ErvaringenSite

  50five
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

  Nooit meer!

  jors Goegebeur31-07-2017
  4
  Zou hier weer kopen: NEE

  Bestellen

  4

  Service

  2

  Prijs

  8

  Leveren

  2

  20 Dagen geleden een Ring Pro deurbel gekocht (279euro). Volgende dag reeds in huis, super dacht ik zo!
  Helaas, het item werkte niet. Na wat moeite mocht ik deze terug sturen. Enkel had ik een retourlabel nodig om deze terug te zenden. Om die te krijgen heb ik wel 15x moeten bellen, en verschillende emails moeten verzenden.
  Keer op keer vriendelijke telefonistes waar ik iedere keer opnieuw mijn verhaal 'mocht' doen. Telkens kreeg ik te horen dat ze veel begrip hadden en dat het zo niet hoorde maar ik het werd doorgegeven ik kreeg de raad om te wachten op reactie die uiteindelijk nooit kwam. Het item is ondertussen een week geleden geretourneerd en volgens de website zou ik na ontvangst bij 50five onmiddellijk een melding moeten krijgen. Terug geen feedback... Opnieuw enkele keren contact opgenomen maar dan kom je bij een telefoniste terecht die het ook "maar" doorgeven aan iemand anders en geen verdere uitleg kan aan geven.

  Situatie kort samengevat: Item besteld 20 dagen geleden, volgende dag geleverd maar defect, +-10tal mails en 30 telefoontjes verder, niets in handen...

  Ofwel staat 50five nog in zijn kinderschoenen ofwel werken daar enkele incompetente leugenaars.

  Service bij problemen dikke 0 !!!

  Geen aanrader!

  Michel23-03-2018

  Ik heb op dit moment dezelfde problemen met deze webshop. Paar maanden geleden een Aurora Smarter Pack besteld en geleverd gekregen. Deze ging na twee maanden kapot. Na meerdere keren contact gehad te hebben met het callcenter van 50five ben ik nog geen steek verder. Volgens mij werken ze met een extern callcenter die er alleen maar op uit is om de klanten zo snel mogelijk af te wimpelen zonder met een oplossing te komen. Ik zit op dit moment met een defect product onder garantie, alleen komt 50five zijn plichten niet na. Nooit bestellen bij deze webshop.


  Bekijk ervaringen van 50five

  Schrijf zelf een review over 50five

  Uw beoordeling