ErvaringenSite

  Ervaringen TradeTracker

  Voor de verkoop van uw producten of diensten is advertentie van onmisbaar belang. In deze tijd is advertentie met banners en flyers niet de enige methode van adverteren. Vooral met het oog op de technologische ontwikkeling en waar iedereen in het bezit is van technologische devices, bereikt u meer met online marketing. Een vorm van online marketing is affiliate marketing. Bent u geïnteresseerd in affiliate marketing? En wilt u dit ook toepassen voor uw bedrijf of onderneming? Dan kunt u op ErvaringenSite terecht voor het aantrekken van bedrijven die affiliate marketing toepassen of inzetten. Bekijk de reviews en maak uw keuze. Plaats ook uw ervaringen op ervaringensite.be en deel uw reviews met anderen.

  Over TradeTracker
  TradeTracker is een bedrijf dat meer dan 10 jaren op de markt staat en wereldwijd kantoren heeft in 25 landen. Het is een onderneming die zich richt op performance marketing, waarbij affiliate marketing wordt ingezet en toegepast. Online bedrijven kunnen zich aanmelden bij TradeTracker hun producten en diensten laten promoten. En u kunt dan ook van uw zijde producten en diensten promoten van andere bedrijven. TradeTracker is gevestigd aan De Strubbenweg 7 1327 GA Almere in Nederland.

  Producten en diensten van TradeTracker
  TradeTracker biedt de mogelijkheid dat uw bedrijf gepromoot kan worden, maar ook dat u bedrijven en diensten kunt promoten van anderen. Bij het promoten van producten en diensten krijgt u uw eigen affiliate link. TradeTracker heeft een breed aanbod van bedrijven die u kunt promoten, waaronder webshops, telecomaanbieders, spaarprogramma’s, hosting bedrijven en nog veel meer. Alle bedrijven kunt u met de TradeTracker dashboard bekijken en hun producten en diensten promoten. Wanneer u uw keus hebt gemaakt, van producten en diensten die u wilt promoten, krijgt u een affiliate link. Deze link zal bezoekers doorverwijzen naar de producten en diensten die u promoot. Als een bezoeker met uw link een aankoop van de producten of diensten, die u promoot koopt, komt u dan in aanmerking voor een commissie.

  Betalingen en klachten bij TradeTracker
  De betaling van de commissie wordt bekendgemaakt via een e-mail van TradeTracker waar de transactie zichtbaar wordt aangegeven in uw dashboard. De commissie kan tot maximaal 4 keer per maand worden uitbetaald. Voor meer informatie over de producten en diensten van TradeTracker kan er per mail contact worden opgenomen met de klantenservice via affiliate.support.nl@tradetracker.com of telefonisch op +31 88 8585 585. Ook voor klachten en onduidelijkheden over de dienstverlening.

  Tips en opmerkingen voor TradeTracker
  TradeTracker zegt tot doel te hebben om uw online- inkomsten te verhogen. Hebben ze zich daarin al bewezen? Wat vindt u van de producten en diensten van TradeTracker.com? Wordt uw product of dienst voldoende gepromoot? Wordt u tijdig uitbetaald als promotor van de producten en diensten? Wat vindt u van hun klantenservice?

  Deel uw ervaringen over het functioneren van TradeTracker.com en maak dit bekend op onze website. U bent ook welkom om de ervaringen en reviews van anderen over TradeTracker.com te lezen op de site.

  Bent u nog niet bekend met de dienstverlening en producten van TradeTracker.com? Dan mag u op ervaringensite.be de reviews lezen.

  TradeTracker Testimonial van HEMA

  TradeTracker
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over TradeTracker

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is TradeTracker een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over TradeTracker. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is TradeTracker actief?

  TradeTracker is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Software-oplossingen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van TradeTracker gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.