Voldaan

Alle reviews

Voldaan

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

SB Supply merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
SB Supply
0 reviews

Nu onze telefoons, tablets en laptops steeds duurder worden, willen we er natuurlijk wel zeker van zijn dat ze goed beschermd zijn. Je kunt een tel...

Internet-Sport&Casuals merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Internet-Sport&Casuals
0 reviews

Wil jij weer gaan sporten, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan is Internet-Sport&Casuals misschien wel de webshop voor jou. Je kunt in...

Fiverr merklogo voor beoordelingen van Werk en B2B
Fiverr
0 reviews

Heeft u een uniek talent en bent u op zoek naar een platform waar u uw diensten kunt verkopen? Of bent u op zoek naar een freelancer voor een proje...

Mobrog merklogo voor beoordelingen van Werk en B2B
Mobrog
0 reviews

Met de huidige Covid-19-pandemie wordt vanuit huis werken geadviseerd om verdere verspreiding van dit virus te voorkomen. U beschermt niet alleen u...

Voldaan

Wanneer je als ondernemer zorgt dat je omzet groeit, kan het voorkomen dat kosten ook stijgen. Betalingen die je verwacht binnen te krijgen, kunnen soms op zich laten wachten en komen hierdoor later binnen, terwijl jij al wel kosten en je leveranciers moet betalen. Door een slechte liquiditeit kan het voorkomen dat een gezond bedrijf met goede omzet toch in de problemen kan komen.

Hier kan factoring te hulp schieten om je tijdelijk van cash te voorzien, om zo de tijd tussen de kosten en je omzet te overbruggen. Voldaan Factuurovernemers is bedrijf dat factoring biedt voor deze knelpunten. Voordat je met een nieuw factoringsbedrijf in zee gaat, kan het echter verstandig zijn om de partij te onderzoeken en te vergelijken met de alternatieven. Reviews zijn hiervoor een handige tool. Kijk daarom snel verder welke reviews Voldaan Factuurovernemers krijgt bij ErvaringenSite.

Over Voldaan
Hierboven hebben we al kort uitgelegd wat factoring inhoudt en hoe het je cashflow en liquiditeit kan verbeteren. Bedrijven met een slechte liquiditeit kunnen door middel van Factoring van cash worden voorzien om de tijd tussen kosten en omzet te overbruggen. Het concept wordt nader toegelicht in dit artikel van de KvK. Voldaan Facturering is één van de bedrijven die deze dienst aanbiedt. Voldaan Facturering is opgericht in 2014 en heeft haar hoofdkantoor in Den Bosch.

Wat doet Voldaan Factuurovernemers?
Bij Voldaan Factoring kunnen jouw facturen door voldaan ‘overgekocht’ worden. Het bedrijf biedt deze dienst aan voor alle ZZP’ers en MKB’ers. Wanneer Voldaan Facturering jouw factuur overkoopt zal deze binnen 24 uur uitbetaald kunnen worden. Voldaan zal contact opnemen met de debiteur en de betaling afhandelen, jij als klant dient Voldaan binnen de afgesproken termijn het factuurbedrag te betalen. In dit artikel legt Alex Frijters van Voldaan het bedrijf uit.

Uiteraard is de dienst niet gratis. Stel je hebt een factuur van €10 000 en je kiest ervoor om deze binnen 30 dagen uit te betalen, dan zal VoldaanFactuurovernemers hier €9516 voor betalen en een tarief van 4% van de factuurprijs in rekening brengen. Voor alle berekeningen raden wij aan de website van Voldaan te raadplegen of contact op te nemen met het bedrijf.

Hoe werkt Voldaan Factoring?
Wanneer jij een factuur moet betalen, kun je een account aanmaken op de Voldaan Factoring B.V. website. Aanmelding is gratis en zou binnen 15 minuten geregeld kunnen zijn. De aanvraag wordt binnen 24 uur beoordeeld waarna je aan de slag kunt. Hierna kun je jouw factuur indienen en als alles in orde is ontvang je binnen 24 uur het geld op je rekening. De klant kan zelf bepalen hoe vaak en welke facturen gefactoreerd worden.

Voldaan Facturering App
Nu is Voldaan niet het eerste bedrijf dat factoring aanbiedt. Uniek aan dit bedrijf is de Voldaan app. Hierin zou het indienen van facturen nog verder vergemakkelijkt zijn waardoor je minder tijd kwijt bent aan het indienen van je facturen.

Klachten, complimenten of tips voor Voldaan Facturering
Wanneer jij al gebruik maakt van Voldaan, horen we graag jouw mening. Door jouw Voldaan B.V. ervaringen te beoordelen, help je anderen een keuze te maken voor het juiste factoringsbedrijf.