ErvaringenSite

  Ervaringen Van Boxtel hoorwinkels

  Wereldwijd hebben zo'n één op de zes mensen gehoorverlies. En ook in België zitten we al op één op de tien mensen met gehoorverlies. Slechthorendheid is bovendien een groeiend probleem dat verschillende oorzaken heeft. Van Boxtel hoorwinkels specialiseert in deze slechthorende mensen en maakt hoortoestellen voor ze. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Van Boxtel hoorwinkels lezen maar u kunt ook uw eigen ervaring delen door middel van een review. Ook kunt u op ErvaringenSite zoeken naar andere reviews van soortgelijke bedrijven. Dit zodat u niet voor verassingen komt te staan.

  Over Van Boxtel hoorwinkels
  Van Boxtel hoorwinkels is van oorsprong een Brabants familiebedrijf in elektronica en werd opgericht in 1904, in Nederland dus. In 1995 begon het bedrijf met de verkoop van hoortoestellen. In de loop der jaren heeft het bedrijf dat uitgebreid naar hooroplossingen in de breedste zin van het woord. Inmiddels heeft Van Boxtel hoorwinkels met 54 vestigingen een uitstekende reputatie als hoortoestelspecialist. Sinds 2010 zijn zij onderdeel van Demant. Demant wordt gezien als de leider op het gebied van hoorgezondheid en heeft meer dan honderd jaar ervaring. Dit bedrijf werd opgericht door Hans Demant, die zag wat het gehoorverlies van zijn vrouw met haar deed.

  Producten en Diensten van Van Boxtel hoorwinkels

  Van Boxtel hoorwinkels specialiseert zich dus in uw gehoor, maar wat houdt dat dan precies in en wat kunnen ze u bieden? Allereerst zijn de audiciens van Van Boxtel hoorwinkels stAr-geregistreerd, dit houd in dat ze zichzelf dan ook echt hoorspecialist kunnen noemen. Daarnaast heeft Van Boxtel hoorwinkels 54 fysieke hoorwinkels zodat er altijd één bij u in de buurt is voor een gratis vrijblijvende hoormeting of het jaarlijkse gratis onderhoud. Naast deze twee gratis dingen kunt u ook gratis een hoortoestel uitproberen zodat u er achter kan komen welk hoortoestel nou het best bij u past.

  Van Boxtel hoorwinkels biedt verschillende producten aan. Allereerst kunt u bij het bedrijf terecht voor een gehoorapparaat als u slechthorend mocht zijn. Deze bieden ze aan in allerlei verschillende soorten en maten zodat er altijd wel een match is tussen u en uw gehoor apparaat. Daarnaast kunt u deze dus ook eerst gratis uit testen. Naast gehoorapparaten biedt Van Boxter hoorwinkels ook gehoorbescherming aan. Dit zijn bijvoorbeeld oordopjes voor jongeren die naar festivals of concerten gaan en niet met oorsuizen thuis willen komen. Gehoorbescherming beschermt niet alleen uw gehoor zodat u minder kans heeft op een gehoorbeschadiging maar het vermindert ook de kans op tinnitus.

  ELKAAR VLAMMEN OP HET DAKTERRAS!

  Aanbevelingen, klachten en tips over Van Boxtel hoorwinkels

  Heeft u nou ook een mening? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Van Boxter hoorwinkels op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Van Boxtel hoorwinkels vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Van Boxtel hoorwinkels of laat uw eigen review over Van Boxtel hoorwinkels achter.

  Van Boxtel hoorwinkels
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Van Boxtel hoorwinkels

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Van Boxtel hoorwinkels een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Van Boxtel hoorwinkels. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Van Boxtel hoorwinkels actief?

  Van Boxtel hoorwinkels is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige diensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Van Boxtel hoorwinkels gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.