ErvaringenSite

  Ervaringen Vlaamse Webwinkel

  Vind jij het ook wel eens lastig om een webwinkel te beoordelen op betrouwbaarheid? En twijfel jij of de kwaliteit van de producten op die éne webwinkel wel zo goed is? Wellicht kun je dan eens een kijkje nemen op de website van Vlaamse Webwinkel. Vlaamse en Belgische Webwinkel is namelijk een kwaliteitslabel dat bezoekers van websites laat zien dat ze bij een Vlaamse of Belgische webhandelaar shoppen. Dit initiatief is opgezet met als doel om de Vlaamse en Belgische economie te stimuleren. Ben jij nieuwsgierig geworden naar dit kwaliteitslabel en welke voordelen dit label precies met zich meebrengt? Dan ben je hier bij ErvaringenSiteaan het juiste adres. Op deze pagina verzamelen wij namelijk informatie, reviews en beoordelingen over Vlaamse Webwinkel, zodat jij je alvast kunt verdiepen in dit kwaliteitslabel. Heb jij wel eens iets besteld bij webshops met dit kwaliteitslabel? Dan zijn wij erg benieuwd jouw ervaring met deze webshops en van welke voordelen jij kon profiteren!

  Over Vlaamse Webwinkel

  De ondernemingen groep.mares en Comexy hebben samen met een aantal collega's, partners en een aantal klanten Het Vlaamse en Belgische Webshop Label in het leven geroepen. Dit onafhankelijke initatief is opgezet om Vlaamse en Belgische webhandelaars te ondersteunen. Het is namelijk zo dat veel online shoppers in plaats van op lokale webshops meestal op buitenlandse webshops bestellen, ook al is dat niet altijd even betrouwbaar. Dit kwaliteitslabel geeft aan dat bezoekers bij een lokale webshop bestellen en dit geeft vertrouwen aan de bezoekers van een webshop.

  Heb jij vragen over dit kwaliteitslabel of wil jij zelf een kwaliteitslabel aanvragen voor jouw webshop? Dan kun je de veelgestelde vragen pagina op de website raadplegen. Staat het antwoord op jouw vraag hier niet tussen? Dan kun je contact opnemen met Vlaamse Webwinkel door het online contactformulier op de website in te vullen of te bellen naar 09-282 84 38.

  Import en export van halalproducten en -diensten

  Het Vlaamse en Belgische Webshop Label van Vlaamse Webwinkel

  Wanneer een webshop het unieke Vlaamse of Belgische Webwinkel Label heeft toont dit aan dat deze shop 100% Vlaams of Belgisch is. Om dit kwaliteitslabel te krijgen moet een webshop namelijk aan een aantal zaken voldoen; het bedrijf moet een geldig Belgisch BTW-nummer of ondernemingsnummer hebben, het bedrijf drijft handel vanuit Vlaanderen of België, het bedrijf heeft een fysiek adres in Vlaanderen of België, het is geen postbusbedrijf en is telefonisch bereikbaar in het Vlaams, er zijn retourmogelijkheden bij dit bedrijf en je kunt veilig online betalen. Daarnaast geniet je van verkoopsvoorwaarden en herroepingsrecht.

  De voordelen voor webhandelaars zijn dat je met het kwaliteitslabel gemakkelijk het vertrouwen van je klanten wint, dat klanten weten dat ze lokaal kopen, de afstand is kleiner waardoor klanten eerder geneigd zijn om eens naar jouw (eventuele) winkel te komen en je kunt de klant gemakkelijk helpen aangezien je dezelfde taal spreekt. Bovendien help je met dit label de Belgische economie te versterken.

  Je kunt op de website van Vlaamse Webwinkel terecht voor een overzicht van alle webwinkels met het VWW - BWW label uit jouw buurt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Vlaamse Webwinkel

  Heb jij zelf wel eens producten op een webshop met het VWW - BWW label besteld? Dan zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaring met dit kwaliteitslabel. En hoe heb jij het contact met de klantenservice van Vlaamse Webwinkel ervaren? Laat jouw review over Vlaamse Webwinkel achter op deze pagina en help daarmee andere Vlaamse en Belgische webhandelaars en klanten!

  Vlaamse Webwinkel
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Vlaamse Webwinkel

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Vlaamse Webwinkel een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Vlaamse Webwinkel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Vlaamse Webwinkel actief?

  Vlaamse Webwinkel is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Werk en B2B

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Vlaamse Webwinkel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.