Energie

Alle reviews

Energie

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Bobex merklogo voor beoordelingen van Goedkope energie

Bobex

0 reviews

Stel er moet een klus in je huis gebeuren, dan wil je graag zo snel mogelijk een zo gunstig mogelijke offerte ontvangen van een professional bij jo...

Overstappen.nl merklogo voor beoordelingen van energieleveranciers, producten en diensten

Overstappen.nl

0 reviews

Op het moment dat je een nieuwe energieleverancier, autoverzekering, zorgverzekering, uitvaartverzekering, telecom provider zoekt of geld wilt lene...

Budget Energie merklogo voor beoordelingen van energieleveranciers, producten en diensten

Budget Energie

0 reviews

Budget Energie is een aanbieder op de Nederlandse markt voor energie. Ruim 1 miljoen mensen nemen groene stroom bij hen af, zo valt te lezen op hun...

Pure energie merklogo voor beoordelingen van energieleveranciers, producten en diensten

Pure energie

0 reviews

Naarmate de klimaatsverandering steeds prominenter wordt, stappen meer en meer Nederlanders over op groene energie. Hiermee kan je immers je steent...

Energie

Vind jij het ook altijd zo lastig om een energieleverancier te vinden waarbij je energie tegen één zo scherp mogelijk prijs krijgt en die ook nog eens groen is? Vind jij het kiezen van een energieleverancier ook maar ingewikkeld en tijdrovend, aangezien er zoveel verschillende tarieven zijn? Dan is het aan te raden om een kijkje te nemen op de website van Energie.be. Energie is een Belgische energieleverancier die jaar na jaar één eerlijk energietarief aanhoudt, waardoor je niet langer bang hoeft te zijn voor plotselinge prijsstijgingen. Het bedrijf staat voor eenvoud en goedkope energie. Ben jij nieuwsgierig geworden naar Energie en zou jij graag meer willen weten over dit bedrijf? Bijvoorbeeld wat voorgaande klanten van Energie van het bedrijf vinden? Of hoe de klantenservice van Energie met jouw vragen omgaat? Dan ben je hier bij ErvaringenSiteaan het juiste adres! Op deze pagina verzamelen wij namelijk informatie, reviews en beoordelingen over Energie, zodat jij een eerste indruk van het bedrijf kunt opdoen en uiteindelijk gemakkelijker kunt beslissen of jij ook voor deze energieleverancier kiest of toch nog even verder wilt kijken. Bovendien vind je op ErvaringenSite nog veel meer reviews over andere bedrijven in diverse sectoren.

Over Energie
Energie.be is opgericht door Tom en Bart met als doel om de energiemarkt voorgoed te veranderen. Tom en Bart hebben samen ruim 10 jaar ervaring in de energie sector en zij kwamen tot de conclusie dat de energiemarkt verbeterd kan worden. Het is namelijk zo dat het klanten moeilijk wordt gemaakt om een energieleverancier uit te kiezen. Zo kom je tijdens je zoektocht naar een nieuwe energieleverancier vaak veel verschillende tarieven, promo's en verborgen extra services tegen en het is moelijk om zo de scherpste prijs te vinden. Daarom hebben Tom en Bart Energie.be opgericht. Energie.be biedt slechts één contract aan met een zo scherp mogelijke prijs en deze prijs blijft altijd hetzelfde. 

Wil jij graag door Energie op de hoogte worden gehouden van updates? Dan kun je de social media kanalen van het bedrijf op LinkedIn, Facebook en Instagram volgen. Bij vragen kun je de veelgestelde vragen pagina op de website raadplegen. Staat het antwoord op jouw vraag hier niet tussen? Neem dan contact op met de klantenservice van Energie door het online contactformulier in te vullen of een e-mail te sturen naar support@energie.be. 

Energie.be tariefkaart
Op de website van Energie kun je de tariefkaart vinden. Deze tariefkaart is geldig voor de levering van Belgische groene stroom en gas aan particulieren en professionele gebruikers in Vlaanderen en Wallonië. Zo kun je het nettarief per gebied in Vlaanderen en Wallonië zien.

Energie.be tariefcheck
Wil jij graag jouw prijs berekenen? Dan kun je dit doen op de website van Energie. Je vult dan in of je een particulier of professioneel gebruiker bent, waar je woont en met hoeveel personen je daar woont. Vervolgens kun je jouw eigen prijs berekenen. Deze prijs is gebaseerd op de CREG Scan van de Commissie voor de Regulering van de Elektriciteit en het Gas. Deze scan vergelijkt energieproducten met de energiecomponent, aangezien dit het enige component is waarop je als verbruiker invloed hebt. Daarbovenop komen nog vaste kosten zoals netkosten, belastingen en heffingen. Deze kosten zijn gelijk voor alle energieleveranciers voor jouw postcode.

Klachten, Complimenten en Tips voor Energie.be
Is Energie.be jouw energieleverancier (geweest)? Dan stellen wij het zeer op prijs als jij jouw ervaring met deze energieleverancier met ons wilt delen. Wat vind jij van de service van Energie.be? En wat is jouw ervaring met de klantenservice van Energie.be? Laat jouw mening achter op ErvaringenSite.