ErvaringenSite

  Ervaringen SoSimply

  Het herstellen van een project of dringende zaken aan je woning of gebouw moet meestal door vakmanschap opgepakt worden. Het realiseren van de projecten en je woning opfrissen wil je in de meeste gevallen ook goed laten doen. Daarom is het nodig om opzoek te gaan naar professionele vaklui om jouw project of woning te herstellen. Hiervoor is SoSimply de oplossing. Je kunt vooraf hierover ook lezen om zo de ervaringen van anderen mee te nemen, tijdens je zoektocht.

  Over SoSimply

  Met 400 professionals in jouw buurt is SoSimply in het leven geroepen. Het bedrijf heeft een netwerk van professionele en ervaren vaklui. De interventie van SoSimply is in het verleden beperkt tot het herstellen van schade gedekt door een verzekering. SoSimply bestaat uit een team dat vanaf de aanvraag alles onder controle heeft. Het bedrijf opereert onder de visie; “so snel gedaan, So goed gedaan”. Verder via Homeras vertrouwd, AG Insurance op dit bedrijf.

  Casemovie | NT Magazine Voor ACV Openbare Diensten

  Producten en diensten van SoSimply

  Werken die in en rond je woning gedaan moeten worden, worden door SoSimply verholpen. Het bedrijf biedt de garantie voor het afwerken van afspraken binnen de afgesproken periode. Je kunt gebruik maken van de verschillende diensten die het bedrijf biedt zoals; verwarming, schrijnwerker, ramen, loodgieterij, klusjesdienst, sloten, zonne-energie, elektriciteit glaswerken, tuinwerken, zonnewering, schilderwerken, dakwerken en woning audit. Het bedrijf kiest hiernaast de juiste en geschikte vakman die past bij de werkzaamheden. Op de website kun je de verschillende diensten vinden die het bedrijf biedt. Ook de prijzen staan erbij, om het toegankelijker te maken voor elke website bezoeker. SoSimply garandeert dat de herstel werkzaamheden onder strikte regels van de kunst, met de beste materialen zal plaatsvinden. Verder garandeert het bedrijf snel antwoord op je vragen, snelle planning van de werkzaamheden en vakmannen in je buurt. Dit maakt de wachttijd iets korten dan verwacht. Mocht je hiernaast nog vragen hebben over de verschillende diensten dan kun je het bedrijf contacteren via een contactformulier die je zal moeten invullen op de website. De klantenservice van SoSimply zal contact met je opnemen. Behalve een mail sturen, kun je gerust ook bellen op het nummer +32 2 340 54 60 of een mail sturen naar info@sosimply.be.

  Complimenten, klachten en tips voor SoSimply

  Heb je soms complimenten, klachten of tips over de diensten van SoSimply. Deze complimenten kunnen een positief beeld geven aan een bezoeker van de website die op zoek is naar vaklui. Aangezien er momenteel veel aanbieders zijn op de markt, is het goed jouw ervaring te delen met anderen. En natuurlijk is het geven van klachten ook altijd een bijdrage voor verbetering. Hiernaast zijn tips ook welkom. Voor onze website; Ervaringensite.be stellen wij het op prijs als je in staat bent om een review of beoordeling achter te laten op onze website. Doordat er dagelijks honderden mensen de website bezoeken, kan dit een duw in de rug zijn, tijdens hun onderzoeksperiode. Het maakt het alleen maar iets gemakkelijker voor hen om de juiste aanbieder te vinden. Heb je nog andere belangrijke informatie die je graag zou willen opnemen in je review? Deel dat graag met de wereld.

  SoSimply
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over SoSimply

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is SoSimply een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over SoSimply. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is SoSimply actief?

  SoSimply is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige diensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van SoSimply gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.