ErvaringenSite

  Ervaringen ShippingEasy

  Heeft u een webwinkel en verkoopt u regelmatig uw producten? Dan zult er ook tegen aan lopen dat de logistieke afhandeling hiervan voor de nodige uitdagingen kan zorgen. Er zijn op internet verschillende bedrijven die claimen daar een oplossing voor te hebben. Zo ook ShippingEasy, ze bieden een online platform dat u zou helpen bij het verzenden van uw orders. Maar voordat u over gaat tot geld uitgeven en blind het bedrijf te vertrouwen wat ze op hun website vermelden, zou het fijn zijn als u van te voren weet hoe anderen het bedrijf ervaren. Hoe zit het met de kennis van het bedrijf en haar klantenservice? Zijn ze in staat om ook daadwerkelijk u te ontzorgen als het gaat om orderverwerking. Hier op ErvaringenSite leest u niet alleen dat maar ook nog eens meningen en daadwerkelijke feedback met betrekking tot ShippingEasy.

  Over ShippingEasy

  Het bedrijf ShippingEasy is opgericht in 2011 in Amerika door Mark Helvadjian. ShippingEasy biedt een online platform gericht op het helpen van bedrijven en particulieren die online producten verkopen met het verzenden van pakketten. Deze onlineverkoop kan via een eigen website, marktplaats of op meerdere plekken op het internet plaatsvinden. Met de ShippingEasy API is ShippingEasy namelijk te integreren met de verschillende bekende online marktplaatsen, zoals EBay, Amazon en bijvoorbeeld Shopify, maar ook uw eigen webshop. Men kan via het systeem in een oog opslag zien wat de tarieven zijn voor bijvoorbeeld FedEx, UPS en DHL. Met ShippingEasy hebben klanten ook toegang tot USPS en UPS-tarieven met flinke korting en zijn ze in staat hun verzendingen van producten te automatiseren.

  Kamer bezorgd om falende samenwerking geheime diensten

  Producten en Diensten ShippingEasy

  Wanneer u als klant gebruik wilt maken van de diensten van ShippingEasy dient u zich aan te melden via hun website en krijgt u een unieke login naam. Ze zeggen zelf dat het proces een paar minuten duurt en u daarmee uren bespaart op uw verzendingen. U krijgt de mogelijkheid om 30 dagen gratis het bedrijf en het programma te testen. Wanneer u tevreden bent kan dit omgezet worden in een abonnement. Afhankelijk hoe vaak u van de diensten gebruik maakt hoe duurder het abonnement. Het platform van ShippingEasy is zoals de naam al zegt makkelijk te gebruiken. Het integreert met de verkooppunten die u online heeft en importeert automatisch uw orders in het platform. Alles wat te automatiseren is, neemt het voor u uit handen. Wanneer u er zelf niet uit komt hebben ze een klantenservice met veel logistieke kennis die u onbeperkt kunt benaderen, via telefoon, chat en e-mail. ShippingEasy maakt het mogelijk voor klanten om persoonlijke verzendlabels te printen, met bijvoorbeeld een eigen logo erop.

  Ervaringen, mening, review ShippingEasy

  Bent u bekent met het bedrijf ShippingEasy? Is het een platform dat u geregeld gebruikt? Heeft u meerdere online winkels misschien en helpt ShippingEasy u om de logistieke afhandelingen te regelen van de bestelde producten? We van ErvaringenSite zijn erg benieuwd naar uw bevindingen en mening over het bedrijf en haar diensten. We willen u dan ook vragen om hier een review achter te laten met daarin u ervaringen. U helpt ons zo een duidelijk beeld te scheppen voor anderen, op basis daarvan kunnen ze bepalen wat ze van ShippingEasy kunnen en mogen verwachten.

  ShippingEasy
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over ShippingEasy

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is ShippingEasy een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over ShippingEasy. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is ShippingEasy actief?

  ShippingEasy is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Software-oplossingen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van ShippingEasy gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.