ErvaringenSite

  Ervaringen UniDoc

  Wil je graag weten wat er op de markt zoal verkrijgbaar is om PDF-documenten te beheren? Neem dan gerust eens een kijkje bij UniDoc. Natuurlijk is het ook perfect mogelijk dat je al vertrouwd bent met de producten en diensten van deze onderneming. In dat geval zouden we het erg waarderen als je ons enkele minuten van je tijd zou willen gunnen om op deze pagina een bondige UniDoc review zou willen schrijven. De door jou verstrekte informatie kan namelijk erg waardevol zijn voor andere potentiële klanten, en hen helpen beslissen of het aanbod van deze onderneming zou kunnen aansluiten op hun persoonlijke wensen, waarden en behoeften. Omdat elke review sowieso op deze pagina gepubliceerd wordt, maakt het overigens echt niet uit of jou persoonlijke ervaring met o.a. UniDoc Golang bibliotheken positief of negatief was.

  Over UniDoc

  In 2011 werd de eerste regel code geschreven om PDF-documenten te beheren in pure Go. Zes jaar later werd het domein unidoc.io geregistreerd en werd het gelanceerd als een AGPL open-source software, en in 2017 kreeg deze onderneming zijn eerste zakelijke klant en 100 sterren op Github. In hetzelfde jaar werd UniDoc versie 2 gelanceerd. In 2018 kreeg het de eerste 500 sterren en de eerste 100 netwerkleden op GitHub, en besloot UniDoc om zijn producten te verpakken als UniPDF en UniOffice. Slechts één jaar later, in 2019, heeft UniDoc meer dan 200 netwerkleden op GitHub en 24 bijdragers, werd UniPDF versie 3 uitgebracht, lanceerde het de UNCLI en werd UniOffice toegevoegd als een afzonderlijk product. In 2020 waren er meer dan 3000 sterrenkijkers op GitHub en 400 GitHub-netwerkleden, zag de geïntegreerde JBIG2 compressie standaard het levenslicht en was er sprake van een groeiende lijst van vorken en sterren.

  Reserveringenbeheer | Het beheren van uw ruimtes, middelen en diensten

  Producten en diensten van UniDoc

  Op de website van UniDoc heb je de keuze uit de categorieën Home, Products, Examples, Pricing, Support, About en Blog. Je kunt ook een offerte aanvragen en een gratis proefversie aanvragen. De meeste van deze categorieën zijn verder opgedeeld in een aantal subcategorieën, zodat je vlotter door het aanbod van dit bedrijf zou kunnen navigeren. Op de homepage kun je ook bekijken welke bedrijven met UniDoc aan de slag zijn gegaan, een video bekijken over de werking van dit bedrijf, voorbeeldvideo's bekijken, meer lezen over de onderdelen UniPDF, UniOffice en UniSuite. Voor vragen of opmerkingen kun je de klantenservice bereiken door het formulier op de website in te vullen en terug te sturen.

  Complimenten, klachten en tips voor UniDoc

  Heb je al ervaring met UniDoc PDF of een andere dienst van deze onderneming? Dan is dit jouw kans om op deze pagina een informatieve UniDoc review te schrijven. Zo kun je onze bezoekers bijvoorbeeld laten weten of je tevreden bent over de dienstverlening van deze onderneming, en of je de klantenservice vlot kon bereiken als je een vraag of opmerking voor het team van UniDoc had. Wij kijken alvast uit naar jouw uniek verslag! En als je graag wilt weten wat mensen zoal over andere bedrijven schrijven, hoef je alleen maar even hier te klikken. Veel leesplezier!

  UniDoc
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over UniDoc

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is UniDoc een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over UniDoc. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is UniDoc actief?

  UniDoc is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Software-oplossingen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van UniDoc gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.