Shipping Easy

Alle reviews

Shipping Easy

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

MacPaw merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen

MacPaw

0 reviews

Het is best lastig als uw pc, mobiel of iPad een aantal gevaren oploopt en niet meer de performance levert die u graag zou wensen. Een virusscanner...

NordVPN merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen

NordVPN

0 reviews

NordVPN is een virtueel privénetwerk serviceprovider gebaseerd in Panama. Simpel gezegd biedt NordVPN je de mogelijkheid op een beschermde m...

Norton merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen

Norton

0 reviews

Je bent aangekomen bij de reviewpagina van NortonLifeLock. Als jij de producten van dit bedrijf wel eens hebt aangeschaft willen we je vragen om jo...

Silvasoft merklogo voor beoordelingen van Boekhouding en Administratie

Silvasoft

0 reviews

Ben je als bedrijf of boekhouder op zoek naar nieuwe bedrijfssoftware, maar weet je niet voor welke optie je moet kiezen dan raden we je aan om de ...

Shipping Easy

Ben je een online verkoper en in deze context op zoek naar een applicatie om items te verzenden? Dan zou het aanbod van Shipping Easy misschien iets voor jou kunnen zijn. Natuurlijk is het ook best mogelijk dat je al vertrouwd bent met de diensten van deze onderneming. In dat geval zouden we het erg fijn vinden als je even de tijd zou willen nemen om op deze pagina een korte, eerlijke Shipping Easy review te schrijven. Op die manier geef je andere potentiële klanten de kans om voor zichzelf te beslissen of het aanbod van dit bedrijf iets voor hen zou kunnen zijn. Het maakt trouwens echt niet uit of jouw persoonlijke ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

Over Shipping Easy
Shipping Easy zou een eenvoudige online verzendapplicatie voor online verkopers zijn. Deze cloud-gebaseerde verzendoplossing zou de goedkoopste USPS-posttarieven bieden, inclusief de mogelijkheid om bestaande UPS/FedEx accounts aan te sluiten. Dit bedrijf zouintegreren met toonaangevende marktplaatsen, winkelwagentjes en e-commerce platforms om order fulfillment en tracking gegevens in real time in alle systemen te laten zien. De software van Shipping Easy downloadt orders van alle verkoopkanalen en zou automatisch aangepaste verzendvoorkeuren, tarieven en bezorgopties over alle drie de vervoerders in kaart brengen. Het zou een heuse multi-carrier verzendprogramma zijn via een enkele login op een enkel scherm. Gebruikers zouden verzendetiketten en pakbonnen kunnen afdrukken zonder gegevens te hoeven exporteren of te knippen en plakken in andere toepassingen. Traceernummers en afleverstatus worden automatisch ingevuld. Het hoofdkantoor van deze onderneming is gevestigd in de Amerikaanse stad Austin.

Producten en diensten van Shipping Easy
Op de website van Shipping Easy heb je de keuze uit verschillende categorieën, zoals Features, Pricing, Integrations en Resources. Sommige zijn onderverdeeld in een aantal subcategorieën, zodat je vlotter door het aanbod van Shipping Easy zou kunnen navigeren. Als je al een login hebt, kun je je via de site aanmelden. Je kunt er ook echter voor kiezen om de diensten van deze onderneming gratis uit te proberen. Verder heb je ook de mogelijkheid om een gesprek in te plannen. Volgens de informatie op de site kun je bij Shipping Easy rekenen op naadloze integratie, een intuïtieve interface, geautomatiseerde workflows en onbeperkte ondersteuning. Wil je meer weten over de Shipping Easy app of heb je een andere vraag? Dan kun je de klantenservice via verschillende kanalen bereiken.

Complimenten, klachten en tips voor Shipping Easy
Als je ooit al een beroep hebt gedaan op de diensten van dit bedrijf, kun je op deze pagina jouw persoonlijke Shipping Easy ervaringen delen in de vorm van een informatieve review. Zo kun je onze bezoekers bijvoorbeeld laten weten of je tevreden bent van de geleverde diensten, en of de klantenservice vlot bereikbaar is als je vragen of opmerkingen hebt. Of misschien heb je wel enkele tips die je graag met anderen wilt delen? Laat het ons zeker weten! En als je graag wilt weten wat mensen zoal over andere bedrijven schrijven, kun je op deze pagina een kijkje nemen. Veel leesplezier!