ErvaringenSite

  Ervaringen Vlucht-vertraagd.nl

  De Europese Commissie heeft besloten dat passagiers, van wie de luchtvaartmaatschappij de vlucht heeft geannuleerd als gevolg van het coronavirus, recht hebben op het terug ontvangen van hun ticketkosten. Hebt u te maken gehad met een langdurige vertraging, annulering of overboeking en bent u nog niet op de hoogte van uw rechten als passagier bij annulering? Neem dan snel een kijkje in de ervaringen van passagiers hier in de reviews van ErvaringenSite. Uw eigen ervaring verwelkomen we graag!

  Over Vlucht-vertraagd.nl

  Vlucht-vertraagd.nl is onderdeel van Yource. Onder Yource valt naast www.yource.com ook www.flight-delayed.co.uk. Yource is in 2010 opgericht met als doel reizigers en reisorganisaties te adviseren bij het claimen van compensatie voor vertraagde en geannuleerde of overboekte vluchten. Vlucht-vertraagd.nl is van mening dat elke passagier, die te maken heeft gehad met een vertraging of annulering, recht maakt op een vergoeding en willen die dan ook claimen bij de luchtvaartmaatschappij. Yource is actief in 9 landen en biedt haar diensten aan in 8 verschillende talen.

  Politie - Drugsdealer aangehouden - Dienst in team Utrecht Zuid en Lekpoort - Jan-Willem

  Producten en diensten van Vlucht-vertraagd.nl

  Wettelijk wordt nagegaan door het team van Vlucht-vertraagd.nl in hoeverre hun cliënt op basis van de Europese wetgeving recht maakt op een financiële compensatie. Maakt de klant recht op een vergoeding, dan verzamelen zij de bewijslast, stellen en sturen alle specifieke brieven op, die nodig zijn voor de luchtvaartmaatschappij. En indien de luchtvaartmaatschappij beweert dat er sprake is van een buitengewone omstandigheid, dan worden hun argumenten geverifieerd. Waar er juridisch voor wordt gestreden, is de terugbetaling van de vliegkosten en compensatie bij vertraagde vluchten, geannuleerde vluchten en gemiste vluchten. Indien nodig wordt ook de sommatie, minnelijke incasso’s gestuurd en waar nodig de dagvaarding van de luchtvaartmaatschappij. Met het persoonlijk inlogaccount op de tijdlijn bij Vlucht-vertraagd.nl kan de cliënt de voortgang van de claim volgen.

  Garantie & betaling bij Vlucht-vertraagd.nl

  Vlucht-vertraagd.nl meldt dat zij de claims op basis van ‘No cure, no pay’aanneemt. De cliënt betaalt niets indien het niet lukt een vergoeding te claimen, ook al zijn er juridische stappen genomen tegen de luchtvaartmaatschappij. Bij succes, rekenen zij 25% van het totaalbedrag. Elke cliënt heeft de mogelijkheid om 14 dagen bedenktijd in acht te nemen vanaf het moment waarop claim is ingediend. Annulering kan dan kosteloos. Volgens de Europese Verordening 261/2004 op het gebied van de rechten van passagiers, kan bij annulering de volledige terugbetaling van het ticket worden aangevraagd bij de luchtvaartmaatschappij. De airline dient het bedrag binnen 7 dagen na annulering van de vlucht terug te storten aan de passagier. Vragen via het account of per e-mail (info@vlucht-vertraagd.nl) gesteld aan Vlucht-vertraagd.nl, worden binnen 5 werkdagen beantwoord.

  Complimenten, klachten en tips voor Vlucht-vertraagd.nl

  De claims worden schriftelijk behandeld, net zo alle vragen. En wel via een persoonlijk account of per e-mail. Dit, om ervoor te zorgen dat het dossier voor de claim consequent wordt opgebouwd voor de eventuele juridische stappen. Vlucht-vertraagd.nl meent met hun juridische kennis, ervaring en doorzettingsvermogen de juiste partner, bij het indienen van uw claim, in te zetten. Hebt u dit ervaren bij Vlucht-vertraagd.nl in uw case? Was het team transparant in hun begeleiding in het claimproces? Laat ons weten wat u vond van de totale dienstverlening en de klantenservice.

  Wilt u gebruik maken van de dienstverlening van Vlucht-vertraagd.nl en u heeft onvoldoende informatie om een keuze te maken? De informatie in de reviews hier op onze evaringensite.be kunnen u verheldering brengen!

  Vlucht-vertraagd.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Vlucht-vertraagd.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Vlucht-vertraagd.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Vlucht-vertraagd.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Vlucht-vertraagd.nl actief?

  Vlucht-vertraagd.nl is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige diensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Vlucht-vertraagd.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.