ErvaringenSite

  Ervaringen SHL

  Heb je interesse in gedetailleerde inzichten in medewerkers om hun prestaties te voorspellen en waar mogelijk te verbeteren? Neem dan gerust eens een kijkje bij het aanbod van SHL. Natuurlijk is het ook best mogelijk dat je al vertrouwd bent met de producten en diensten van deze onderneming. In dat geval zouden we het erg op prijs stellen als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om op deze pagina een korte, eerlijke review over SHL te schrijven. Op die manier kun je andere potentiële klanten helpen een geïnformeerde beslissing te nemen om al dan niet een beroep te doen op het aanbod van dit bedrijf.

  Over SHL

  In een tijdperk dat gekenmerkt wordt door snelle veranderingen, kunnen leidinggevenden en hun teams dankzij de door gegevens onderbouwde oplossingen beslissingen nemen in eender welke fase van de ontwikkeling van medewerkers. SHL begrijpt en meet de verschillende factoren die bepalen of medewerkers succesvol zijn in wat ze doen. Volgens deze onderneming kun je bij hen rekenen op meer dan 40 jaar ervaring, ruim 45 miljard datapuntenen baanbrekend onderzoek naar beoordelingen. Dankzij deze inzichten zou je als werkgever boordevol vertrouwen beslissingen kunnen nemen om je vooropgestelde bedrijfsresultaten te behalen. Volgens SHL worden leidinggevenden tegenwoordig namelijk geconfronteerd met een enorme druk om doelen te bereiken en resultaten te behalen, en is het net daarom zo belangrijk om de prestaties van medewerkers zowel vandaag als in de toekomst te bevorderen.

  Zondag 11 juli | Emiel Hop | De psalm van Jona | Mozaiek

  Producten en diensten van SHL

  Heb je ooit al van SHL gehoord en weet je min of meer waarnaar je op zoek bent? Dan kun je bovenaan een algemene of meer specifieke term in het zoekvenster ingeven. Daarnaast is het ook perfect mogelijk om op een van de voorgestelde categorieën te klikken, zoals Oplossingen, Assessments, Resources, Klanten en Over. Deze categorieën zijn allemaal onderverdeeld in een aantal subcategorieën, zodat je gericht door het aanbod van SHL kunt navigeren. Verder kun je op de website ook meer informatie lezen over infographics, whitepapers en blogs, en is er een overzicht van de verschillende bedrijven die SHL ondersteunt. Enkele voorbeelden zijn Bombardier, Microsoft en Valmet. Volgens de informatie op de website van deze onderneming, zou je je mogen verwachten aan data-gedreven inzichten in mensen, een ongeëvenaard portfolio van producten, boeiende ervaringen gebouwd vanuit wetenschap en wereldwijd deskundige diensten. Heb je een vraag voor het team van SHL? Dan kun je de klantenservice telefonisch bereiken of door online het contactformulier in te vullen.

  Complimenten, klachten en tips voor SHL

  Ben je vertrouwd met de diensten van SHL, en ben je in deze context op zoek naar een platform om een verslag van jouw persoonlijke ervaring te delen? Op deze pagina kun je een informatieve review over SHL schrijven. Jouw informatie kan namelijk erg waardevol zijn voor andere potentiële klanten, en hen helpen beslissen of het aanbod van deze onderneming iets voor hen zou kunnen zijn. Ben je tevreden over de dienstverlening van SHL? En hoe verloopt de communicatie? Laat het ons zeker weten! Tot slot kun je hier klikken als je graag wilt weten wat mensen zoal over andere bedrijven schrijven!

  SHL
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over SHL

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is SHL een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over SHL. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is SHL actief?

  SHL is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Werk en B2B

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van SHL gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.