ErvaringenSite

  Ervaringen Eni

  Wilt u weten of het verstandig is om bij Eni uw gas en elektra af te nemen? Lees dan hier alle reviews die gaan over Eni. Wanneer u op zoek bent naar een goede aanbieder voor uw gas en elektra dan wilt u exact weten waar u aan toe bent. Het liefste wilt u zo min mogelijk betalen voor uw vaste lasten en u wilt als consument niet voor onverwachte verrassingen komen te staan. Door de ervaringen van Eni klanten te lezen, krijgt u een idee van wat u van dit bedrijf kunt verwachten. Niet alleen krijgt u op deze manier een goed beeld van de diensten die Eni levert, maar ook van de service. Bent u zelf Eni klant? Schrijf dan een beoordeling.

  Over Eni

  Eni is een energiemaatschappij die aan particulieren en aan bedrijven energie en gas levert. Het bedrijf is wereldwijd actief en heeft circa 78.000 medewerkers in dienst. Dienstverlening staat hoog in het vaandel bij Eni en het bedrijf doet er alles aan om de communicatie zo transparant en helder mogelijk te laten verlopen. Door verschillende pakketten aan te bieden voor zowel particulieren als voor bedrijven kunnen zij concurreren met andere energiemaatschappijen. Als consument betekent dit scherpe tarieven die passen bij uw situatie. Heeft u ervaring met de dienstverlening van Eni? Laat dan een review achter.

  Een andere ENI

  Diensten

  Bij Eni kunt u als klant kiezen uit verschillende tariefplannen. Als particulier heeft u de keuze uit drie verschillende pakket, namelijk Eni Start, Eni Go Fix en Eni Plus. Het is tussentijds mogelijk om van tariefplan te wisselen. Dit betekent voor u als klant veel flexibiliteit. Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van de extra diensten van Eni. U kunt voordelig een slimme thermostaat aanschaffen en een contract afsluiten voor uw ketelonderhoud. Leden van de gezinsbond krijgen extra korting op de dienstverlening van Eni.


  Na het afsluiten van een contract is het mogelijk om via My Eni uw persoonlijke gegevens in te zien of deze te wijzigen. U kunt bijvoorbeeld uw voorschotbedrag aanpassen of een verhuizing doorgeven. Ook al uw facturen kunt u via My Eni eenvoudig terugvinden en bekijken. Als Eni klant krijgt u tot tien procent korting op isolatiemateriaal. Indien u liever persoonlijk advies wilt, kunt u een afspraak maken voor een bezoek aan huis. U kunt uw wensen dan bespreken met een Eni medewerker. Via de website van Eni kunt u gratis overstappen.

  Wanneer u een grote onderneming heeft, kunt u kiezen uit zes tariefplannen. Dit zijn Eni Optigas Flix, Eni Optigas Flex, Eni Optigas Click, Eni Optigas Pro, Eni Optigas expert en Eni Optigas Vision. Met deze pakketten kunt u een op maat keuze maken voor uw bedrijf. Als particulier is het mogelijk om online een prijs te berekenen, zo weet u direct waar u aan toe bent.

  Klachten

  Indien u een klacht heeft, kunt u het beste contact opnemen met de klantenservice van Eni. Zij zijn elke werkdag van 08.00 uur tot 20.00 uur ’s avonds geopend. Het is ook mogelijk om via hun website een contactformulier in te vullen. Indien uw klacht gaat over een lange stroomuitval dan kunt u een schadeformulier invullen. Wanneer uw bedrijf lange tijd zonder stroom zit, kan dit inkomstenderving betekenen. U kunt een schadeformulier via de website van Eni downloaden. Heeft u zelf ervaring met het indienen van een klacht bij Eni? U kunt anderen hiervan op de hoogte stellen door een beoordeling te schrijven.

  Lees hier de ervaringen van echte klanten van Eni. Is deze energieleverancier betrouwbaar? Duurzaam? Hoe kunt u overstappen of opzeggen? Wat doen ze met klachten?

  Eni
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  7.8
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8.6
  Service
  rating
  6.6
  Prijs
  rating
  8.6
  Leveren
  rating
  7.4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Eni heeft prettige service

  Onlangs de overstap gemaakt naar Eni en een 1-jarig contract afgesloten. Kwam bij mij als goedkoopste uit de bus en ontving een leuk kado. Volgend jaar zien we wel weer wat we doen.

  Door: Michael 06-12-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5.5
  rating

  goed en goedkoop

  Werkt altijd en is relatief goedkoop
  Ik ben tevreden over Eni

  Door: Smriti06-12-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  prima hier

  wij zijn hier veel goedkoper uit

  afsluiten ging snel en makkelijk

  prima service verder enzo

  Door: gast05-12-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Schrijf zelf een review over Eni

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Eni een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over Eni. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Eni actief?

  Eni is vooral actief in de categorie Energie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope energie

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Eni gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.