SentryPC

Alle reviews

SentryPC

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

MacPaw merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen

MacPaw

0 reviews

Het is best lastig als uw pc, mobiel of iPad een aantal gevaren oploopt en niet meer de performance levert die u graag zou wensen. Een virusscanner...

NordVPN merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen

NordVPN

0 reviews

NordVPN is een virtueel privénetwerk serviceprovider gebaseerd in Panama. Simpel gezegd biedt NordVPN je de mogelijkheid op een beschermde m...

Norton merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen

Norton

0 reviews

Je bent aangekomen bij de reviewpagina van NortonLifeLock. Als jij de producten van dit bedrijf wel eens hebt aangeschaft willen we je vragen om jo...

Silvasoft merklogo voor beoordelingen van Boekhouding en Administratie

Silvasoft

0 reviews

Ben je als bedrijf of boekhouder op zoek naar nieuwe bedrijfssoftware, maar weet je niet voor welke optie je moet kiezen dan raden we je aan om de ...

SentryPC

Ben je op zoek naar software en programma's om het internet gebruik van je medewerkers of kinderen te kunnen controleren? Hoe kies je voor het product dat het beste bij jouw eisen past? Waar moet je op letten? Wat vinden andere klanten een betrouwbare aanbieder? Hoe meer je erover nadenkt hoe minder je eigenlijk weet over de verschillende producten die er verkrijgbaar zijn. Daarom is het een goed idee om reviews van consumenten te lezen. Zij geven in hun reviews niet alleen hun mening over de artikelen waar zij al ervaring mee hebben ook geven zij commentaar op de werkwijze van de diverse aanbieders. Deze reviews vind je overzichtelijk gerangschikt op onze website zodat je er snel achter kunt komen welke producten de beste zijn.

Over SentryPC
Sentry begon in 2001 onder de naam Access Control Software. Het duurde nog tot 2005 voordat het bedrijf een de software herschreef en een samenwerking aanging die leidde tot de naam die het tegenwoordig nog steeds heeft. Met de software van deze aanbieder kun je het computergebruik van gebruikers monitoren. Is de software van SentryPC geschikt voor alle computers? De producten van deze aanbieder zijn geschikt voor computers die werken met het Windows of macOS besturingssysteem. Met de aangeboden producten kun je minstens een tot maximaal 1000 pc's monitoren. Zijn de producten van SentryPC makkelijk te gebruiken? Mocht het je niet lukken om de software te downloaden of te starten dan kun je gebruik maken van het supportcentrum op de website. Voor algemene vragen kun je contact opnemen met de klantenservice van SentryPC.

De producten van SentryPC
De diverse producten die SentryPC te bieden heeft worden per jaar belast. Met elk product kun je net zoveel computers monitoren als het aantal beschikbare licenties die je hebt. Zo kun je als ouder onder meer het surfgedrag van je kinderen in de gaten houden en monitoren. Bedrijven kunnen controleren en filteren wat werknemers kunnen zien terwijl zij aan het werk zijn. Hoe kun je de software van SentryPC betalen? Deze aanbieder maakt het mogelijk om de producten die je besteld af te rekenen met veilige methodes zoals PayPal en creditcard. Tijdens het bestellen kun je een account aanmaken en na ontvangst van de betaling is het programma direct te gebruiken en in te stellen.

Reviews over SentryPC
Als het antwoord op de vraag of jij als klant ervaring hebt met de producten van SentryPC ja is dan zijn wij op zoek naar jou. We willen namelijk dolgraag van je weten hoe jij de service en kwaliteit van SentryPC ervaart. Gebruik je als tevreden klant de software al langere tijd of ben je teleurgesteld in het programma en wil je het niet langer gebruiken? In beide gevallen hopen we dat je een review op onze website publiceert zodat andere klanten precies te zien krijgen wat jij de plus- en minpunten van SentryPC vindt. Alleen op die manier maak je het voor ons mogelijk om een realistisch beeld te laten zien van de manier waarop deze aanbieder met klanten omgaat.