ENGIE Zakelijk

Alle reviews

ENGIE Zakelijk

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Pure energie merklogo voor beoordelingen van energieleveranciers, producten en diensten
Pure energie
0 reviews

Naarmate de klimaatsverandering steeds prominenter wordt, stappen meer en meer Nederlanders over op groene energie. Hiermee kan je immers je steent...

Vattenfall merklogo voor beoordelingen van energieleveranciers, producten en diensten
Vattenfall
0 reviews

Vattenfall is een nutsbedrijf in Nederland maar ook in andere landen binnen Europa met als kernactiviteiten de productie, verhandeling en leve...

Overstappen.nl merklogo voor beoordelingen van energieleveranciers, producten en diensten
Overstappen.nl
0 reviews

Op het moment dat je een nieuwe energieleverancier, autoverzekering, zorgverzekering, uitvaartverzekering, telecom provider zoekt of geld wilt lene...

Zonnemarkt merklogo voor beoordelingen van energieleveranciers, producten en diensten
Zonnemarkt
0 reviews

Heb je interesse in zonnestroomsystemen en zou je graag willen weten wat er in deze categorie op de markt verkrijgbaar is? Wie weet sluit het ...

ENGIE Zakelijk

ENGIE Zakelijk is een dochteronderneming van het Franse multinational bedrijf ENGIE Electrabel.  ENGIE Zakelijk is de Belgische zakelijke energie-afdeling van de Franse multinational ENGIE. Zij verkopen op de Belgische consumentenmarkt elektriciteit, aardgas, energieproducten en energie diensten. Naast de particuliere markt die ENGIE Electrabel aanspreekt, spreekt ENGIE Zakelijk dus de business-to-business markt aan. Op ErvaringenSite kunt u de ervaringen van anderen met ENGIE Zakelijk ontdekken maar ook een eigen review achter laten. Ook kunt u op andere soortgelijke bedrijven zoeken. 

Over ENGIE Zakelijk
ENGIE Zakelijk spreekt dus de business-to-business markt aan. Het bedrijf is heel erg gefocust op verduurzaming en groene stroom. Het bedrijf heeft dan ook 286 windparken en 459 zonneparken om stroom op te wekken op dit moment. Naast deze groene stroom geeft ENGIE ook nog eens de optie om uw CO2 uitstoot te compenseren. De onderneming heeft meer dan 150,000 medewerkers in zeventig landen. ENGIE Zakelijk is ook in samenwerking met The Green Quest en BNR om Nederlandse organisaties te helpen om duurzamer te aan ondernemen. In het verlengde van deze samenwerking gaan BNR en ENGIE op zoek naar duurzame doeners in België, om de bedrijven in België te inspireren en motiveren met duurzame sucessen vanuit de markt. 

Producten en Diensten van ENGIE Zakelijk
Maar wat is dan nou het verschil tussen een particulier contract bij ENGIE Electrabel of een zakelijk contract bij ENGIE Zakelijk? Zakelijke energie is energie die geleverd wordt aan een pand dat een zakelijke functie heeft. Bijvoorbeeld kantoren, winkels, horecabedrijven en sportscholen. Het grote verschil tussen zakelijk en particulier ligt in de mate van energieverbuik. Een zakelijk kleinverbruiker beschikt vaak over een aansluiting van max. 3x80 Ampère voor stroom terwijl particulieren vaak een aansluiting hebben van 3x25 Ampère. Hierdoor kunnen vooral de netbeheerkosten erg verschillen. 

Voor zakelijke gebruikers biedt ENGIE Zakelijk twee soorten aan: zzp & mkb en zakelijk. Dit om het energieverbruik van zzp'ers of mkb vaak te vergelijken zijn met het verbuik van particulieren. Bij zakelijke gebruikers is dit energieverbruik vele malen hoger. Maar wat kost zoiets dan? Vaak zetten energie bedrijven de kosten niet op hun website omdat dit kan verschillen per locatie en per aansluiting. U kunt echter op de website van ENGIE Zakelijk gemakkelijk een offerte aanvragen zodat u gelijk weet waar u en uw bedrijf aan toe zijn. Naast (groene) stroom aanvragen kunt u via deze website ook in contact komen met experts die u kunnen helpen bij de overgang naar groene stroom of die u kunnen helpen met eventueel verduurzamen van uw bedrijf. 

Aanbevelingen, klachten en tips over ENGIE Zakelijk
Heeft u nou ook een mening? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over ENGIE Zakelijk op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Stella Fietsen vinden. Lees hier dan ook de ervaringen van anderen met ENGIE Zakelijk of plaats uw eigen review over ENGIE Zakelijk zodat anderen ook weten waar ze aan toe zijn.