ErvaringenSite

  Ervaringen Tsohost

  Het maken en laten hosten van een website is net zoals veel andere zaken waar je niet veel van af weet geen gemakkelijke opgave. Er zijn gelukkig aanbieders die je veel werk uit handen kunnen nemen zodat jij je op de verkoop van je producten, diensten of merk kunt focussen. Om een duidelijk beeld van de markt te krijgen is het aan te raden om reviews van andere klanten te lezen. Zij geven daarin commentaren en tips over de producten en diensten die er momenteel verkrijgbaar zijn en wat zij van de kwaliteit daarvan vinden. Door aandachtig die reviews op onze website te lezen bespaar je jezelf veel tijd en vind je makkelijk de weg naar de best gewaardeerde en meest betrouwbare hostingaanbieder.

  Over Tsohost

  Tsohost is een bedrijf dat hosting voor websites aanbiedt. Het kwam in 2004 op de markt en bood vanaf dat jaar .uk domeinen aan. Gedurende de jaren die volgen blijft het bedrijf zich uitbreiden met onder meer een nieuw datacenter in Singapore en een kantoor in Bulgarije. De mogelijkheden om de klantenservice te bereiken blijven zich ook ontwikkelen bij Tsohost en je kunt tegenwoordig live met medewerkers chatten tussen 07.00 en 24.00 uur. Natuurlijk kun je deze afdeling ook nog steeds per telefoon of e-mail benaderen. Verder is er uitgebreide technische kennisbank beschikbaar waar de meest voorkomende vragen beantwoord worden. Al je wilt weten welke ervaringen andere klanten met de producten van Tsohost hebben dan kun je hun commentaren op onze website lezen.

  Boeking van aankoop diensten en diverse goederen

  De producten en diensten van Tsohost

  Zoek je een provider die de marketing en hosting van je 'nieuwe' website kan verzorgen? Tsohost biedt klanten hiervoor diverse mogelijkheden. Je kunt gebruiken maken van de service om je bestaande site hier onder te brengen of je kiest voor de mogelijkheid om een nieuwe website te registeren. Daarvoor heb je keuze uit diverse extensies waaronder de standaard .com of .org opties. Ook meer bijzondere zoals .ninja of .club behoren tot de mogelijkheden. Bovendien werkt Tsohost samen met WordPress, een programma om websites te bouwen en beheren. Ben je voor je onderneming op zoek naar een virtuele server? Ook die zijn er bij deze aanbieder beschikbaar. Om het pakket aan producten en diensten te completeren kun je hier ook terecht voor SSL-certificaten zodat de data op je site beschermt is.

  Reviews en commentaren over Tsohost

  Heb jij jouw website ondergebracht bij deze aanbieder? Heb je dat met een goede reden vooraf gedaan of spraken de condities je erg aan? Wij nodigen je uit om jouw redenen om voor Tsohost te kiezen met ons te delen. We vragen je dit omdat we vinden dat iedere consument recht heeft om te weten hoe aanbieders daadwerkelijk functioneren en alleen door commentaren en klachten van elkaar te delen krijgen we daar zicht op. Beschrijf daarom in jouw review waarom jij Tsohost zo betrouwbaar vindt en wat de voordelen van dit bedrijf zijn. Heb je klachten of slechte ervaringen met deze onderneming? Ook die zijn van harte welkom. Juist door jullie eerlijke en openhartige beoordelingen te laten zien zijn wij in staat om een realistisch beeld van de manier van werken van Tsohost te tonen. Consumenten die dit bedrijf nog niet kennen zullen blij zijn met jouw beoordeling.

  Tsohost
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Tsohost

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Tsohost een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Tsohost. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Tsohost actief?

  Tsohost is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Software-oplossingen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Tsohost gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.