ErvaringenSite

  Ervaringen Thalys

  Misschien bent u wel eens met de auto in Parijs geweest, maar wist u dat u ook met de trein daar heen kunt gaan? Thalys biedt de mogelijkheid aan om van bijvoorbeeld Amsterdam naar Parijs te reizen in een hogesnelheidstrein en dit kost u slecht drie uur en twintig minuten van uw tijd. Voordat u ook maar gaat nadenken om een kaartje naar Parijs te boeken kunnen we ons voorstellen dat u eerst wilt weten wat voor een bedrijf Thalys is en wat andere mensen van dit bedrijf vinden. Hier op Ervaringensite.be bent u dan op het juiste adres om daar achter te komen. Hier leest u reviews met daarin de informatie die u nodig hebt om een gefundeerd oordeel te vormen over Thalys en hetgeen ze aanbiedt.

  Over Thalys

  Het bedrijf Thalys opereert sinds 1995 en bestaat uit twee juridische entiteiten. Het ene bedrijf biedt treinreizen aan in hogesnelheidstreinen in de landen; België, Nederland, Frankrijk en Duitsland. En het andere bedrijf is eigenaar van het materieel en de spoorweg waar deze treinen op rijden. Zowel de Belgische spoorwegmaatschappij SNCB als het Franse SNCF hebben aandelen in beide entiteiten. Aan boord biedt men gratis wifi, international kranten en eten aan. Het reizen met de treinen van Thalys zou twaalf keer minder CO2 uitstoten dan wanneer dezelfde reizigers met de auto zouden reizen.

  Inplannen diensten via app voetbal.nl

  Producten & Diensten Thalys

  Thalys biedt hoge snelheids treinreizen aan in België, Nederland, Frankrijk en Duitsland. Verschillende grote steden binnen deze landen worden met elkaar verbonden en de reiziger is zo in staat om op een snelle, comfortabele manier veel kilometer te overbruggen. Als het gaat om prijzen van kaartjes zijn er veel te onderscheiden groepen met ieder een ander prijstarief. Zo krijg je als senior extra korting en hebben ook kinderen een goedkoper tarief. Op de website is een en ander overzichtelijk weergegeven.
  Reizen met Thalys kan in drie verschillende klassen. Men heeft de Standaard-klasse, de Comfort-klasse en de Premium-klasse. Het verschil tussen de Comfort-klasse en de Standaard-klasse zit hem in de extra zit ruimte en de extra bandbreedte met betrekking tot wifi. Als u kiest voor de Premium-klasse dan krijgt u, naast ruimere zitplaatsen en meer bandbreedte, een specifiek toegewezen plek die van te voren voor u gereserveerd wordt. Uw maaltijden worden tijdens uw reis bezorgd en u kunt gebruikmaken van de Thalys lounges op de diverse perrons.

  Ervaringen, mening, feedback, review, klachten Thalys

  Heeft u in het verleden wel eens een treinreis met Thalys gemaakt? Heeft u misschien wel eens een internationale stedentrip gemaakt met Thalys? Of misschien heeft u zelfs wel een frequent traveller pas? Heeft u ooit een keer met de Thalys gereisd en heeft u daar een negatieve ervaring aan overgehouden? In alle gevallen willen we u vragen om hier op onze site een review achter te laten. Uw ervaringen en misschien wel feedback voor Thalys is nuttig om te lezen voor iemand die probeert een bepaald beeld van het bedrijf te krijgen. Uw review helpt hier een bijdrage aan te leveren en wordt dus erg gewaardeerd.

  Thalys
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Thalys

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Thalys een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Thalys. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Thalys actief?

  Thalys is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige diensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Thalys gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.