Stackpath

Alle reviews

Stackpath

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Huurflits merklogo voor beoordelingen van Overige diensten

Huurflits

2 reviews

Vastgoed is een interessante markt tegenwoordig. Maar hoe zat dat vroeger? Onze voorouders zijn van een leven waarbij zij moesten jagen op dieren e...

Weber merklogo voor beoordelingen van Overige diensten

Weber

1 reviews

Ben je op zoek naar een bedrijf dat veiligheidsdeuren verkoopt? Neem dan gerust eens een kijkje bij het aanbod van Weber. Natuurlijk is het ook bes...

I-Say merklogo voor beoordelingen van Overige diensten

i-Say

0 reviews

Op zoek naar meningen en ervaringen in de wereld van enquêtes invullen? Wat zijn de beoordelingen van de mensen uit een online gemeenschap? H...

PolisCheckup merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten

PolisCheckup

0 reviews

Verzekeringen, soms lijkt het echt op een buitenaardse materie waar je helemaal niet meer aan uit kan of eerst 10 jaar voor moet studeren voordat j...

Stackpath

Edge computing is een beproefde gegevensoplossingen die bedrijven helpt bij het oplossen van latentie-, operationele en beveiligingsproblemen, vooral in de huidige omgeving. Het doel is om compute, storage en bandbreedte dichter bij data-invoer en/of eindgebruikers te brengen. Geavanceerde computeromgevingen worden gekenmerkt door een potentieel hoge latentie tussen alle sites en een lage en onbetrouwbare bandbreedte - samen met typische servicelevering en applicatiefunctionaliteit die niet kan worden bereikt met een gecentraliseerde pool van cloudresources in externe datacenters. Door sommige of alle verwerkingsfunctionaliteit naar gebruikerseindpunten of gegevensverzameling te verplaatsen, kan cloud edge computing de impact van wijdverspreide sites verminderen door de effecten van latentie op applicaties te minimaliseren. Met zoveel voordelen, zijn er tegenwoordig ook veel aanbieders van edge computing-platforms, waarvan StackPath er één is. Heb je de beoordelingen van het bedrijf al gelezen?

Over StackPath
Dit is een Amerikaanse provider van edge computing-platforms met het hoofdkantoor in Dallas, Texas, VS. Het oprichtende team werd geleid door Lance Crosby, die ook mede-oprichter was van SoftLayer Technologies. StackPath is een edge-platform voor het implementeren, versnellen en beschermen van workloads. Ze proberen de innovatie en uitmuntendheid van ontwikkelaars en bedrijven te stimuleren. Het platform biedt cloudservices die fysiek dichter bij eindgebruikers staan ​​dan de cloudproviderservices. StackPath edge-computing en edge-applicaties zijn strategisch gelegen in de dichtstbevolkte gebieden ter wereld. Ze worden verenigd door een veilige privénetwerkstructuur en één beheersysteem.

Diensten van StackPath
Met Edge Compute, Edge Delivery, Edge Security en ook Edge Solutions, inclusief alle ontwikkelingen, kun je bij StackPath sinds 2013 je eigen voorsprong opbouwen door data dichter bij de eindgebruikers te verwerken. De Edge Delivery-dienst omvat CDN, Origin Shield, Serverless Scripting, EdgeRules en EdgeSSL-services. Je kunt je website dus verbeteren door het laden van pagina's, video- en audiostreams, API-interacties en meer te versnellen. Dit helpt om gebruikers te behouden, SEO-scores te verbeteren en prestatieoverheads te verminderen die je ervan weerhouden om rijkere eindgebruikerservaringen te creëren. Daarnaast neemt Edge Security de vorm aan van een WAF of Web Application Firewall, EdgeRules om direct controle te krijgen over hoe de inhoud wordt geleverd, zodat je jouw activalevering, beveiligingsmaatregelen, SEO en mobiele ervaring helemaal vanaf het begin kunt afstemmen op je behoeften. Ten slotte is EdgeSSL ook beschikbaar om het beheer en de prestaties van je SSL te vereenvoudigen, in feite is EdgeSSL zonder extra kosten bij elk CDN-abonnement inbegrepen. Daarnaast biedt StackPath ook Edge Solutions, voor gaming en entertainment.

Complimenten, klachten en tips over StackPath
Op hun website kun je een demo aanvragen van een van hun diensten. Het team zal je contacteren om meer te weten te komen over producten en prijzen, een demo in te plannen of te chatten over je vragen. Ze hebben ook een verscheidenheid aan sociale media die je kunt bekijken om meer te weten te komen over hun evenementen als een andere optie dan je te abonneren via hun e-mailnieuwsbrief. Als je problemen ondervindt met betrekking tot hun service, heeft StackPath een "chat met ons" op hun website die oplossingen biedt door simpelweg een bericht achter te laten. Daarnaast hebben ze, als je direct een oplossing wilt, een telefoonnummer gekoppeld aan de klantenservice die je altijd kunt bellen, net als een e-mailadres. Heb je zelf al gebruik gemaakt van de diensten, vergeet dat niet om je ervaringen te delen in een review, zodat je anderen kunt helpen met hun keuze.