Electrabel

Alle reviews

Electrabel

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Pure energie merklogo voor beoordelingen van energieleveranciers, producten en diensten
Pure energie
0 reviews

Naarmate de klimaatsverandering steeds prominenter wordt, stappen meer en meer Nederlanders over op groene energie. Hiermee kan je immers je steent...

Vattenfall merklogo voor beoordelingen van energieleveranciers, producten en diensten
Vattenfall
0 reviews

Vattenfall is een nutsbedrijf in Nederland maar ook in andere landen binnen Europa met als kernactiviteiten de productie, verhandeling en leve...

Overstappen.nl merklogo voor beoordelingen van energieleveranciers, producten en diensten
Overstappen.nl
0 reviews

Op het moment dat je een nieuwe energieleverancier, autoverzekering, zorgverzekering, uitvaartverzekering, telecom provider zoekt of geld wilt lene...

ENGIE Zakelijk merklogo voor beoordelingen van energieleveranciers, producten en diensten
ENGIE Zakelijk
0 reviews

ENGIE Zakelijk is een dochteronderneming van het Franse multinational bedrijf ENGIE Electrabel.  ENGIE Zakelijk is de Belgische zake...

Electrabel

Duurzaam energie is een groot deel van ons leven geworden, maar voordat groene stroom populair is geworden was men al bezig met duurzaam energie. Vroeger werd de waterrad al gebruikt om akkers te bewateren of om papier te maken. Om precies te zijn in het jaar 1200 voor Christus werd deze waterrad al volop gebruikt.  

Is u leverancier ook milieubewust bezig? Gebruikt u groene stroom of heeft u er nooit echt over nagedacht? Misschien is het wel tijd dat iedereen zich meer bewust wordt van de voordelen van groene stroom. Daarom is het belangrijk om reviews te lezen van verschillende energie leveranciers. Zo kunt u ook bewuste keuzes maken.

Vroeger werd wind, water, vuur en de spierkracht van de mens en dier al gebruikt om energie op te wekken. Ingenieur James B. Francis creëerde in 1849 de eerste waterturbine en dit werkte zo goed dat hij kon concurreren met stoommachines. Vandaag de dag wordt dezelfde techniek gebruikt om energie op te wekken.
 
Over Electrabel
Electrabel oftewel Engie, is marktleider op het gebied van duurzaam energie. Zij zijn vooral bezig met innovatieve technische oplossingen, die onze planeet steeds groener maakt. Zij tellen tegenwoordig 150.000 medewerkers in 70 verschillende landen en maken onze planeet steeds beter.

Engie is bezig om bedrijven en overheden schoner te leren omgaan met energie. Zij zijn marktleider in Nederland en gaan bij verschillende bedrijven langs om te laten zien hoe ieder bezig is met duurzaam energie. Bekijk op deze pagina meer reviews van een soortgelijk bedrijf dat duurzaam energie aanbied.
 
Engie is niet alleen bezig met het aanbieden van groene stroom, maar ook met gas moet men zuinig omgaan en daarom compenseren zij CO2 uitstoot bij het gebruiken van gas. Engie maakt gebruik van een stichting Trees for All, waarbij er bomen worden geplant met behulp van een gascontract voor elke klant.

Producten en diensten Electrabel
Engie biedt dus verschillende producten maar ook advies aan. Zo kunt u op de website bekijken wat voor u van toepassing is. Over het algemeen biedt Engie duurzaam energie aan in verschillende vormen.

Denk maar bijvoorbeeld aan zonnepanelen, 100% groene stroom, isolatie, LED verlichting, HR-Ketel, warmtepomp, laadpaal en slimme thermostaat. Engie verzorgd al deze producten en diensten voor u en u kunt simpelweg op de website bestellen.

Mocht u toch nog twijfelen dan biedt Engie ook nog eens passend advies aan. U kunt met behulp van een online energiescan erachter komen wat het beste is voor u situatie. Ook kunt u een gesprek aangaan met een adviseur die via video of telefoon de beste oplossing voor u situatie bespreekt. 

Complimenten, klachten of tips voor Electrabel
Heeft u toevallig recent een contract afgesloten bij Engie? Dan willen wij dat graag weten. Laat een review achter, want zo helpt u toekomstige klanten met het kopen van Duurzaam energie bij Engie. 

Laat ook een review achter als u ervaring heeft met de klantenservice van Engie, reageren zij snel op een bericht? of duurt het te lang? Dan willen wij dat graag weten en anderen ook. 

Laat ook bij klachten een review achter, heeft u bijvoorbeeld een contract afgesloten en u was niet tevreden met uw beslissing? laat het ons dan weten. Zo creëren we allemaal een beter beeld van het bedrijf en kan iedereen gerust gebruik maken van duurzaam energie bij Engie.