Ticket Liquidator

Alle reviews

Ticket Liquidator

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

I-Say merklogo voor beoordelingen van Overige diensten
i-Say
0 reviews

Op zoek naar meningen en ervaringen in de wereld van enquêtes invullen? Wat zijn de beoordelingen van de mensen uit een online gemeenschap? H...

PolisCheckup merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
PolisCheckup
0 reviews

Verzekeringen, soms lijkt het echt op een buitenaardse materie waar je helemaal niet meer aan uit kan of eerst 10 jaar voor moet studeren voordat j...

Fiverr merklogo voor beoordelingen van Werk en B2B
Fiverr
0 reviews

Heeft u een uniek talent en bent u op zoek naar een platform waar u uw diensten kunt verkopen? Of bent u op zoek naar een freelancer voor een proje...

123test merklogo voor beoordelingen van Overige diensten
123test
0 reviews

 Heb jij wel eens meegedaan aan een test? Wat is een test nou eigenlijk?  iets testen betekent eigenlijk experimenteren met datgene wat j...

Ticket Liquidator

Nog een paar dagen te gaan en dan is er een concert waar je super graag naar toe wil. Je hebt nog geen toegangskaartje, maar zou dit wel super graag willen. Maar hoe ga je dat op zo’n korte termijn nog regelen. Er zijn op internet vele manieren en sites om aan entree kaartjes te komen, maar hoe weet je nu wie je online kan vertrouwen? Wanneer je geld overmaakt naar iemand de claimt de kaarten te hebben die je zoekt is het veel al maar hopen dat het goed komt. Wanneer de kaart of kaarten dan binnenkomen is het vaak pas bij de fysieke entree dat je er achter komt of dat wat je gekocht hebt geldig is. Het bedrijf Ticket Liquidator claimt de betrouwbare partij te zijn voor al uw entreebewijzen. Ze zijn een online marktplaats voor entreebewijzen, maar hoe weet u nu of dat wel waar is. Hier op ErvaringenSite kun je reviews lezen van andere consumenten die u voor zijn gegaan. Hier lees je ervaringen en mening over het bedrijf en lees je wat je kan verwachten van de service en diensten van Ticket Liquidator.

Over Ticket Liquidator
Het bedrijf Ticket Liquidator is een geregistreerd handelsmerk van Ticket Software. Het bedrijf is opgericht in in 2002 en richt zich op de verkoop van entreebewijzen voor theater, sport en concerten in Canada, Noord Amerika en Europa. Ze fungeren als het ware als een online marktplaats waar klanten en aanbieders van entreebewijzen samen komen. De aanbieder vraagt een bepaalde prijs voor een kaartje, waarbij Ticket Liquidator vervolgens nog een service fee bepaald, daarnaast komt er nog bezorg kosten bij kijken. Ze hebben meer dan tien miljoen kaarten in voorraad voor meer dan tachtigduizend verschillende events op ieder gegeven moment.

Producten en Diensten Ticket Liquidator
Op de website van Ticket Liquidator kun je het volledige aanbod vinden via verschillende menu’s waar je als consument door kan klikken. De drie hoofd groepen zijn Concerten, Sport en Theater. Vervolgens per hoofdgroep zijn er weer verschillende onderverdelingen gemaakt om het zoeken te vergemakkelijken. Zo zijn de concerten op genre, datum, maar ook op artiest gesorteerd. De sportevenementen zijn op soort sport te sorteren, maar ook op wanneer het evenement plaats vind. De theatervoorstellingen wederom op genre, maar ook het bezoekend publiek en datum. Wanneer men het gewenste toegangsbewijs gevonden heeft dan kan men overgaan tot betaling. Naast de prijs van het ticket zal men nog moeten betalen voor een service fee en verzendkosten. Ticket Liquidator garandeert dat de aangeboden kaarten voor het evenement arriveert en dat de gekochte kaarten geldig voor entree zijn. Is dit niet het geval dan krijg je als klant honderd procent van je geld retour. Ticket Liquidator is zowel Payment Card Industry (PCI)- als EVSSL gecertificeerd. Hiermee weet je als klant dat je iets koopt in een veilige omgeving die voldoet aan bepaalde voor opgestelde eisen.

Beoordeling, mening, klachten en ervaring Ticket Liquidator
Heeft u in het verleden toegangsbewijzen gekocht via de website van Ticket Liquidator? Heeft u theaterkaarten cadeau gekregen via Ticket Liquidator? Of heeft u op het punt gestaan om kaarten te bestellen, maar heeft u op het laatste moment besloten om hiervan af te stappen? In alle gevallen horen we van ErvaringenSite erg graag uw mening. Laat alstublieft hier een review achter en schrijf een beoordeling van het bedrijf. Uw ervaringen zijn er waardevol voor mensen om te lezen. Door uw verhalen zijn ze in staat een helder beeld te krijgen van Ticket Liquidator zonder daarvoor eerst fysiek klant te hoeven worden.