ErvaringenSite

  Ervaringen Mega

  Nog op zoek naar een energieleverancier of een leverancier voor je aardgas en heb je graag dat dit 100% Belgisch is? Dan ben je bij Mega aan het juiste adres! Wat klanten vinden van mega lees je op deze pagina!

  Over Mega

  Mega is een energieleverancier die in 2013 werd opgericht door Belgische ondernemers die bezorgd zijn om het milieu. Vandaag de dag is mega een goedkoper alternatief op de multinationals van de energiesector. De oprichters van mega vinden dat elektriciteit en aardgas grondstoffen zijn, net zoals water en dat de leverancier zich moet focussen op zijn hoofdmissie, namelijk elektriciteit en aardgas leveren aan de laagste prijs op een correcte en eenvoudige manier. Optimale functioneringskosten, bescheiden marges, wilskracht en dynamisme van hun team zorgen voor duurzaam goedkopere energie die gepaard gaat met een kwalitatieve dienstverlening. Mega is actief in België en biedt concurrentiële prijzen aan, zowel voor particulieren als professionals.


  De geschiedenis van elektriciteit!

  Diensten van Mega

  Bij Mega kan je terecht voor elektriciteit en aardgas. Mega is 100% Belgisch, dit werd opzettelijk gedaan omdat het bedrijf er niet mee eens is dat 80% van de Belgische consumenten een buitenlandse leverancier hebben of een leverancier die grotendeels beheerd wordt door buitenlandse aandeelhouders. Mega is ook duurzaam en goedkoper doordat ze gebruik maken van nieuwe technologieën, zo kan ze op een transparante manier lage competitieve tarieven aanbieden. Hun energie is steeds groene energie. Je kan er ook kiezen om de prijs voor je elektriciteit of aardgas vast te zetten voor 1, 3 of 5 jaar. Zo weet je steeds hoeveel je moet betalen.

  Vragen of klachten voor Mega

  Heb je vragen of een klacht over Mega? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via e-mail, de telefoon op werkdagen van 9 uur tot 17 uur, een online contactformulier of je kan je telefoonnummer achterlaten en dan neemt een medewerker binnen de 3 werkdagen contact met je op. Mega heeft ook een FAQ waar alle vaak gestelde vragen vermeld worden, misschien vind je hier wel het antwoord dat je zoekt!

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Mega? Verloopt de service vlot en heb je geen problemen? Laat het weten in de reviews! Potentiële klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van de kwaliteit en de service van Mega. Zo help je anderen bij het maken van een beslissing!

  Ben je van plan om je aan te sluiten bij Mega? Lees dan zeker enkele van de reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite.

  Mega
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (17)

  4
  29% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4,8
  Service
  rating
  3,4
  Prijs
  rating
  4,2
  Leveren
  rating
  3,8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  overstap van Engie

  Goedkoper aangeboden : ja
  Volgens toezegging zou ruim van tevoren gelegenheid worden geboden om meterstanden op overgangsdatum door te geven.
  Alleen voor de meterstand van de gasmeter een mail ontvangen, voor de electra niet.
  2 mails en 2 weken verder, geen reactie van Mega, hooguit : we hebben uw reactie ontvangen en zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.....


  Door: R. van Veen 14-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5,5
  rating

  aangesloten met de groepsaankopen 2019- en 2020

  Ben ZEER tevreden over de klantvriendelijkheid en de PRIJZEN bij Mega

  Door: nini benoy 03-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5
  rating

  Gas & elec

  Na 8 maanden terug overgestapt naar andere provider wegens te duur.
  Kregen de eindfaktuur/afrekening en hadden nog +/- 400 euro tegoed. Ging betaald worden uiterlijk op 8/12.
  Vandaag 26/12 nog steeds NIETS betaald!!!!
  Op mails krijgen we geen reactie!
  Klantenservice = 0/10!!!

  Door: Poriau steve 26-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4
  rating

  Mega aardgas en elec.

  Via media wordt je gek verklaard als je niet tijdig overstapt naar een andere energieleverancier. Zodoende keek ik via My Energie en contateerde dat Mega goedkoper was dan huidige (Lampiris).
  Bij eerste factuur bleek deze reeds méér dan verdubbeld. Er is hiervoor geen enkele dienstige uitleg voor. Afrekening was net gebeurd....
  Mega is OPLICHTER en kan zijn praktijken dus aanhouden via hogervermelde site en VREG.
  Niemand doet er iets aan.

  Door: jean berrevoets 12-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4
  rating

  zeer onprofessionele uitleg

  Uitleg gevraagd over de eindafrekening en factuur.
  Dame in kwestie totaal niet capabel om hier ook maar één zinnig woord van uitleg over te geven. Het herhalen van het aantal facturen door haar en dat tussentijdse meterstanden in oktober worden opgenomen, dragen totaal niet bij aan het "waarom" ik een bepaalde factuur ontvang en zou moeten betalen. In plaats van een degelijke en correcte uitleg, krijg je de indruk dat je als klant niet serieus wordt genomen. We hadden ook voor het jaar 2020 Mega als aardgasleverancier aangeduid, maar overwegen nu toch om méér te betalen en ons met alles aan te sluiten bij Engie. Ik ben benieuwd wat de uiteindelijke eindfactuur van Mega voor ons in petto heeft.

  Door: F. Verhoeven 10-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  2
  rating

  maga 100% groen

  Gemakkelijk voorschot aan te passen online in mijn klantenzone.
  Omschakeling vlot verlopen.
  Niks van problemen ondervonden tot op heden.

  Door: tom 08-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  10
  rating

  Water en electriciteit

  Slechte service
  Hoge facturen terwijl ze lage tarieven aanbieden
  Zeker geen leverancier aan te raden

  Door: Henk Bracke 07-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Electriciteit en gas

  Compleet te mijden.
  Werven klanten met super tarieven op vergelijkingssite. Bij eerste factuur blijkt toegepast tarief een heel stuk hoger, hoewel de dan aangekondigde tarieven op dezelfde vergelijkingssite lager waren geworden. Als uitleg wordt complete onzin verteld over variabele prijzen die hoger zijn in de wintermaanden. Na nieuwe vraag om uitleg herhaalt men deze onzin. Laatste poging gedaan om antwoord te krijgen, weer zelfde onzin gekregen. Uiteindelijk opnieuw veranderd naar (buitenlandse) leverancier die wel aangekondigde tarieven hanteert.
  Als afscheid nog "vaste kosten" aangerekend gekregen voor een heel jaar. In totaal dus voor +/- 8 maand electriciteit en voor +/-4 maand gas betaald om gedurende 58 dagen klant te zijn geweest (inclusief opzeg van een maand).

  Oplichting en bedrog van het zuiverste water.

  Door: Francis 10-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4
  rating

  Super

  Geweldige service!!

  Door: Vanessa 23-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5
  rating

  MEGA

  bedrog! rekenen veel te hoge voorschotfacturen aan en hoge verbrekingvergoeding terwijl dat eigenlijk niet mag.

  Door: christel 18-09-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Stroom

  Een ramp ik raak er maar niet uit met mega(slecht) ze gaan het wel oplossen maar het blijft er altijd stil. Na tientallen telefoons raak ik er gewoon niet uit met hen. Nu heb ik er een klacht voor ingediend bij de ombudsdienst hopelijk komt er nu een oplossing. Voor mij nooit geen mega meer!

  Door: Nico 30-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Beter een paar euro meer betalen en niet met zo'n slechte service moeten omgaan

  MEGA-slechte service. Fout van hun en geen actie om het op te lossen!!
  Hier is mijn verhaal:
  Krijg begin dit jaar een factuur van Electrabel na een jaar via Mega te kopen. Bel Mega en daar zegt iemand van de service desk na onderzoek dat dit komt door een doodverklaring maar wanneer ze die verklaring bekijkt had die persoon zelfs niet mijn naam. Ze zegt dat ze niet weet hoe zo'n fout is kunnen gebeuren maar zij dat ze het gingen oplossen en dat het factuur dat ik kreeg niet betaald moest worden en dat die energie via hun gefactureerd ging worden. na een maand niets te horen kreeg ik al extra kosten op dit factuur. Dus bel ik hen weer op, kreeg ik een andere dame aan de lijn die weer begint te kijken en zegt dat ze me tegen de middag ging terugbellen. Late namiddag zelf teruggebeld en dan zegt zij dat er misschien iemand anders energieaanvraag heeft ingevuld met mijn EAN nr en dat dit nog wel gebeurd. Ze zegt mij dat ze wel weer contact gaan opnemen vanaf ze meer info heeft. Een week en half later weeral geen antwoord gehad dus bel ik terug, weer een andere dame aan de lijn die weer mijn dossier bekijkt na mijn hele uitleg en ze zegt me dat ze hoogstpersoonlijk haar verantwoordelijke hiervoor ging opbellen en mij zeker iets ging laten weten waarop ik antwoorde dat dat niet de eerste keer was dat ze me gingen contacteren en dat ik benieuwd was.. Hierop verzekerde ze me dat ze ten laatste de maandag iets ging laten weten zelfs als ze geen antwoord had voor me zodoende dat ik Test-aankoop en de ombudsdienst kon aanspreken hierover. Natuurlijk heb ik hen sindsdien niet meer gehoord. Heb een klacht ingediend bij de ombudsdienst en test-aankoop. Via test-aankoop het antwoorde gekregen dat de klantendienst het ging bekijken en me iets ging laten weten maar we zijn weer een 20 dagen verder zonder enig antwoord. Ik ga straks hun juridische dienst bellen om dit juridisch verder te bekijken.
  Ik kan deze Energieleverancier alleen maar afraden!!! MEGA-SLECHT!!! Kan je beter een beetje duurder betalen en niet te maken hebben met deze allerslechtste klantendienst! Heeft me al heel wat geld en grijze haren gekost wat het helemaal niet waard is!

  Door: Ivo Pauwels 07-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Alleen maar negatief over Omega

  Wij hebben nog nooit problemen gehad met een leverancier TOT we bij mega via groepsaankoop terecht kwamen.
  De voorschot factuur is VEEL te hoog!
  Al 100x gebeld om te zeggen dat wij nooit zoveel verbruiken.
  En toch halen ze de VEEL te HOGE bedragen van onze rekening. Wij gaan op zoek naar een andere leverancier want dit is niet oke!

  Door: Els 05-03-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Maffia

  Mega verkoopt contracten om daarna veel te hoge voorschotfacturen te vragen!
  Men geeft geen antwoord op je vraag via mail.
  Weg ermee , zou ik zeggen

  Door: Kris 03-03-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2,5
  rating

  ontevreden van de service

  Ik slaag er na 3 mails niet in om de voorschotfactuur te laten aanpassen naar wat mijn maandelijks verbruik was in 2018 ook telefonisch is dit bedrijf zo goed als niet bereikbaar.
  echt een afrader.

  Door: Daniel 26-02-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  3
  rating

  slechte communicatie en transparantie van MEGA

  Ook bij mij slaagt Mega er niet in om op een correcte manier te communiceren en ze vraagt een betaling eind januari om dan opnieuw op 15 februari terug geld van de rekening te halen. Ook bij mij is het bedrag hoger dan mijn vorige leverancier.

  Door: steven de backer 06-02-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Ongelooflijk slechte service

  Ik was overgestapt naar Mega via de groepsaankoop energie, maar na nog geen maand ben ik al op zoek gegaan naar een andere energieleverancier. Dit is voor het eerst dat ik zo’n slechte ervaring heb met de groepsaankoop van Antwerpen. Mega doet er gemiddeld 3 weken over om een mail te beantwoorden, personaliseert zijn mails niet, factureert de voorschotfacturen 40% duurder dan wat er in hun voorstel staat, en ook tussen de betaaltermijnen van januari en februari liggen slechts 2,5 weken in plaats van een maand. Het lijkt wel alsof ze de cijfers van januari en februari enorm moeten boosten naar één of andere bestuursraad. Als ze dit zo bij alle nieuwe, duizenden klanten doen.. Schandalig! Ik kan alleen maar afraden om met hen in zee te gaan, gebaseerd op het korte contact dat ik met hen had.

  Door: Anoniem 24-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5
  rating

  Schrijf zelf een review over Mega

  Uw beoordeling