ErvaringenSite

  Ervaringen Voorkappers

  Vraag jij je af wat de meningen zijn over deze kapperswebshop? Of heb jij al ervaring en wil je daar graag een review over schrijven? Dat kan allebei, want op deze pagina kunnen recensies zowel gelezen als geschreven worden. Laat ook gerust een beoordeling achter als je al bekend met ze bent, want daarmee help je de consumenten na jou.

  Een kijkje in de tas van de kapper

  Hoewel een kapper zijn of kapster haar leven draait om het knippen van haren, is dat lang niet alles. En zelfs al zou een haarstylist(e) enkel knippen, dan heeft hij of zij minimaal een kaplaken, borstel, nekkwast, kam, snijmes, tondeuse, föhn, shampoo, conditioner, wax, haarlak, gel en niet te vergeten, de schaar. Dit alles moet uiteraard goed bewaard worden in een koffer of etui, want we hebben het hier niet over een knutselschaar, maar een kappersschaar.

  Omdat veel van de haarverf bij de kapper definitief is, bestaat het vaak uit twee componenten. Je waant je waarschijnlijk een halve alchemist als je een kleurtje voorbereidt. Er moet namelijk gemengd worden en dat doe je in speciale mengbakjes en maatbekers, heb je verschillende soorten applicator en kwast nodig om de gelijkmatig aan te brengen, en heb je daarna eventueel nog een kapje nodig om de haarverf te laten intrekken. En voor de liefhebber kan diegene misschien ook gelijk wimperverf en wenkbrauwverf laten aanbrengen.

  Als de kapsalon daarnaast ook nog barbier fungeert, wordt er ook nog ouderwets geschoren met een scheermessen en gekliederd met scheerkwasten en scheerschuim. En laten we vooral de kappersstoel en spiegel niet vergeten, dat zit wat prettiger en het is fijn als je ook kan antwoorden als de knipper vraagt of het ‘zo goed’ is.


  Soms zijn kinderen een beetje bang voor de kapper


  Doorgaans gebruiken kappers niet de merken die in de drogist of supermarkt te vinden zijn. En als ze al die merken gebruiken, zijn het de professionelebovenlijnen ervan. Deze zijn voor particulieren niet zomaar te kopen, zonder daarvoor naar een speciale kappersgroothandel te gaan. Denk daarbij aan namen als Tigi, Schwarzkopf, L'oreal, Wella Professional, Kis, H-Zone, Fudge, Indola, Keune, Sibel, Jaguar, Goldwell, Reuzel, Corona, Bheyse, Calmare, Anifa, Crazy Color, Coyon en Subtil.

  Bekende kappersmerken

  Voor Kappers

  Dit is de webshop van de gelijknamige kapperswinkel in Hoorn. Naast de verkoop van kappersbenodigdheden, kun je je via de site ook inschrijven voor cursussen, hebben ze een sectie speciaal voor barbiers en baarden, beauty, en tot slot ook haarbyoux, uiteenlopend van elastiekjes en speldjes tot bruidsaccessoires.

  Ervaringen zijn geknipt voor recensies

  Dus heb jij ervaring met deze webwinkel? Wacht dan niet en schrijf snel een review. De consumenten na jou zitten namelijk op jouw mening en beoordeling te wachten. Zij kennen deze winkel namelijk nog niet en zijn erg benieuwd wat de klanten voor hen van de winkel vonden. Kun je de bestelling bijvoorbeeld ook in de winkel ophalen? Is het personeel klantvriendelijk? Kunnen ze professioneel advies geven? Hoe zijn de producten die ze verkopen? Wat is de kwaliteit? Door op voorhand op dit soort vragen antwoord te geven, help jij hen in het maken van een keuze.

  Voorkappers
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Voorkappers

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Voorkappers een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Voorkappers. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Voorkappers actief?

  Voorkappers is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Werk en B2B

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Voorkappers gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.