Thalys

Alle reviews

Thalys

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

I-Say merklogo voor beoordelingen van Overige diensten
i-Say
0 reviews

Op zoek naar meningen en ervaringen in de wereld van enquêtes invullen? Wat zijn de beoordelingen van de mensen uit een online gemeenschap? H...

PolisCheckup merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
PolisCheckup
0 reviews

Verzekeringen, soms lijkt het echt op een buitenaardse materie waar je helemaal niet meer aan uit kan of eerst 10 jaar voor moet studeren voordat j...

Fiverr merklogo voor beoordelingen van Werk en B2B
Fiverr
0 reviews

Heeft u een uniek talent en bent u op zoek naar een platform waar u uw diensten kunt verkopen? Of bent u op zoek naar een freelancer voor een proje...

123test merklogo voor beoordelingen van Overige diensten
123test
0 reviews

 Heb jij wel eens meegedaan aan een test? Wat is een test nou eigenlijk?  iets testen betekent eigenlijk experimenteren met datgene wat j...

Thalys

Misschien bent u wel eens met de auto in Parijs geweest, maar wist u dat u ook met de trein daar heen kunt gaan? Thalys biedt de mogelijkheid aan om van bijvoorbeeld Amsterdam naar Parijs te reizen in een hogesnelheidstrein en dit kost u slecht drie uur en twintig minuten van uw tijd. Voordat u ook maar gaat nadenken om een kaartje naar Parijs te boeken kunnen we ons voorstellen dat u eerst wilt weten wat voor een bedrijf Thalys is en wat andere mensen van dit bedrijf vinden. Hier op ErvaringenSite bent u dan op het juiste adres om daar achter te komen. Hier leest u reviews met daarin de informatie die u nodig hebt om een gefundeerd oordeel te vormen over Thalys en hetgeen ze aanbiedt.

Over Thalys
Het bedrijf Thalys opereert sinds 1995 en bestaat uit twee juridische entiteiten. Het ene bedrijf biedt treinreizen aan in hogesnelheidstreinen in de landen; België, Nederland, Frankrijk en Duitsland. En het andere bedrijf is eigenaar van het materieel en de spoorweg waar deze treinen op rijden. Zowel de Belgische spoorwegmaatschappij SNCB als het Franse SNCF hebben aandelen in beide entiteiten. Aan boord biedt men gratis wifi, international kranten en eten aan. Het reizen met de treinen van Thalys zou twaalf keer minder CO2 uitstoten dan wanneer dezelfde reizigers met de auto zouden reizen.

Producten & Diensten Thalys
Thalys biedt hoge snelheids treinreizen aan in België, Nederland, Frankrijk en Duitsland. Verschillende grote steden binnen deze landen worden met elkaar verbonden en de reiziger is zo in staat om op een snelle, comfortabele manier veel kilometer te overbruggen. Als het gaat om prijzen van kaartjes zijn er veel te onderscheiden groepen met ieder een ander prijstarief. Zo krijg je als senior extra korting en hebben ook kinderen een goedkoper tarief. Op de website is een en ander overzichtelijk weergegeven.
Reizen met Thalys kan in drie verschillende klassen. Men heeft de Standaard-klasse, de Comfort-klasse en de Premium-klasse. Het verschil tussen de Comfort-klasse en de Standaard-klasse zit hem in de extra zit ruimte en de extra bandbreedte met betrekking tot wifi. Als u kiest voor de Premium-klasse dan krijgt u, naast ruimere zitplaatsen en meer bandbreedte, een specifiek toegewezen plek die van te voren voor u gereserveerd wordt. Uw maaltijden worden tijdens uw reis bezorgd en u kunt gebruikmaken van de Thalys lounges op de diverse perrons.

Ervaringen, mening, feedback, review, klachten Thalys
Heeft u in het verleden wel eens een treinreis met Thalys gemaakt? Heeft u misschien wel eens een internationale stedentrip gemaakt met Thalys? Of misschien heeft u zelfs wel een frequent traveller pas? Heeft u ooit een keer met de Thalys gereisd en heeft u daar een negatieve ervaring aan overgehouden? In alle gevallen willen we u vragen om hier op onze site een review achter te laten. Uw ervaringen en misschien wel feedback voor Thalys is nuttig om te lezen voor iemand die probeert een bepaald beeld van het bedrijf te krijgen. Uw review helpt hier een bijdrage aan te leveren en wordt dus erg gewaardeerd.