Eni
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer7,8

U bent nu bij:

Totaal

7,8

Bestellen

8,6

Service

6,6

Prijs

8,6

Leveren

7,4
19 rating100 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

06-12-2017
 • Bestellen

  8
 • Service

  4
 • Prijs

  6
 • Levering

  4
5,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Michael

Eni - Eni heeft prettige service

Onlangs de overstap gemaakt naar Eni en een 1-jarig contract afgesloten. Kwam bij mij als goedkoopste uit de bus en ontving een leuk kado. Volgend jaar zien we wel weer wat we doen.

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
06-12-2017
 • Bestellen

  8
 • Service

  8
 • Prijs

  10
 • Levering

  10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Smriti

Eni - goed en goedkoop

Werkt altijd en is relatief goedkoop
Ik ben tevreden over Eni

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
05-12-2017
 • Bestellen

  10
 • Service

  8
 • Prijs

  10
 • Levering

  8
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: gast

Eni - prima hier

wij zijn hier veel goedkoper uit

afsluiten ging snel en makkelijk

prima service verder enzo

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

Schrijf zelf een Review

Over Eni

Uw beoordeling:

 • Bestellen
 • Service
 • Prijs
 • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Eni?

 • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen Eni

Wilt u weten of het verstandig is om bij Eni uw gas en elektra af te nemen? Lees dan hier alle reviews die gaan over Eni. Wanneer u op zoek bent naar een goede aanbieder voor uw gas en elektra dan wilt u exact weten waar u aan toe bent. Het liefste wilt u zo min mogelijk betalen voor uw vaste lasten en u wilt als consument niet voor onverwachte verrassingen komen te staan. Door de ervaringen van Eni klanten te lezen, krijgt u een idee van wat u van dit bedrijf kunt verwachten. Niet alleen krijgt u op deze manier een goed beeld van de diensten die Eni levert, maar ook van de service. Bent u zelf Eni klant? Schrijf dan een beoordeling.

Over Eni
Eni is een energiemaatschappij die aan particulieren en aan bedrijven energie en gas levert. Het bedrijf is wereldwijd actief en heeft circa 78.000 medewerkers in dienst. Dienstverlening staat hoog in het vaandel bij Eni en het bedrijf doet er alles aan om de communicatie zo transparant en helder mogelijk te laten verlopen. Door verschillende pakketten aan te bieden voor zowel particulieren als voor bedrijven kunnen zij concurreren met andere energiemaatschappijen. Als consument betekent dit scherpe tarieven die passen bij uw situatie. Heeft u ervaring met de dienstverlening van Eni? Laat dan een review achter.

Diensten 
Bij Eni kunt u als klant kiezen uit verschillende tariefplannen. Als particulier heeft u de keuze uit drie verschillende pakket, namelijk Eni Start, Eni Go Fix en Eni Plus. Het is tussentijds mogelijk om van tariefplan te wisselen. Dit betekent voor u als klant veel flexibiliteit. Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van de extra diensten van Eni. U kunt voordelig een slimme thermostaat aanschaffen en een contract afsluiten voor uw ketelonderhoud. Leden van de gezinsbond krijgen extra korting op de dienstverlening van Eni.


Een andere ENI

Na het afsluiten van een contract is het mogelijk om via My Eni uw persoonlijke gegevens in te zien of deze te wijzigen. U kunt bijvoorbeeld uw voorschotbedrag aanpassen of een verhuizing doorgeven. Ook al uw facturen kunt u via My Eni eenvoudig terugvinden en bekijken. Als Eni klant krijgt u tot tien procent korting op isolatiemateriaal. Indien u liever persoonlijk advies wilt, kunt u een afspraak maken voor een bezoek aan huis. U kunt uw wensen dan bespreken met een Eni medewerker. Via de website van Eni kunt u gratis overstappen.

Wanneer u een grote onderneming heeft, kunt u kiezen uit zes tariefplannen. Dit zijn Eni Optigas Flix, Eni Optigas Flex, Eni Optigas Click, Eni Optigas Pro, Eni Optigas expert en Eni Optigas Vision. Met deze pakketten kunt u een op maat keuze maken voor uw bedrijf. Als particulier is het mogelijk om online een prijs te berekenen, zo weet u direct waar u aan toe bent. 
 
Klachten
Indien u een klacht heeft, kunt u het beste contact opnemen met de klantenservice van Eni. Zij zijn elke werkdag van 08.00 uur tot 20.00 uur ’s avonds geopend. Het is ook mogelijk om via hun website een contactformulier in te vullen. Indien uw klacht gaat over een lange stroomuitval dan kunt u een schadeformulier invullen. Wanneer uw bedrijf lange tijd zonder stroom zit, kan dit inkomstenderving betekenen. U kunt een schadeformulier via de website van Eni downloaden. Heeft u zelf ervaring met het indienen van een klacht bij Eni? U kunt anderen hiervan op de hoogte stellen door een beoordeling te schrijven.

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!