofte om bedrijfseigenaren te helpen met het succesvol maken van uw bedrijf! Maar is hij de beste? Dat laten wij graag aan u over! Geef uw mening over dit bedrijf door het achterlaten van een schriftelijke review waarin u uw persoonlijke beoordeling met ons deelt! Op ErvaringenSite vindt u het allemaal!

Over Sebastian Schieke
Sebastian Schieke is opgegroeid in Oost-Duitsland, een land met duidelijke en strikte grenzen op alle gebieden. Pas toen hij met zijn familie naar West-Duitsland verhuisde in de jaren 90 kwam hij in aanraking met IT en begon daar een carrière in. Hij kwam al snel tot de ontdekking dat als je niet de vinger aan de pols houdt op de nieuwste ontwikkelingen in de markt (ongeacht het soort markt waar je in werkt), je bedrijf al snel niet meer mee kan komen en ten onder gaat. Hij ontwikkelde een ondernemersmentaliteit waarmee aan het bedrijf gewerkt werd in plaats van in het bedrijf. Dit bleek een zeer goede beslissing en met de cursussen en op het forum wil Sebastian deze kennis delen en overdragen aan andere ondernemers. 

Producten en Diensten van Sebastian Schieke
Het is de missie van Sebastian Schieke om andere ondernemers te helpen en te empoweren. Om hen te helpen met de cirkel te doorbreken waarin hun bedrijf vast zit. Met de ondersteuning van Sebastian Schieke & Company kun je leren hoe je de verschillende problemen die bedrijven teisteren kunt overwinnen en hoe je niet van het pad afraakt en te doen wat ze oorspronkelijk van plan waren. Je zult vaardigheden leren die je alszelfstandig ondernemer nodig hebt om je bedrijf te laten groeien en overdachte uitdagingen aan te gaan in een wereld  die constant veranderd.

Complimenten, Klachten en Tips over Sebastian Schieke
Het proces om een succesvolle ondernemer te worden is vaak lang en moeizaam. Met begeleiding van mensen die het al eens mee hebben gemaakt en van hun bedrijf een succes hebben weten te maken kan enorm lonend zijn! Of Sebastian Schieke & Company hiervoor de meest aangewezen persoon is, horen wij graag van u! Heeft u ervaring met dit online adviesbedrijf? Geef uw persoonlijke beoordeling weer in een review! Zo helpt u niet alleen andere ondernemers, maar ook om van ErvarignenSite.be de beste Nederlandstalige vergelijkingssite te maken.