ErvaringenSite

  Ervaringen Shift4Shop

  Vele bedrijven streven ernaar om een eigen website te hebben. Een website brengt vele voordelen met zich mee voor een onderneming, zeker voor startende ondernemers. Websites zorgen voor een professionele uitstraling van een bedrijf en zorgen ook ervoor dat klanten zien dat zo een bedrijf serieus is. Hierdoor vergroot ook het vertrouwen in de producten en diensten van het bedrijf en ontstaan er loyale klanten. Daarnaast hebben klanten ook een duidelijker beeld van het totaal assortiment en is het gemakkelijker om een keuze te maken en online te shoppen.

  Aangezien er steeds meer startende ondernemers op de markt komen, die voornamelijk online functioneren, wordt de vraag naar het bouwen van een gedegen website steeds groter. Het aanbieden van websites is daarom ook een dienstverlening van bedrijven zoals Shift4Shop. Omdat er vele aanbieders zijn is het van belang om te vergelijken welk aanbod het beste past bij jouw behoeften en om reviews van klanten na te gaan.

  Over Shift4Shop
  Shift4Shop is een e-commerce platform dat aan bedrijven in diverse branches het bouwen van websites aanbiedt. Het is ook mogelijk om via Shift4Shop producten en orders te beheren en het bedrijf helpt ook met marketingtools voor bijvoorbeeld sociale media. Het bedrijf dat in 2001 werd opgericht door Gonzalo Gil, heeft meer dan 22 duizend kopers en bijkans 100 medewerkers. Shift4Shop is resultaat gericht en is bereid een extra mijl te gaan voor haar klanten. Verder geven zij aan dat zij betrouwbaar, klantgericht en 24/7 bereikbaar zijn. Ook staat innovatie voorop om zoveel en zo goed als mogelijk te kunnen voorzien in de behoefte van de klant.

  Producten en diensten van Shift4Shop
  Shift4Shop is zich ervan bewust dat een website de brand op zijn best moet uitstralen om zodoende klanten aan te trekken en te behouden. Ook is het mogelijk om het veiligheids-, retour- en verzendingsbeleid van de website vorm te geven. De ‘Over ons’ pagina en contactinformatie zijn ook belangrijke aspecten, waaraan Shift4Shop werkt bij het bouwen van haar websites. Er wordt verder ook zorgvuldig aandacht besteed aan de product overzichten en de werking van het winkelmandje.

  Via Shift4Shop is het mogelijk om websites te bouwen voor producten zoals elektronica, boeken, meubilair, hardware, school- en kantoor producten, speelgoed en games en nog veel meer. Er is keuze uit bestaande thema’s die vooraf zijn afgestemd op het gebruik via een mobiel. De effectiviteit van deze standaard templates is vooraf getest op aantrekkelijkheid en een praktische werking. Het is mogelijk om de thema’s aan te passen middels de 'Core Theme Editor’ op maat voor het bedrijf, bijvoorbeeld middels het gebruik van specifieke kleuren, foto’s en het logo. Ook kan er gekozen worden voor de gewenste taal en de gewenste productvolgorde die te zien zal zijn op de webshop.

  Complimenten, klachten en tips voor Ship4Shop
  Ben je als ondernemer in zee gegaan met Ship4Shop om jouw website te laten bouwen? Vertel anderen dan hoe je de dienstverlening hebt ervaren. En hoe hebben jouw klanten gereageerd op de website? Was het aantrekkelijk? Heeft het meer loyale klanten opgeleverd? Door een review achter te laten hebben andere klanten een beeld van wat zij kunnen verwachten.

  Klantmedewerker bancaire diensten

  Shift4Shop
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Shift4Shop

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Shift4Shop een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Shift4Shop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Shift4Shop actief?

  Shift4Shop is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Software-oplossingen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Shift4Shop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.