ErvaringenSite

  Ervaringen Tobii

  Tobii, wat voorheen ook wel bekend was als Tobii Technology AB is een van oorsprong Zweeds hoogtechnologisch bedrijf. Het Zweede bedrijf specialiseert zich in de ontwikkeling en verkoop van producten voor oogcontrole en eye-tracking. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Tobii lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het van oorsprong Zweedse bedrijf delen door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent. Zo komt u dus ook nooit voor verrassingen te staan.

  Over Tobii

  Het bedrijf werd opgericht in het jaar 2001 door John Elvesjo, Marten Skogö en Henrik Eskilsson. Alle drie de oprichters spelen een actieve rol in het bedrijf, zo is Henrik Eskilsson de CEO, John Elvesjo is de vice-president en CTO en Marten Skogö is de Chief Science Officer. De Tobii Group bestaat uit drie business units: Tobii Dynavox uit een overname van het in de VS gevestigde DynaVox, Tobii Pro en Tobii Tech. Tobii is als bedrijf gevestigd in Stockholm, Zweden maar heeft ook kantoren in de Verenigde Staten, Japan, China, Duitsland, Noorwegen en Oekraïne. Tobii werd op 22 april van het jaar 2015 openbaar verhandeld op de Stockholm Stock Exchange.

  Tutorial: Diensten | Hoe bied je diensten aan via de dienstencatalogus?

  Producten en diensten van Tobii

  De producten van Tobii worden rechtstreeks en via re-sellers en partners over de hele wereld verkocht. Mensen met een communicatie beperking gebruiken de technische apparaten en taalhulpmiddelen (AAC-apparaten) van de business unit Tobii Dynavox om te communiceren. Vanwege hun hoge kosten zijn deze producten vaak het doel van liefdadigheidsacties. De business unit Tobii Pro heeft producten die veel worden gebruikt voor onderzoek in de academische gemeenschap en voor het uitvoeren van bruikbaarheidsonderzoeken en marktonderzoeken van commerciële producten. Tobii Tech is de business unit die samenwerkt met anderen om eye-tracking en eye-control te integreren in verschillende industriële toepassingen en domeinen, zoals geavanceerde rijhulpsystemen, consumer computing en gaming.

  Op de Consumer Electronics Show van 2012 werd de Tobii Gaze gedemonstreerd door het bedrijf, dit is een op infra rood licht gebaseerd oogvolg apparaat waarmee gebruikers hun ogen kunnen gebruiken om te wijzen en te communiceren met een standaardcomputer. Als u klachten heeft over Tobii kunt u contact opnemen met het bedrijf zelf door middel van het telefoon nummer dat op hun website vermeld staat.

  Aanbevelingen, klachten en tips over Tobii

  Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf Tobii? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Tobii op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Tobii vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Tobii of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het Zweedse bedrijf Tobii nu achter.

  Tobii
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Tobii

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Tobii een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Tobii. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Tobii actief?

  Tobii is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige diensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Tobii gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.