ErvaringenSite

  Ervaringen Yoursminc

  Het is voor de meeste ondernemingen veel werk om de boekhouding zelf bij te houden. Voor veel ZZP’ers en de MKB is het echter te duur om een accountant te betalen om de boekhouding voor hen te doen. De online boekhoudsoftware van Yoursminc kan dan de oplossing zijn. Zodra je echter bezig bent met de geldzaken van je bedrijf, wil je natuurlijk wel zeker weten dat het veilig is. Om erachter te komen of Yoursminc betrouwbaar is, kun je op ErvaringenSite de recensies van klanten lezen die al een abonnement hebben bij de dienst. Dat geeft jou net dat beetje extra zekerheid.

  Over Yoursminc

  Joost van de Wiel, Rob Zoeteweij en Guy van Dingenen werken alle jaren in de IT en de ontwikkeling van financiële administratiesoftware. Ze merkten echter dat er geen goede online dienst was voor de boekhouding van kleine bedrijven. De meeste diensten waren ingewikkeld en gebruikersonvriendelijk, daarom hebben zij in 2013 Yourminsc op gericht. De dienst maakt online boekhouden gemakkelijk en snel. De dienst richt zich geheel om de kleinere ondernemingen die vaak de meeste baat hebben bij een eenvoudige boekhouddienst.


  Wat kan Yoursminc voor jou betekenen? Je ontdekt het in deze video!

  Abonnementen Yoursminc

  Bij Yoursminc sluiten alle klanten een maandabonnement af. Ze hebben verschillende abonnementen waaruit gekozen kan worden. Je kunt bij Yoursminc altijd beginnen met een proefabonnement. Je krijgt dan voor 3 maanden gratis toegang tot alle functies die Yoursminc te bieden heeft. Zodra het abonnement afloopt kun je eenvoudig het abonnement kiezen dat het beste bij jou past. Verder heeft Yoursminc een small, medium en large abonnement.

  Small voor 9,95

  : Dit abonnement is vooral voor het maken en versturen van facturen en het bijhouden van alle uitgaven. Deze gegevens kun je vervolgens eenvoudig gebruiken voor de Btw-aangifte.

  Medium voor 14,95

  : Uiteraard heeft dit abonnement dezelfde functies als het small-abonnement, maar dit abonnement heeft een aantal extra’s. Je kunt nu ook eenvoudig offertes maken en je bankafschriften inlezen en verwerken. Je hebt bij dit abonnement de volledige controle over je administratie.

  Large voor 19,95

  : Dit abonnement geeft toegang tot alle functies die Yoursminc te bieden heeft. Je krijgt nu ook ondersteuning voor projecten, urenregistratie en je hebt altijd onbeperkt toegang tot de helpdesk van Yoursminc.

  Vragen of klachten Yoursminc

  Yoursminc wil altijd bereikbaar zijn voor klanten en staat altijd klaar voor klachten, vragen en advies. De klantenservice is op verschillende manieren bereikbaar. Neem een kijkje op de website om voor jou de beste manier te vinden om contact op te nemen. De snelste manier om met een medewerkers te spreken, is de chat. Je kunt op werkdagen van 09:00 tot 17:00 gebruikmaken van de chat. Yoursminc is ook actief op Social Media. Volg het bedrijf op Facebook of Twitter.

  Wat zijn jouw ervaringen met Yoursminc?

  Kun je bij Yoursminc eenvoudig online je boekhouding doen? Heb jij ervaring met de dienst? Schrijf dan een review en vertel andere ondernemers wat zij kunnen verwachten. Vertel meer over de verschillende abonnementen en functies; geef jouw beoordeling over de gebruikersvriendelijkheid en laat weten of jij de dienst aan anderen aanraadt.

  ZZP€„¢ers en de MKB kunnen nu eenvoudig online hun boekhouding doen met Yourminsc, maar is het veilig? Lees hier reviews over de ervaringen van klanten.

  Yoursminc
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Yoursminc

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Yoursminc een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Yoursminc. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Yoursminc actief?

  Yoursminc is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Boekhouding en Administratie

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Yoursminc gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.