Spreaker

Alle reviews

Spreaker

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

AVS4You merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Software-oplossingen producten
AVS4You
0 reviews

Wanneer je bijvoorbeeld met je HD camera een film hebt gemaakt wil je deze graag gaan bewerken, in hoofdstukken verdelen bijvoorbeeld, of titels en...

MacPaw merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
MacPaw
0 reviews

Het is best lastig als uw pc, mobiel of iPad een aantal gevaren oploopt en niet meer de performance levert die u graag zou wensen. Een virusscanner...

NordVPN merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
NordVPN
0 reviews

NordVPN is een virtueel privénetwerk serviceprovider gebaseerd in Panama. Simpel gezegd biedt NordVPN je de mogelijkheid op een beschermde m...

Combell merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
Combell
0 reviews

Je eigen website opzetten is helemaal niet moeilijk meer de dag van vandaag, iedereen kan het. Ook een e-commercewinkeltje valt binnen de mogelijkh...

Spreaker

Wil jij weten wat een podcast is of hoe je er een moet maken? Een podcast is eigenlijk een digitale manier van radiomaken en er zijn inmiddels websites en platforms die je kunt gebruiken om ze te maken. Natuurlijk wil je ook dat jouw podcasts beluisterd worden en daarom wil je vanzelfsprekend gebruik maken van betrouwbare diensten en producten. Maar omdat er net zoals in vele andere categorieën inmiddels ook enorm veel aanbieders voor het maken van podcasts zijn is het kiezen van de juiste niet de makkelijkste opgave. Laat ons je daarbij helpen door je de reviews van andere klanten op onze website te presenteren. In die reviews gaan klanten onder meer dieper in op de kwaliteit van de aangeboden producten, de technische ondersteuning en de klantvriendelijkheid van de diverse aanbieders.

Over Spreaker
De website van Spreaker wordt door het bedrijf Voxnest Inc. uit Texas in de Verenigde Staten gebruikt om klanten de mogelijkheid te bieden podcasts te maken en te distribueren. Op de site van Spreaker vind je een uitgebreide rubriek met antwoorden op veel gestelde vragen. Daar krijg je echter niet te zien wat klanten vinden van de aangeboden producten en voor hun commentaren en ervaringen raden we je aan onze website met reviews te bekijken. Spreaker wordt wereldwijd gebruikt door makers in verschillende categorieën die uiteenlopen van content en netwerkmarketing tot sport en van alles er tussen in. Als je een podcasts op wilt nemen kun je gebruik maken het support center dat ook op de site van Spreaker te vinden is.

De producten en diensten van Spreaker
Spreaker biedt makers van podcasts de mogelijkheid hun podcasts op te nemen en te verdelen over bekende platforms zoals Google Podcast, Spotify en Apple Podcasts. De aangeboden pakketten beginnen met een gratis account met gelimiteerde mogelijkheden tot een betaald abonnement met mogelijkheden om betaald te worden door het toestaan van advertenties in gepubliceerde podcasts. De abonnementen waarvoor je moet betalen sluit je af voor een jaar en je kunt de kosten ervoor direct betalen met je creditcard. De site biedt je verder software om je podcasts zo professioneel mogelijk op te nemen en er is bovendien een app voor mobiele telefoons beschikbaar. Je hebt zelfs de mogelijkheid om live-uitzendingen te maken.

Reviews en commentaren over Spreaker
Het lezen van reviews is voor steeds meer consumenten belangrijk om te weten te komen hoe een website of online shop functioneert. Daarom zoeken wij klanten van Spreaker die ons willen helpen om deze consumenten te informeren. Als jij klant bent van deze website dan bieden we je de mogelijkheid om jouw review op onze website te plaatsen. Je mag daarin in je eigen woorden tot in detail omschrijven wat jouw ervaring met Spreaker is. Hoe eerlijker, hoe beter! Alleen op die manier kunnen we met elkaar laten zien waar Spreaker echt voor staat en hoe serieus zij hun klanten nemen. Aan de hand van de commentaren en klachten van consumenten zoals jij zullen anderen te weten komen wat hen echt te wachten staat bij deze website.