ErvaringenSite

  Ervaringen Ticket Liquidator

  Nog een paar dagen te gaan en dan is er een concert waar je super graag naar toe wil. Je hebt nog geen toegangskaartje, maar zou dit wel super graag willen. Maar hoe ga je dat op zo’n korte termijn nog regelen. Er zijn op internet vele manieren en sites om aan entree kaartjes te komen, maar hoe weet je nu wie je online kan vertrouwen? Wanneer je geld overmaakt naar iemand de claimt de kaarten te hebben die je zoekt is het veel al maar hopen dat het goed komt. Wanneer de kaart of kaarten dan binnenkomen is het vaak pas bij de fysieke entree dat je er achter komt of dat wat je gekocht hebt geldig is. Het bedrijf Ticket Liquidator claimt de betrouwbare partij te zijn voor al uw entreebewijzen. Ze zijn een online marktplaats voor entreebewijzen, maar hoe weet u nu of dat wel waar is. Hier op Ervaringensite.be kun je reviews lezen van andere consumenten die u voor zijn gegaan. Hier lees je ervaringen en mening over het bedrijf en lees je wat je kan verwachten van de service en diensten van Ticket Liquidator.

  Over Ticket Liquidator

  Het bedrijf Ticket Liquidator is een geregistreerd handelsmerk van Ticket Software. Het bedrijf is opgericht in in 2002 en richt zich op de verkoop van entreebewijzen voor theater, sport en concerten in Canada, Noord Amerika en Europa. Ze fungeren als het ware als een onlinemarktplaats waar klanten en aanbieders van entreebewijzen samen komen. De aanbieder vraagt een bepaalde prijs voor een kaartje, waarbij Ticket Liquidator vervolgens nog een service fee bepaald, daarnaast komt er nog bezorg kosten bij kijken. Ze hebben meer dan tien miljoen kaarten in voorraad voor meer dan tachtigduizend verschillende events op ieder gegeven moment.

  750 000 diensten!

  Producten en Diensten Ticket Liquidator

  Op de website van Ticket Liquidator kun je het volledige aanbod vinden via verschillende menu’s waar je als consument door kan klikken. De drie hoofd groepen zijn Concerten, Sport en Theater. Vervolgens per hoofdgroep zijn er weer verschillende onderverdelingen gemaakt om het zoeken te vergemakkelijken. Zo zijn de concerten op genre, datum, maar ook op artiest gesorteerd. De sportevenementen zijn op soort sport te sorteren, maar ook op wanneer het evenement plaats vind. De theatervoorstellingen wederom op genre, maar ook het bezoekend publiek en datum. Wanneer men het gewenste toegangsbewijs gevonden heeft dan kan men overgaan tot betaling. Naast de prijs van het ticket zal men nog moeten betalen voor een service fee en verzendkosten. Ticket Liquidator garandeert dat de aangeboden kaarten voor het evenement arriveert en dat de gekochte kaarten geldig voor entree zijn. Is dit niet het geval dan krijg je als klant honderd procent van je geld retour. Ticket Liquidator is zowel Payment Card Industry (PCI)- als EVSSL gecertificeerd. Hiermee weet je als klant dat je iets koopt in een veilige omgeving die voldoet aan bepaalde voor opgestelde eisen.

  Beoordeling, mening, klachten en ervaring Ticket Liquidator

  Heeft u in het verleden toegangsbewijzen gekocht via de website van Ticket Liquidator? Heeft u theaterkaarten cadeau gekregen via Ticket Liquidator? Of heeft u op het punt gestaan om kaarten te bestellen, maar heeft u op het laatste moment besloten om hiervan af te stappen? In alle gevallen horen we van Ervaringensite.be erg graag uw mening. Laat alstublieft hier een review achter en schrijf een beoordeling van het bedrijf. Uw ervaringen zijn er waardevol voor mensen om te lezen. Door uw verhalen zijn ze in staat een helder beeld te krijgen van Ticket Liquidator zonder daarvoor eerst fysiek klant te hoeven worden.

  Ticket Liquidator
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Ticket Liquidator

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Ticket Liquidator een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Ticket Liquidator. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Ticket Liquidator actief?

  Ticket Liquidator is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige diensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Ticket Liquidator gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.