Skinwallet

Alle reviews

Skinwallet

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

I-Say merklogo voor beoordelingen van Overige diensten
i-Say
0 reviews

Op zoek naar meningen en ervaringen in de wereld van enquêtes invullen? Wat zijn de beoordelingen van de mensen uit een online gemeenschap? H...

PolisCheckup merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
PolisCheckup
0 reviews

Verzekeringen, soms lijkt het echt op een buitenaardse materie waar je helemaal niet meer aan uit kan of eerst 10 jaar voor moet studeren voordat j...

AVS4You merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Software-oplossingen producten
AVS4You
1 reviews

Wanneer je bijvoorbeeld met je HD camera een film hebt gemaakt wil je deze graag gaan bewerken, in hoofdstukken verdelen bijvoorbeeld, of titels en...

De Roze Doos merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Overige diensten producten
De Roze Doos
1 reviews

Al bekend met de dozen van De Roze Doos of nog niet? Lees hier wat het is en kijk op ErvaringenSite naar de reviews over dit handig product. O...

Skinwallet

Ben je op zoek naar een website waarmee je je CSGO-skins in grote aantallen kunt verkopen? Neem dan gerust eens een kijkje bij het aanbod van Skinwallet. Natuurlijk is het ook best mogelijk dat je al vertrouwd bent met het aanbod van deze onderneming. In dat geval zouden we het erg fijn vinden als je even de tijd zou willen nemen om op deze pagina een korte, eerlijke Skinwallet review te schrijven. Op die manier geef je andere potentiële klanten de kans om voor zichzelf te beslissen of het aanbod van Skinwallet iets voor hen zou kunnen zijn, en zou kunnen aansluiten op hun persoonlijke wensen, waarden en behoeften. 

Over Skinwallet
Skinwallet is een stortingswebsite waarmee je CSGO-skins in enorme aantallen kunt verkopen in slechts enkele minuten. Het zou de hoogst betalende website van dat soort zijn die momenteel beschikbaar is op de markt. Om Skinwallet te gebruiken moet je je Steam-account verbinden en je inventaris op publieke zichtbaarheid zetten. Vervolgens kies je gewoon welke CSGO-skins je aan Skinwallet wilt verkopen en, als je de prijs accepteert, kun je overgaan tot een Steam-transactie. Nu zou je alleen nog maar hoeven te controleren of de transactie in orde is en deze te accepteren. De skins zullen worden verhandeld aan een van onze bots en je Skinwallet-account balans zal worden bijgewerkt met het bedrag waarmee je eerder akkoord bent gegaan. Nu zou je je verdiende geld kunnen uitbetalen naar een Paypal-account van jouw keuze.

Producten en diensten van Skinwallet
Als je al een Skinwallet login hebt, kun je je via de site aanmelden. En als je nog geen account hebt, kun je je op dezelfde manier registreren. Op de website van dit bedrijf heb je de keuze tussen Sell instantly, Sell on market en Buy skins. Volgens de beschikbare informatie zou je bij Skinwallet kunnen rekenen op instant cash voor je Steam-inventaris, 100% veilige en gemonitorde transacties en een vriendelijke klantenservice die de klok rond beschikbaar zou zijn. Verder kun je ook meer lezen over de manier waarop je instant cash van je Steam-inventaris kunt halen.

Skinwallet klantenservice
Heb je een vraag of opmerking voor het team van deze onderneming? Dan kun je in eerste instantie een kijkje nemen bij de lijst met veelgestelde vragen. Wat is Skinwallet? Hoe gaat Skinwallet te werk? Waarom zou je Skinwallet moeten gebruiken? Hier zou je al veel informatie moeten kunnen terugvinden. En als je daar nog geen antwoord op je vragen zou vinden, kun je naar de Skinwallet support pagina gaan en daar de instructies volgen. 

Complimenten, klachten en tips voor Skinwallet
Heb je in een ver of recent verleden al eens een beroep gedaan op de diensten van dit bedrijf? Grijp dan snel de kans om je Skinwallet ervaringen op deze pagina met onze bezoekers te delen in de vorm van een bondige review. Ben je tevreden over de kwaliteit van de dienstverlening? Verloopt het contact met de klantenservice daadwerkelijk zo vlot als wordt voorgesteld? Of wil je enkele nuttige tips delen? Wij kijken in ieder geval uit naar jouw review! Tot slot kun je op deze pagina ontdekken wat mensen zoal over de producten en diensten van andere ondernemingen schrijven.