ErvaringenSite

  Ervaringen Treexy

  Ben je op zoek naar een oplossing om de drivers en apparaten van je pc te updaten, te back-uppen, op te schonen en te controleren? Dan zou het aanbod van Treexy misschien wel iets voor jou kunnen zijn. Uiteraard is het ook perfect mogelijk dat je al vertrouwd bent met de producten en diensten van deze onderneming. Indien dit inderdaad het geval zou zijn, zouden we het erg op prijs stellen als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om op deze pagina een persoonlijke Treexy review te schrijven. Dit geeft andere potentiële klanten de kans om voor zichzelf te beslissen of het aanbod al dan niet aansluit op hun persoonlijke wensen, waarden en behoeften. Het maakt overigens helemaal niet uit of jouw ervaring positief of negatief was, want hier worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

  Over Treexy

  Volgens Treexy verdienen consumenten meer als het om software gaat. Daarom zou dit bedrijf software begrijpelijk maken en technische expertise combineren met een oprecht begrip van klantbehoeften. Zij zouden ernaar streven uitstekende producten en diensten te leveren voor hun gebruikers wereldwijd. Een van hun fundamentele waarden als bedrijf is te luisteren naar en terug te geven aan de gemeenschap. Sinds 2012 zou Treexy Driver Fusion de toonaangevende driver- en apparaatoplossing voor pc-gebruikers zijn, met functies als een gezondheidscheck, drivercleaner, driverupdater en apparaatmonitor. Het bekroonde product zou de opvolger van Driver Sweeper zijn. In 2019 werd Omnify Hotspot gelanceerd om je pc te veranderen in een wifi-hotspot en repeater. De virtuele router biedt functies als bridge-modus, firewall-toegangsregels, netwerkverkeermonitoring en kan ook advertenties blokkeren.

  Wij verkwanselen via IOT en TCPIP diensten ons BNP in Europa

  Producten en diensten van Treexy

  Op de website van Treexy heb je de keuze uit de volgende categorieën: Products, SDK's, Support, Company en Shop. Elk van deze categorieën is verder opgedeeld, zodat je sneller en vlotter door het aanbod zou kunnen navigeren. Verder is er op de homepage een directe link naar Treexy Driver Fusion, het topproduct van deze onderneming. Zo kun je er meer details over lezen en het, indien gewenst, rechtstreeks downloaden. Op de homepage van Treexy kun je ook verschillende artikels met tips en het meest recente nieuws lezen. Heb je een vraag of opmerking voor het team van deze onderneming? Dan kun je in eerste instantie de lijst met veelgestelde vragen raadplegen, en indien nodig de klantenservice via het online formulier contacteren.

  Complimenten, klachten en tips voor Treexy

  Ben je al vertrouwd met de producten en diensten van deze onderneming? Dan is dit jouw kans om op deze pagina een Treexy review te schrijven. Zo kun je onze bezoekers bijvoorbeeld laten weten of je tevreden bent over de kwaliteit van de door dit bedrijf verkochte software, hoe jij als klant de online bestel- en betaalprocedure hebt ervaren en of de klantenservice makkelijk bereikbaar is als je vragen hebt. Of wil je graag enkele nuttige tips met onze bezoekers delen? Laat het ons zeker weten! Tot slot hoef je alleen maar even hier te klikken als je graag wilt weten wat mensen zoal over andere bedrijven schrijven. Wij wensen je in ieder geval veel leesplezier toe!

  Treexy
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Treexy

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Treexy een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Treexy. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Treexy actief?

  Treexy is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Software-oplossingen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Treexy gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.