ErvaringenSite

  Ervaringen WeVPN

  Niemand wil zich op het internet onveilig voelen. Steeds meer delen we onze persoonlijke informatie met online shops en instellingen en het is niet fijn om te denken dat kwaadwillenden daar misbruik van kunnen maken. Je kunt daar echter iets aan doen door bijvoorbeeld gebruik te maken van een VPN verbinding. Je maakt dan gebruik van een namaak IP-adres waardoor jouw gegevens beschermd blijven. Er zijn diverse aanbieders die deze dienst aanbieden en daarom kun je wel wat hulp gebruiken om de meest betrouwbare te kiezen. Maar hoe doe je dat denk je nu misschien? Wij hebben daar een eenvoudige oplossing voor door je de reviews en commentaren van andere klanten op onze website aan te bieden. Aan de hand van hun ervaring kun je kiezen voor de dienstverlener die het beste bij jouw wensen en budget past.

  Over WeVPN

  WeVPN is een van de vele websites waar je terecht kunt als je anoniem van het internet gebruik wilt maken. De diensten van deze aanbieder worden ondersteund met een uitgebreide rubriek met vragen en antwoorden op de site en een klantenservice die door middel van een contactformulier bereikbaar is. Het bedrijf wil zo transparant mogelijk naar klanten zijn maar staat geregistreerd op de Britse Maagdeneilanden. Jonathan Roudier en Yoan Esebag leiden het bedrijf als oprichter en CEO. Wist je al dat je meer over WeVPN te weten kan komen door de commentaren en klachten van andere klanten op onze website te lezen?

  Medewerkers van stad Kortrijk gaan vrijwillig aan de slag bij andere diensten.

  De producten en diensten van WeVPN

  Wat is een VPN verbinding precies? Een VPN zorgt ervoor dat het lijkt alsof je op een andere plaats dan waar je werkelijk bent gebruik maakt van het internet. WeVPN beschikt over 57 locaties wereldwijd die je kunt gebruiken om veilig van het internet gebruik te maken. De abonnementen die je hier af kunt sluiten zijn geldig van 1 maand tot 2 jaar en zijn te gebruiken op besturingssystemen zoals macOS, Windows, iOS en Android. Je kunt tot maximaal 10 apparaten gelijktijdig gebruik laten maken van de WeVPN verbinding. WeVPN biedt meerdere veilige betaalmethodes om een abonnement af te sluiten waaronder creditcard, cryptovaluta of PayPal. Een extra voordeel van deze VPN is dat je toegang krijgt tot content van streamingdiensten die normaal gesproken geblokkeerd is.

  Reviews en commentaren over WeVPN

  Wij willen graag weten wat jij als klant vindt van de kwaliteit en betrouwbaarheid van een dienstverlener zoals WeVPN. Je krijgt daarom de mogelijkheid om jouw review over deze aanbieder op onze wesbite te publiceren. We doen dat omdat we vinden dat iedere consument het recht heeft om te weten hoe klanten zich behandeld voelen. Het is tenslotte de nieuwe manier van mond-op-mond reclame en het helpt klanten die dit bedrijf nog niet kennen om er meer over te weten te komen. Zo geven alle commentaren en klachten van klanten een duidelijk beeld over de manier van werken van WeVPN. Daarom is het zo belangrijk dat je jouw beoordeling met anderen deelt, want alleen op die manier komt het meest realistisch beeld tevoorschijn.

  WeVPN
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over WeVPN

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is WeVPN een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over WeVPN. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is WeVPN actief?

  WeVPN is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Software-oplossingen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van WeVPN gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.