ErvaringenSite

  Ervaringen Oxxio Energie

  Wat vinden andere consumenten van Oxxio Energie? Oxxio Energie is – zoals de naam dit al doet vermoeden –een energieleverancier. Meer specifiek wil Oxxio Energie zich focussen op groene stroom en gas. Soms is het de moeite waard om over te stappen op een andere leverancier en Oxxio Energie hoopt als klein bedrijf zijn plaats te vinden in de steeds ruimer wordende energiemarkt. Met een klein team wil Oxxio Energie zich manifesteren als bedrijf dat persoonlijk aanspreekbaar is bij zijn particuliere klanten.

  Over Oxxio Energie
  Oxxio Energie werd opgericht door Eric de Heus en Kees Donkervoort onder de naam Energiebedrijf.com en is sinds 2000 actief als energiebedrijf op de Nederlandse elektriciteitsmarkt. Het bedrijf maakt sinds 2011 deel uit van de Eneco Groep, een Nederlandse energieonderneming die actief is in Nederland, Groot-Brittannië, Duitsland en België. Sinds 2005 bestaat Oxxio uit drie verschillende merken: Energiebedrijf.com, Durion (onderleverancier van Energiebedrijf.com) en Evolta.

  In 2005 lanceerde Oxxio ook een meetbedrijf die een officieel meetsysteem via smart meters implementeerde. Slimme meters waren op dat moment nog niet op de markt beschikbaar en Oxxio wilde hier een pionier in zijn. Met het aanbieden van slimme meters wil Oxxio een betere dienstverlening aanbieden naar de klant toe en energiegebruik accuraat meten en aanrekenen met een digitale elektriciteitsmeter die zowel op locatie als op afstand kan worden gelezen.

  In 2015 verhuisde Oxxio zijn hoofdkantoor van Hilversum naar het hoofdkantoor van Eneco Groep te Rotterdam maar werkt het team wel verder als zelfstandig bedrijf met eigen leveringsvergunningen.

  Diensten Oxxio Energie
  We vinden het tegenwoordig heel normaal dat we zelf onze energieleverancier kunnen kiezen maar dat was niet altijd het geval. Vóór de privatisering van de energiemarkt waren er slechts een klein aantal grote energiebedrijven. Momenteel is de keuze enorm groot en kan je in Nederland uit ruim 50 leveranciers kiezen, elk met zijn eigen specifieke aanbiedingen. In 2001 werd begonnen met het vrijmaken van de energiemarkt voor bedrijven en in de zomer van 2001 werd ook de energiemarkt vrijgegeven voor consumenten. Eerst alleen voor groene stroom en sinds 2004 volledig.

  Sinds de energiemarkt in Europa werd geliberaliseerd, wil Oxxio Energie als een bedrijf zijn nichemarkt vinden. Oxxio wil tonen dat een klein bedrijf even succesvol kan zijn als een een groot bedrijf en dit door nauwer contact te hebben met zijn klanten. Het motto van Oxxio Energie is: Vol Energie Vooruit en het team heeft eerlijke concurrentie en betrouwbare voorlichting aan zijn consumenten als waarden opgesteld. Daarom heeft het bedrijf ook de Gedragscode Consument en Energieleveranciers ondertekend. Consumenten vinden het tegenwoordig belangrijk om een steentje bij te dragen aan een beter milieu en Oxxio wil een milieuvriendelijk alternatief bieden aan zijn klanten.

  Complimenten, Tips & Klachten Oxxio Energie
  Oxxio levert groene stroom en gas aan particuliere klanten en wil zich onderscheiden van andere leveranciers door altijd aanspreekbaar te zijn. Contact opnemen met het bedrijf kan via chat op de website van Oxxio maar ook telefonisch, via Twitter en Facebook.

  Als u ervaring heeft met Oxxio Energie, deel dit dan op deze pagina. Op deze manier kunnen andere klanten een goed beeld krijgen van Oxxio en controleren of de waarden die het bedrijf vooropstelt ook worden nageleefd. Laat dus zeker een review achter op deze pagina als je ooit klant bent geweest van Oxxio.

  Warum lebst du? - Energie & Entropie

  Oxxio Energie
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Oxxio Energie

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Oxxio Energie een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Oxxio Energie. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Oxxio Energie actief?

  Oxxio Energie is vooral actief in de categorie Energie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Groene energie, Goedkope energie

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Oxxio Energie gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.