ErvaringenSite

  Ervaringen The Logo Company

  Een logo is voor het identificeren en onderscheiden van een bedrijf erg belangrijk, het is als het ware een visitekaartje en zegt veel over het betreffende bedrijf. Maar als u van plan bent om een bedrijf te starten en op zoek bent naar een passend logo, waar gaat u dan heen? Als u weinig creatievelingen in uw netwerk heeft zal de kans groot zijn dat u op internet gaat zoeken naar een bedrijf die u daarbij kan helpen. The Logo Company is een bedrijf die logo's ontwerpt. Maar als het maken van een logo dusdanig belangrijk is voor uw bedrijf dan wilt u wel zeker zijn dat u dit door een gedegen bedrijf laat doen. Maar hoe weet u nu wat u kan verwachten van The Logo Company zonder dat u uw portemonnee open hoeft te doen? Om er achter te komen wat anderen van dit bedrijf vinden bent u hier op Ervaringensite.be aan het juiste adres. U kunt ervaringen en meningen van anderen lezen en hiermee een duidelijk beeld krijgen van The Logo Company.

  Over The Logo Company

  Het bedrijf The Logo Company is opgericht in het jaar 2000 in Brooklyn, New York. Ze ontwerpen logo’s en marketing materiaal wat daar weer uit voortvloeit. De klanten van The Logo Company zijn met namen kleine en middelgrote bedrijven. Bij The Logo Company werken meer dan honderd ontwerpers met ieder hun eigen ontwerp talenten. Wanneer je het bedrijf aan het werk zet dan selecteren ze 5 verschillende ontwerpers die voor u een ontwerp gaan maken op basis van de informatie die u hen geeft. Vervolgens verschijnen er dan ook 5 logo’s in verschillende stijlen waaruit u kunt kiezen. Deze aanpak heeft het bedrijf al meerdere awards opgeleverd voor beste Online Logo Designers door onder andere Wired, The Wall Street Journal en bijvoorbeeld Entrepeneur.

  Producten & Diensten The Logo Company

  The Logo Company biedt 3 pakketten aan waaruit u als klant kan kiezen; Het eerste pakket en goedkoopste heet Logo Only, hiermee krijgt u 5 logo ontwerpen en bijbehorende concepten. U heeft de mogelijkheid om onbeperkt het ontwerp te herzien en aan te passen. Bent u niet tevreden dan krijgt u uw geld terug. Nadat u een logo gekozen hebt, krijgt u de diverse bestandstypes en bijbehorende rechten doorgestuurd. Het tweede pakket geeft u een logo plus bijpassend huisstijl. U krijgt hetzelfde als het eerste pakket met vervolgens een ontwerp voor visitekaartjes, briefpapier en envelop. Bij het laatste pakket betaald u het meest en krijgt u een hetzelfde als het tweede pakket maar dan met vijfhonderd visitekaartjes, dus logo plus bijpassende huisstijl plus de vijfhonderd visitekaartjes.

  Bevindingen, ervaringen, mening, review The Logo Company

  Wanneer u uw bedrijfslogo door The Logo Company heeft laten ontwerpen dan willen we u vragen om uw ervaringen en mening met betrekking tot het bedrijf met ons te delen. Laat alstublieft een review achter hier op onze site en deel uw bevindingen. Hiermee geeft u ons de gelegenheid om een reëel beeld te schetsen van The Logo Company en haar producten en diensten. Heeft u uw complete huisstijl aan The Logo Company te danken? Ook dan horen we graag van u hoe dit hele traject verliep. Hoe meer objectieve informatie over het bedrijf hoe beter. Bij voorbaat onze dank!

  The Logo Company
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over The Logo Company

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is The Logo Company een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over The Logo Company. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is The Logo Company actief?

  The Logo Company is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige diensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van The Logo Company gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.