TradeTracker

Alle reviews

TradeTracker

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

MacPaw merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
MacPaw
0 reviews

Het is best lastig als uw pc, mobiel of iPad een aantal gevaren oploopt en niet meer de performance levert die u graag zou wensen. Een virusscanner...

NordVPN merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
NordVPN
0 reviews

NordVPN is een virtueel privénetwerk serviceprovider gebaseerd in Panama. Simpel gezegd biedt NordVPN je de mogelijkheid op een beschermde m...

Norton merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
Norton
0 reviews

Je bent aangekomen bij de reviewpagina van NortonLifeLock. Als jij de producten van dit bedrijf wel eens hebt aangeschaft willen we je vragen om jo...

Silvasoft merklogo voor beoordelingen van Boekhouding en Administratie
Silvasoft
0 reviews

Ben je als bedrijf of boekhouder op zoek naar nieuwe bedrijfssoftware, maar weet je niet voor welke optie je moet kiezen dan raden we je aan om de ...

TradeTracker

Voor de verkoop van uw producten of diensten is advertentie van onmisbaar belang. In deze tijd is advertentie met banners en flyers niet de enige methode van adverteren. Vooral met het oog op de technologische ontwikkeling en waar iedereen in het bezit is van technologische devices, bereikt u meer met online marketing. Een vorm van online marketing is affiliate marketing. Bent u geïnteresseerd in affiliate marketing? En wilt u dit ook toepassen voor uw bedrijf of onderneming? Dan kunt u op ErvaringenSite terecht voor het aantrekken van bedrijven die affiliate marketing toepassen of inzetten. Bekijk de reviews en maak uw keuze. Plaats ook uw ervaringen op ErvaringenSite en deel uw reviews met anderen.

Over TradeTracker
TradeTracker is een bedrijf dat meer dan 10 jaren op de markt staat en wereldwijd kantoren heeft in 25 landen. Het is een onderneming die zich richt op performance marketing, waarbij affiliate marketing wordt ingezet en toegepast. Online bedrijven kunnen zich aanmelden bij TradeTracker hun producten en diensten laten promoten. En u kunt dan ook van uw zijde producten en diensten promoten van andere bedrijven. TradeTracker is gevestigd aan De Strubbenweg 7 1327 GA Almere in Nederland.

Producten en diensten van TradeTracker
TradeTracker biedt de mogelijkheid dat uw bedrijf gepromoot kan worden, maar ook dat u bedrijven en diensten kunt promoten van anderen. Bij het promoten van producten en diensten krijgt u uw eigen affiliate link. TradeTracker heeft een breed aanbod van bedrijven die u kunt promoten, waaronder webshops, telecomaanbieders, spaarprogramma’s, hosting bedrijven en nog veel meer. Alle bedrijven kunt u met de TradeTracker dashboard bekijken en hun producten en diensten promoten. Wanneer u uw keus hebt gemaakt, van producten en diensten die u wilt promoten, krijgt u een affiliate link. Deze link zal bezoekers doorverwijzen naar de producten en diensten die u promoot. Als een bezoeker met uw link een aankoop van de producten of diensten, die u promoot koopt, komt u dan in aanmerking voor een commissie.

Betalingen en klachten bij TradeTracker
De betaling van de commissie wordt bekendgemaakt via een e-mail van TradeTracker waar de transactie zichtbaar wordt aangegeven in uw dashboard. De commissie kan tot maximaal 4 keer per maand worden uitbetaald. Voor meer informatie over de producten en diensten van TradeTracker kan er per mail contact worden opgenomen met de klantenservice via affiliate.support.nl@tradetracker.com of telefonisch op +31 88 8585 585. Ook voor klachten en onduidelijkheden over de dienstverlening.

Tips en opmerkingen voor TradeTracker
TradeTracker zegt tot doel te hebben om uw online- inkomsten te verhogen. Hebben ze zich daarin al bewezen? Wat vindt u van de producten en diensten van TradeTracker.com? Wordt uw product of dienst voldoende gepromoot? Wordt u tijdig uitbetaald als promotor van de producten en diensten? Wat vindt u van hun klantenservice?

Deel uw ervaringen over het functioneren van TradeTracker.com en maak dit bekend op onze website. U bent ook welkom om de ervaringen en reviews van anderen over TradeTracker.com te lezen op de site.

Bent u nog niet bekend met de dienstverlening en producten van TradeTracker.com? Dan mag u op ErvaringenSite de reviews lezen.