WeVPN

Alle reviews

WeVPN

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

MacPaw merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen

MacPaw

0 reviews

Het is best lastig als uw pc, mobiel of iPad een aantal gevaren oploopt en niet meer de performance levert die u graag zou wensen. Een virusscanner...

NordVPN merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen

NordVPN

0 reviews

NordVPN is een virtueel privénetwerk serviceprovider gebaseerd in Panama. Simpel gezegd biedt NordVPN je de mogelijkheid op een beschermde m...

Norton merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen

Norton

0 reviews

Je bent aangekomen bij de reviewpagina van NortonLifeLock. Als jij de producten van dit bedrijf wel eens hebt aangeschaft willen we je vragen om jo...

Silvasoft merklogo voor beoordelingen van Boekhouding en Administratie

Silvasoft

0 reviews

Ben je als bedrijf of boekhouder op zoek naar nieuwe bedrijfssoftware, maar weet je niet voor welke optie je moet kiezen dan raden we je aan om de ...

WeVPN

Niemand wil zich op het internet onveilig voelen. Steeds meer delen we onze persoonlijke informatie met online shops en instellingen en het is niet fijn om te denken dat kwaadwillenden daar misbruik van kunnen maken. Je kunt daar echter iets aan doen door bijvoorbeeld gebruik te maken van een VPN verbinding. Je maakt dan gebruik van een namaak IP-adres waardoor jouw gegevens beschermd blijven. Er zijn diverse aanbieders die deze dienst aanbieden en daarom kun je wel wat hulp gebruiken om de meest betrouwbare te kiezen. Maar hoe doe je dat denk je nu misschien? Wij hebben daar een eenvoudige oplossing voor door je de reviews en commentaren van andere klanten op onze website aan te bieden. Aan de hand van hun ervaring kun je kiezen voor de dienstverlener die het beste bij jouw wensen en budget past.

Over WeVPN
WeVPN is een van de vele websites waar je terecht kunt als je anoniem van het internet gebruik wilt maken. De diensten van deze aanbieder worden ondersteund met een uitgebreide rubriek met vragen en antwoorden op de site en een klantenservice die door middel van een contactformulier bereikbaar is. Het bedrijf wil zo transparant mogelijk naar klanten zijn maar staat geregistreerd op de Britse Maagdeneilanden. Jonathan Roudier en Yoan Esebag leiden het bedrijf als oprichter en CEO. Wist je al dat je meer over WeVPN te weten kan komen door de commentaren en klachten van andere klanten op onze website te lezen?

De producten en diensten van WeVPN
Wat is een VPN verbinding precies? Een VPN zorgt ervoor dat het lijkt alsof je op een andere plaats dan waar je werkelijk bent gebruik maakt van het internet. WeVPN beschikt over 57 locaties wereldwijd die je kunt gebruiken om veilig van het internet gebruik te maken. De abonnementen die je hier af kunt sluiten zijn geldig van 1 maand tot 2 jaar en zijn te gebruiken op besturingssystemen zoals macOS, Windows, iOS en Android. Je kunt tot maximaal 10 apparaten gelijktijdig gebruik laten maken van de WeVPN verbinding. WeVPN biedt meerdere veilige betaalmethodes om een abonnement af te sluiten waaronder creditcard, cryptovaluta of PayPal. Een extra voordeel van deze VPN is dat je toegang krijgt tot content van streamingdiensten die normaal gesproken geblokkeerd is.

Reviews en commentaren over WeVPN
Wij willen graag weten wat jij als klant vindt van de kwaliteit en betrouwbaarheid van een dienstverlener zoals WeVPN. Je krijgt daarom de mogelijkheid om jouw review over deze aanbieder op onze wesbite te publiceren. We doen dat omdat we vinden dat iedere consument het recht heeft om te weten hoe klanten zich behandeld voelen. Het is tenslotte de nieuwe manier van mond-op-mond reclame en het helpt klanten die dit bedrijf nog niet kennen om er meer over te weten te komen. Zo geven alle commentaren en klachten van klanten een duidelijk beeld over de manier van werken van WeVPN. Daarom is het zo belangrijk dat je jouw beoordeling met anderen deelt, want alleen op die manier komt het meest realistisch beeld tevoorschijn.