Yoursminc

Alle reviews

Yoursminc

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Bobex merklogo voor beoordelingen van Goedkope energie

Bobex

0 reviews

Stel er moet een klus in je huis gebeuren, dan wil je graag zo snel mogelijk een zo gunstig mogelijke offerte ontvangen van een professional bij jo...

E-Boekhouden merklogo voor beoordelingen van Boekhouding en Administratie

E-Boekhouden

0 reviews

Boekhouding is belangrijk voor alle ondernemers, of je het nou zelf moet doen of laat doen door een boekhouder. Elke ondernemer weet wel een klein ...

Myfinance merklogo voor beoordelingen van Boekhouding en Administratie

Myfinance

0 reviews

 Boekhouding bestond zelfs al in het oude egypte, waarbij zij gebruik maakte van kleitabletten en papyrusrollen. In 1494 vindt Luca Pacioli ee...

123opzeggen.nl merklogo voor beoordelingen van Boekhouding en Administratie

123opzeggen.nl

0 reviews

Word je ook zo moe van al die nieuwsbrieven in je e-mail en post die je ontvangt van allerlei aanbieders en goede doelen? Vaak hoef je maar een kee...

Yoursminc

Het is voor de meeste ondernemingen veel werk om de boekhouding zelf bij te houden. Voor veel ZZP’ers en de MKB is het echter te duur om een accountant te betalen om de boekhouding voor hen te doen. De online boekhoudsoftware van Yoursminc kan dan de oplossing zijn. Zodra je echter bezig bent met de geldzaken van je bedrijf, wil je natuurlijk wel zeker weten dat het veilig is. Om erachter te komen of Yoursminc betrouwbaar is, kun je op ErvaringenSite de recensies van klanten lezen die al een abonnement hebben bij de dienst. Dat geeft jou net dat beetje extra zekerheid

Over Yoursminc
Joost van de Wiel, Rob Zoeteweij en Guy van Dingenen werken alle jaren in de IT en de ontwikkeling van financiële administratiesoftware. Ze merkten echter dat er geen goede online dienst was voor de boekhouding van kleine bedrijven. De meeste diensten waren ingewikkeld en gebruikersonvriendelijk, daarom hebben zij in 2013 Yourminsc op gericht. De dienst maakt online boekhouden gemakkelijk en snel. De dienst richt zich geheel om de kleinere ondernemingen die vaak de meeste baat hebben bij een eenvoudige boekhouddienst. 


Abonnementen Yoursminc
Bij Yoursminc sluiten alle klanten een maandabonnement af. Ze hebben verschillende abonnementen waaruit gekozen kan worden. Je kunt bij Yoursminc altijd beginnen met een proefabonnement. Je krijgt dan voor 3 maanden gratis toegang tot alle functies die Yoursminc te bieden heeft. Zodra het abonnement afloopt kun je eenvoudig het abonnement kiezen dat het beste bij jou past. Verder heeft Yoursminc een small, medium en large abonnement. 

Small voor 9,95: Dit abonnement is vooral voor het maken en versturen van facturen en het bijhouden van alle uitgaven. Deze gegevens kun je vervolgens eenvoudig gebruiken voor de Btw-aangifte.

Medium voor 14,95: Uiteraard heeft dit abonnement dezelfde functies als het small-abonnement, maar dit abonnement heeft een aantal extra’s. Je kunt nu ook eenvoudig offertes maken en je bankafschriften inlezen en verwerken. Je hebt bij dit abonnement de volledige controle over je administratie.

Large voor 19,95: Dit abonnement geeft toegang tot alle functies die Yoursminc te bieden heeft. Je krijgt nu ook ondersteuning voor projecten, urenregistratie en je hebt altijd onbeperkt toegang tot de helpdesk van Yoursminc. 

Vragen of klachten Yoursminc
Yoursminc wil altijd bereikbaar zijn voor klanten en staat altijd klaar voor klachten, vragen en advies. De klantenservice is op verschillende manieren bereikbaar. Neem een kijkje op de website om voor jou de beste manier te vinden om contact op te nemen. De snelste manier om met een medewerkers te spreken, is de chat. Je kunt op werkdagen van 09:00 tot 17:00 gebruikmaken van de chat. Yoursminc is ook actief op Social Media. Volg het bedrijf op Facebook of Twitter.

Wat zijn jouw ervaringen met Yoursminc?
Kun je bij Yoursminc eenvoudig online je boekhouding doen? Heb jij ervaring met de dienst? Schrijf dan een review en vertel andere ondernemers wat zij kunnen verwachten. Vertel meer over de verschillende abonnementen en functies; geef jouw beoordeling over de gebruikersvriendelijkheid en laat weten of jij de dienst aan anderen aanraadt. 

ZZP€„¢ers en de MKB kunnen nu eenvoudig online hun boekhouding doen met Yourminsc, maar is het veilig? Lees hier reviews over de ervaringen van klanten.