ErvaringenSite

  Ervaringen Comfort Energie

  Comfortenergie is een top bedrijf, volgens velen! Wat vind jij? Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen vormen over een bedrijf. Kies ervoor om meerdere opties en mogelijkheden te vergelijken om zo bij een aankoop een goede keuze te maken. De onafhankelijke beoordelingen en reviews zijn dan natuurlijk behulpzaam en goed. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de verschillende manieren om te ontdekken hoe ook jij kunt genieten van deze reviews. Laat er ook een achter wanneer je een ander wilt helpen bij het vormen van een goed beeld over een onderneming. We weten zeker dat ook jij een geweldige hulp zult zijn voor de verschillende mensen op deze site ErvaringenSite

  Over Comfortenergie

  Comfortenergie biedt verschillende soorten van energie en energie pakketten aan. Het belangrijkste is natuurlijk gas en elektriciteit. Ook bieden ze diesel, benzine en mazout aan. De persoonlijke service is de kracht van dit bedrijf. Een telefoontje en de mazout leverancier staat bij je op de stoep. Ook krijg je snel een reactie terug op ieder telefoontje en email bericht. De klant staat duidelijk centraal. Ze bieden door hun 13 filialen ook een lokale service. Daarnaast zijn er ook nog eens 45 lokale partners. Ze zitten dus altijd dicht bij jou in de buurt.

  Hun motto is duidelijk, eerlijk en simpel. Ze doen dit door transparante contracten en formules met eenvoudige producten. Geen complexe regels of kleine lettertjes. Het leven is al moeilijk genoeg.

  Leverancier brandstoffen - Comfort energie

  De producten van Comfortenergie

  Comfortenergie biedt verschillende energie producten aan. Het gaat hier om stroom en gas, maar ook om mazout.

  Klachten, tips en complimenten over Comfortenergie

  Ben je ergens niet tevreden over? Dan is het goed en verstandig om dit kenbaar te maken. De klantenservice is je graag van dienst om te zorgen voor een optimaal en goed product. Het is voor hun ook mogelijk op die manier om de dienstverlening te verbeteren.

  Natuurlijk horen ze ook graag wat ze allemaal goed doen. Tips en complimenten zijn daarom ook van harte welkom. Iets wat we allemaal wel waarderen. Toch?

  Heb jij ervaring met Comfortenergie?

  Het is heerlijk om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn om een goed beeld te krijgen van een bedrijf als Comfortenergie. Je mening geven om anderen zo te helpen is een van de mogelijkheden. Kies er voor om een review op ErvaringenSite achter te laten over dit bedrijf. Je krijgt er vast geen spijt van. Veel mensen zullen je eerlijke mening over Comfortenergie waarderen.

  Comfortenergie is een top bedrijf, volgens velen! Wat vind jij? Laat je mening horen op ErvaringenSite en lees wat anderen vinden van Comfortenergie!

  Comfort Energie
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  5.2
  40% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4.8
  Service
  rating
  4.8
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  4.8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Overstappen echt snel en simpel

  Overstappen ging echt snel en simpel, dat hadden we niet verwacht op basis van eerdere overstappen die we hebben moeten maken om budgetredenen. Dus dat is alvast een voordeel van Comfy.

  Verder gaan we als het goed is nu flink besparen op onze rekeningen, daar deden we het voor.

  Door: Theo05-12-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Gas en elektriciteit

  Wij nemen gas en elektriciteit af bij Comfortenergie en dat gaat allemaal prima. Geen leveringsproblemen gehad.

  Door: Yamiz05-12-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Service

  Eisen de volledige betaling van mazout aan de chauffeur . Ongehoord . Normaal heeft een klant enkele dagen tijd .

  Door: Danny D10-04-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  comfort energy de dikste klucht van Belgie!!

  het meest onbekwame bedrijf met de meest ongeschoold personeel. bestelling geplaatst van 2000 liter mazout op 24/12 met leveringsdag op 26/12 maar op 26 /12 heb ik zelf teruggebeld omdat er maar geen levering kwam. blijkbaar had de ongeschoolde Franstalige medewerker de bestelling niet doorgegeven en moest ik ineens 14 dagen wachten op mijn nieuwe bestelling. echt degoutante service. ik kijk al uit naar de faling van dit bedrijf!

  Door: Ignace26-12-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  geen contract

  Had hier graag een contract afgesloten, maar ik woon niet in de gewenste regio

  Door: Marco05-12-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Schrijf zelf een review over Comfort Energie

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Comfort Energie een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 5 ervaringen geplaatst over Comfort Energie. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.2 gekregen, waarbij 40% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Comfort Energie actief?

  Comfort Energie is vooral actief in de categorie Energie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope energie

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Comfort Energie gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.