Unclutter

Alle reviews

Unclutter

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

MacPaw merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
MacPaw
0 reviews

Het is best lastig als uw pc, mobiel of iPad een aantal gevaren oploopt en niet meer de performance levert die u graag zou wensen. Een virusscanner...

NordVPN merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
NordVPN
0 reviews

NordVPN is een virtueel privénetwerk serviceprovider gebaseerd in Panama. Simpel gezegd biedt NordVPN je de mogelijkheid op een beschermde m...

Norton merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
Norton
0 reviews

Je bent aangekomen bij de reviewpagina van NortonLifeLock. Als jij de producten van dit bedrijf wel eens hebt aangeschaft willen we je vragen om jo...

Silvasoft merklogo voor beoordelingen van Boekhouding en Administratie
Silvasoft
0 reviews

Ben je als bedrijf of boekhouder op zoek naar nieuwe bedrijfssoftware, maar weet je niet voor welke optie je moet kiezen dan raden we je aan om de ...

Unclutter

Ben je voor je Mac op zoek naar een app die je helpt orde te scheppen? Neem dan gerust eens een kijkje bij het aanbod van Unclutter. Of ben je misschien al vertrouwd met de diensten van dit bedrijf? Indien dit inderdaad het geval is, zouden we het erg waarderen als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om op deze pagina een Unclutter Mac review te schrijven. De door jou verstrekte informatie kan namelijk erg waardevol zijn voor andere potentiële klanten, en hen helpen beslissen of het aanbod van deze applicatie zou kunnen aansluiten op hun persoonlijke wensen, waarden en behoeften. Het maakt overigens echt niet uit of jouw persoonlijke ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

Over Unclutter
Unclutter is een 3-in-1 productiviteitsprogramma om je comfort en efficiëntie op je Mac gedurende de dag te verbeteren. Het zou een slimme en handige plek op je bureaublad zijn om notities, bestanden en prikbordfragmenten op te slaan. Unclutter zou met slechts één eenvoudige beweging een nuttig en handig hulpmiddel zijn met drie aparte componenten. Met Klembord Geschiedenis traceer je alles wat je naar het klembord van je Mac kopieert. Zo kun je de lijst van recente clips doorbladeren en elk van hen oproepen. Met Quick Notes maak je snel aantekeningen zonder een tekstverwerker te hoeven opstarten. Met behulp van de full-text zoekfunctie kun je elke notitie vinden met een trefwoord. Tot slot is er de Bestanden Hub, een plek waar je toevallige bestanden kunt neerzetten zonder dat je Bureaublad onoverzichtelijk wordt of dat je tijd verspilt aan het zoeken ernaar.

Producten en diensten van Unclutter
Wil je meer weten over de app van Unclutter? Als je meer informatie hierover wilt lezen, kun je naar de website van het bedrijf surfen. Bovenaan kun je klikken op een van de voorgestelde categorieën: Features & Screenshots, Blog en Support. Verder kun je op de website een video over deze applicatie bekijken, kiezen voor een gratis proefversie of, als je al overtuigd bent, de app kopen. Op de homepagina krijg je ook een stapsgewijze uitleg over de werking van Unclutter, en de manier waarop je bestanden in de drop zone kunt plaatsen. Voor vragen of opmerkingen aan het team van deze onderneming kun je de klantenservice bereiken via het contactformulier op de website.

Complimenten, klachten en tips voor Unclutter
Als je al vertrouwd bent met de diensten van dit bedrijf, kun je op deze pagina een Unclutter app review schrijven. Zo kun je andere mensen voor zichzelf helpen beslissen of deze applicatie iets voor hen zou kunnen zijn. Ben je tevreden over de werking van de app? Wat vind je van de prijs-kwaliteitverhouding? Is de klantenservice vlot bereikbaar als je vragen of opmerkingen hebt? Of misschien wil je graag enkele nuttige tips met onze bezoekers delen? Laat het ons zeker weten, wij kijken alvast reikhalzend uit naar jouw Unclutter review! Tot slot hoef je alleen maar even hier te klikken als je graag wilt weten wat mensen over gelijkaardige bedrijven schrijven.