Pricewise

Alle reviews

Pricewise

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Delta energie merklogo voor beoordelingen van energieleveranciers, producten en diensten
Delta energie
5 reviews

Wat vinden andere consumenten van Delta Energie? Delta is een energieleverancier. Net als andere energiemaatschappijen lever Delta energie (goedkop...

UnitedConsumers merklogo voor beoordelingen van energieleveranciers, producten en diensten
UnitedConsumers
10 reviews

Waarom zou ik veel producten via United Consumers afnemen? Zoals u wellicht gemerkt heeft worden producten goedkoper als je ze in grote aantallen a...

United Customers merklogo voor beoordelingen van energieleveranciers, producten en diensten
United Customers
4 reviews

Waarom zou ik veel producten via United Consumers afnemen? Zoals u wellicht gemerkt heeft worden producten goedkoper als je ze in grote aantallen a...

50five merklogo voor beoordelingen van energieleveranciers, producten en diensten
50five
9 reviews

50five.com is een onderdeel van Engie (GDF SUEZ Energie België nv). Het is een online winkel met elektronica en smart devices. Kies jij o...

Pricewise

Pricewise is een vergelijkingssite dat zich gespecialiseerd heeft het vergelijken van diensten. Op de Belgische site van Pricewise vind je een overzicht en achtergrondinformatie over Belgische energieleveranciers, energie verbruik, energie besparen en duurzame energie. Via de site wordt ook de mogelijkheid aangeboden om van leverancier te wisselen. Lees hier wat gebruikers van Pricewise van dit bedrijf vinden.

Over Pricewise
Veel mensen denken nog dat er geen vrije keuze is van energieleveranciers, of gaan ervan uit dat ze toch allemaal hetzelfde zijn. De ondernemers Hans de Kok en Niels Brölman zochten samen naar een mogelijkheid om consumenten meer energiebewust te maken en het overstappen van de ene leverancier naar een andere te vergemakkelijken. Inmiddels hebben zij een volledige samenwerking weten vast te stellen met de grootste Belgische energieleveranciers, zoals Antargaz Belgium NV, ENGIE, Lampiris NV, Mega, Octa+ en het nieuwe bedrijf Watz BVBA. De projectmanagers van Pricewise zijn dagelijks in onderhandeling met de energieleveranciers om nog betere aanbiedingen te krijgen.

De site zegt niet gesponsord te worden door de bedrijven die op hun site in het vergelijkingsmodel opgenomen zijn. De leveranciers die op hun site aangeboden worden hebben geen enkele zeggenschap over hoe hun producten en diensten op de website weergegeven worden.

De website ontving enorm veel bezoekers en groeide al snel uit tot een autoriteit in Nederland en in België. De site van Pricewise heeft in Nederland al enkele malen de prijs van ‘Website van het Jaar’ in de wacht weten te slepen, de grootste online publieksprijs die in Nederland jaarlijks wordt uitgereikt. Ook in Belgie wordt het bedrijf als toonaangevend gezien.

Producten en diensten van Pricewise
Sinds 2012 organiseert Pricewise groepsaankopen voor energie in België. Op de website is een invulformulier opgenomen waar de consumenten anoniem hun persoonlijke situatie kunnen invullen zoals uit hoeveel personen het huishouden bestaat, hoeveel energiemeters er in gebruik zijn en hoeveel Kw per jaar aan gas of elektriciteit verbruikt wordt. Vervolgens wordt door de database van Pricewise berekent bij welke van de opgenomen leveranciers de consument een betere prijs zou betalen. Mocht de consument de overstap naar een andere leverancier willen wagen, biedt Pricewise de mogelijkheid aan om dit via hen te regelen.Verder vind je op de site ook nog nuttige informatie over huisisolatie, groene energie, slimme thermostaten maar ook over het broeikaseffect, kernenergie en de huidige klimaatveranderingen.

Op de Nederlandse versie van de Pricewise website worden behalve energieaanbieders ook verschillende aanbieders van autoverzekeringen, zorgverzekeringen, woning verzekeringen en abonnementen op internet en tv aangeboden.

Complimenten, klachten en reviews voor Pricewise
Klantbeoordelingen zijn niet alleen belangrijk voor kleine particuliere bedrijven maar ook juist voor de grotere bedrijven op de markt. Heeft u ervaring met Pricewise? Wij horen graag uw mening! Laat weten of u inderdaad goedkoper uit bent, en of de overstap naar een andere provider goed is verlopen. Heeft u contact met de klantenservice gehad en persoonlijk advies aangevraagd? Vertel ons uw negatieve of juist positieve ervaringen zodat andere mensen weten of deze site inderdaad doet wat hij belooft. Ook wanneer u tips heeft over wat Pricewise zou moeten verbeteren of waar consumenten op moeten letten wanneer zij van de diensten van Pricewise gebruik zouden willen maken zijn erg welkom!