ErvaringenSite

  Ervaringen Teamleader

  Teamleader, een naam die steeds bekender wordt binnen bedrijven. Maar wat doet Teamleader nu juist? Lees snel verder en kom het te weten! Wat klanten vinden van Teamleader lees je op deze pagina!

  Over Teamleader

  Teamleader is een SaaS technologiebedrijf uit Gent, België. Ze bieden een cloud-based oplossing voor CRM (Customer Relationship Management), projectmanagement en facturatie. Hun doel is om kmo's en mkb's slimmer te laten werken. Teamleader is ontstaan vanuit feedback van klanten toen de oprichter een eigen webdesignbureau had en er gevraagd werd een projectmanagement tool te maken voor een website. Teamleader is officieel opgericht in de zomer van 2012. 2 jaar later opende Teamleader kantoren in Amsterdam, Berlijn en Madrid, inmiddels werden ook Parijs en Milaan aan dit lijstje toegevoegd en zijn er 170 medewerkers in dienst. Teamleader kon de afgelopen jaren heel wat prijzen in de wacht slepen voor hun service maar ze zijn nog lang niet klaar. In de toekomst willen ze zich verder ontwikkelen en verbeteren. Zo lang ondernemers aangeven dat ze te veel tijd verliezen aan administratie, facturatie en andere rompslomp zullen ze niet stoppen.


  Denk na over de volgende stap! 

  Diensten van Teamleader

  Bij Teamleader kan je terecht voor heel wat diensten die je zelf kan uitkiezen aan de hand van accounts, CRM zit standaard in elk account. Je kan er op 1 plek al je contactgegevens beheren, je potentiële klanten volgen in het salestraject zodat je bedrijf kan groeien, inzicht in projecten en taken, facturen razendsnel opstellen en ze automatisch verzenden, je klanten sneller helpen en nog heel wat meer. Je kan kiezen uit heel wat verschillende modules. Je kan de diensten van Teamleader eerst 14 dagen gratis uitproberen.

  Vragen of klachten voor Teamleader

  Heb je vragen of een klacht over Teamleader? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via de online chat, de telefoon of gewoon via e-mail. Op de website van Teamleader vind je ook heel wat informatie, misschien vind je hier wel het antwoord dat je zoekt!

  Schrijf je eigen review!
  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Teamleader? Verloopt de service vlot en heb je geen problemen? Laat het weten in de reviews! Potentiële klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van de kwaliteit en de service van Teamleader. Zo help je anderen bij het maken van een beslissing!

  Ben je van plan om de diensten van Teamleader te gaan gebruiken? Lees dan zeker enkele van de reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite.

  Teamleader
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Teamleader

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Teamleader een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Teamleader. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Teamleader actief?

  Teamleader is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige diensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Teamleader gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.