Tidal

Alle reviews

Tidal

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

MacPaw merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
MacPaw
0 reviews

Het is best lastig als uw pc, mobiel of iPad een aantal gevaren oploopt en niet meer de performance levert die u graag zou wensen. Een virusscanner...

NordVPN merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
NordVPN
0 reviews

NordVPN is een virtueel privénetwerk serviceprovider gebaseerd in Panama. Simpel gezegd biedt NordVPN je de mogelijkheid op een beschermde m...

Norton merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
Norton
0 reviews

Je bent aangekomen bij de reviewpagina van NortonLifeLock. Als jij de producten van dit bedrijf wel eens hebt aangeschaft willen we je vragen om jo...

Silvasoft merklogo voor beoordelingen van Boekhouding en Administratie
Silvasoft
0 reviews

Ben je als bedrijf of boekhouder op zoek naar nieuwe bedrijfssoftware, maar weet je niet voor welke optie je moet kiezen dan raden we je aan om de ...

Tidal

Tegenwoordig is het heel gemakkelijk om online muziek te luisteren. Gemakkelijk op de telefoon met het volume op de max. Er zijn verschillende streamingdiensten, bekende en minder bekende. Jouw favoriete artiest zal ergens wel te beluisteren zijn. Een van de aanbieders op het gebied van audiostreaming, is Tidal.

Vanwege het grote aanbod kan het echter geen kwaad om eens te kijken welke beoordelingen Tidal krijgt. Door te kijken wat andere mensen zeggen over deze dienst, kun je beter bepalen of de app ook bij jou past. Kijk daarom snel verder om te zien welke reviews Tidal op ErvaringenSite krijgt.

Over Tidal Music
Tidal Music, of beter gezegd: TIDAL, is een muziek-streamingdienst. Het bedrijf is in 2014 opgericht door het softwarebedrijf Aspiro, in Noorwegen. Tegenwoordig is er een meerderheid van de aandelen van Tidal in de handen van de Amerikaanse betalingsdienst Square.

In 2021 is Tidal beschikbaar in meer dan 60 landen over de wereld, waaronder Nederland en België. De muziekstreamingsdienst zou meer dan 3 miljoen gebruikers hebben, hoewel er enige controverse is over dit aantal.

Producten en diensten van Tidal
Wanneer je een abonnement hebt bij Tidal, heb je toegang tot verschillende content.  Ten eerste zijn er 60 miljoen verschillende nummers waar je uit kunt kiezen, hetgeen iets meer is dan de meest bekende concurrent: Spotify. Tidal zou artiesten ook meer betalen dan veel van de concurrenten.

Naast muziek, kun je bij Tidal ook terecht voor exclusive content: interviews en andere informatie van artiesten. Een verschil met Spotify is dat je bij Tidal ook video kunt bekijken van bijvoorbeeld live concerten, iets wat bij de bekende concurrent geen mogelijkheid is. We lezen verder dat Tidal minder Podcasts aanbiedt ten opzichte van de concurrentie.

Om de dienst te gebruiken, kun je een Tidal account aanmaken en de app downloaden op je iOS of Android-apparaat.

Hoe goed is Tidal?
Wanneer je de website van Tidal bezoekt, zal het je waarschijnlijk niet ontgaan dat de dienst reclame maakt met de hoge geluidskwaliteit die ze aanbiedt. Er zijn twee soorten abonnementen: met één krijg je toegang tot normale en Hi-Fi lossless quality. Dit is tot 1411 Kbps. Ook is er een duurder abonnement waarmee je toegang krijgt tot High-Res quality, tot wel 9216Kbps.

Wat kost Tidal?
Je kunt een gratis Tidal abonnement starten om de dienst een tijdje te proberen. Je kunt dit abonnement op elk moment opzeggen, zo lezen we op de website. Waarna je gratis trial afgelopen is, kun je op zoek gaan naar kortingen.

Regelmatig geeft Tidal kortingen op haar abonnementen. Zo krijgen studenten 50% korting en kun je een Tidalfamilie abonnement starten waar je met 5 mensen tegelijk gebruik van kunt maken. De normale prijs voor een Tidal-abonnement bedraagt €9,99 voor HiFi kwaliteit en €19,99 voor Hifi Plus kwaliteit.

Klachten, complimenten of tips voor Tidal
Wanneer jij al een Tidal abonnement hebt, horen we graag wat jouw ervaringen hiermee zijn. Door een review te schrijven over Tidal help je anderen te bepalen welke streamingsdienst het beste bij hen past en kun je inzicht geven in de daadwerkelijke kwaliteit die er wordt aangeboden. Bedankt voor je tijd!