ErvaringenSite

  Ervaringen Vipre

  Je hoort er steeds meer over; aanvallen vancybercriminelen. Je kunt tegenwoordig je mail box niet meer openen of het zit vol met zogeheten junkmail. Mail van mensen en bedrijven die je niet kent en die je van alles en nog wat beloven als maar op bepaalde linken klikt die in de mail staan geschreven. Wanneer mensen hier intrappen en deze onveilige links aanklikken eindigt dit vaak in hele droevige verhalen waarbij deze mensen, maar ook vaak hele bedrijven controle verliezen over hun computer of zelfs hele servers. Tegenover cybercriminaliteit staan de bedrijven die je hier voor kunnen beschermen, ze bieden allerlei pakketten van online beveiliging aan die je kunnen beschermen tegen deze vorm van criminaliteit. Vipre is zo’n bedrijf. Hier op Ervaringensite.be kun je meningen en ervaringen lezen van mensen en bedrijven die Vipre gebruiken voor hun ICT-beveiliging.

  Over Vipre

  In 1994 is Vipre opgericht in de Verenigde Staten en richt zich op online beveiliging. Ze begonnen in eerste instantie onder de naam Sunbelt Software. In 2010 werd het bedrijf in 2010 opgekocht door GFI Software. Producten werden daarna verkocht onder de naam ThreatTrack Security en pas in 2017 veranderde men de naam van het bedrijf in Vipre, overeenkomstig met het product Vipre Suit wat ze vanaf die tijd aan de man brachten. In 2018 is Vipre opgekocht door J2 Global en in 2019 is Vipre samen gegaan met Fusemail. Al deze overnames en samenvoegingen hebben er toegeleid dat Vipre een volledig pakket aan kan bieden aan haar klanten op het gebied van beveiliging van cybercriminaliteit. Door de jaren heen hebben meer dan vijftig duizend klanten aan zich weten te binden en zorgen ze voor de veiligheid van meer dan twintig miljoen computers.

  Wij verkwanselen via IOT en TCPIP diensten ons BNP in Europa

  Producten en Diensten van Vipre

  Vipre biedt software aan om je persoonlijke gadgets en apparaten te beschermen en je persoonlijk data te beveiligen. Vervolgens hebben ze veel kennis in huis die ze aanbieden om je stap voor stap te helpen om veilig te blijven voor cybercriminelen. Voor bedrijven bieden ze de mogelijkheid voor trainingen en tests voor personeel om ze zo klaar te stomen voor eventuele bedreigingen van deze criminelen.
  Voor de particulieren markt biedt Vipre drie verschillende abonnementspakketten, de Antivirus Puls, de Advance security en de Ultimate Security Bundle. Het verschil zit in de gradatie van beveiliging en de aangeboden bijbehorende service. Voor het bedrijfsleven hebben ze voor bedrijf ook drie verschillende abonnementspakketten; Core defense, Edge defence en Complete defense. Ook hier weer is te concluderen dat hoe meer men betaald hoe meer men beveiligd wordt. Naast de verschillende vormen van software beveiligingen biedt Viper ook trainingen en diverse ondersteuning aan via internet of telefoon.

  Meningen, ervaringen, tips en klachten Vipre

  Heb je je computer met Vipre producten beschermt of heb je op het werk ervaringen opgedaan met Vipre? Heb je ooit in het verleden Vipre gebruikt maar was je ontevreden en heb je het abonnement opgezegd en het programma van je computer afgehaald? In voorgaande gevallen horen we je graag. Hier op Ervaringensite.be proberen we zoveel mogelijk reviews te verzamelen van bedrijven en een zo betrouwbaar mogelijk beeld te schetsen van in dit geval Vipre. Heb je tips of misschien wel klachten met betrekking tot Vipre? Dan horen we het graag!

  Vipre
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Vipre

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Vipre een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Vipre. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Vipre actief?

  Vipre is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Software-oplossingen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Vipre gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.