ErvaringenSite

  Ervaringen ZenMate

  Ben je op zoek naar een goed en veilig VPN programma? Dan heb je waarschijnlijk al heel wat aanbieders voorbij zien komen op je scherm. Na het zien van zoveel verschillende mogelijkheden zal het niet makkelijk zijn om de juiste te kiezen. Daarom willen we je behulpzaam zijn door je reviews te bieden die klanten op onze website plaatsen. In die reviews beschrijven zij hun ervaring met de verschillende aanbieders en producten zodat jij overzichtelijk kunt zien wat er werkelijk te krijgen is. Op die manier kun je een VPN kiezen die bij jouw wensen en budget past en waarvan je zeker zal zijn dat je krijgt wat er beloofd wordt.

  Over ZenMate

  Enkele jaren geleden kreeg Simon Specka het idee om een VPN te ontwikkelen toen hij tijdens zijn reizen door Europa merkte dat het moeilijk was om veilig online te zijn. Hij richtte samen met zijn goede vriend Markus het bedrijf ZenGuard GmbH in Duitsland op en biedt via hun website de ZenMate VPN software aan. Bij het bedrijf werken inmiddels mensen uit 20 verschillende landen. Om contact op te nemen met medewerkers van de klantenservice hoef je alleen maar het contactformulier in te vullen en te versturen. Voor de meest voorkomende vragen kun je gebruik maken van de rubriek op de site. De VPN van ZenMate is niet alleen geschikt voor computers en laptops, je kunt ook apps voor Android en Apple telefoons downloaden.

  Federale Overheidsdienst Binnenlandse Zaken: horizontale diensten

  De producten van ZenMate

  Met een VPN van ZenMate ben je beschermd tegen bedrijven en slechtwillenden die online van jouw gegevens gebruik willen maken. Je logt virtueel in een ander land in waardoor andere computers denken dat je in dat land gevestigd bent. Een bijkomend voordeel is dat je ook content zoals films en shows van streamingdiensten uit dat land kunt bekijken. Iets wat normaal gezien niet mogelijk is. Met de diverse abonnementen van ZenMate kun je op die manier een maand, een jaar of drie jaar gebruik maken van dit soort content en de veilige VPN verbinding. Tijdens je contract kun je de servers die over bijna 80 landen van de wereld verspreid staan gebruiken. Je kunt een abonnement betalen met je creditcard of PayPal. Na de betaling ontvang je de activeringscode om de software te kunnen gebruiken.

  Reviews over ZenMate

  Maak jij gebruik van de software van deze VPN aanbieder? Dan wil jij daar vast je mening over delen. Dat kun je heel makkelijk doen door een review op onze website te publiceren. Op die manier geef je andere klanten die geïnteresseerd zijn in dit product de informatie die zij zoeken om er meer over te weten te komen. Je kunt in jouw beoordeling bijvoorbeeld vermelden welke invloed de software op je computer of mobieltje heeft en of je verandering in je internetsnelheid merkt. Jouw ervaring geeft consumenten een kijkje achter de schermen van ZenMate en zij komen zo te weten wat jij de voor- en nadelen van deze aanbieder vindt. We maken het met elkaar op deze manier een stuk makkelijker om een duidelijk beeld van de kwaliteit van ZenMate te laten zien.

  ZenMate
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over ZenMate

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is ZenMate een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over ZenMate. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is ZenMate actief?

  ZenMate is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Software-oplossingen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van ZenMate gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.