Studie en Onderwijs

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews van Studie en Onderwijs in België

Over Studie en Onderwijs.

Steeds meer mensen kiezen tegenwoordig voor een opleiding die zij thuis kunnen volgen, een zogenaamde thuisstudie of zelfstudie. Colleges vinden dan bijvoorbeeld plaats via een computerscherm. Ook al is het aanbod beroepscursussen en taalcursussen groot, denk niet dat dat dan alleen gaat om een cursusje Chinees! Tegenwoordig zijn volledige opleidingen op onder andere MBO, HBO en zelfs masterniveau denkbaar. Maar zijn dergelijke opleidingen wel echt een goed alternatief voor het klassiekere onderwijs? Hoe gaan onderwijsinstellingen met hun studenten om? Leer je wel echt wat? En hoe sterk sta je met een (al dan niet erkend) diploma van bijvoorbeeld de NTI, LOI of de NHA op de arbeidsmarkt? En wat moet je doen als je onverhoopt een klacht hebt over jouw onderwijsinstelling of tegen andere problemen aanloopt? Hoe word je dan geholpen? Het is verstandig om je goed in te lezen in de ervaringen en beoordelingen van mensen die jou voorgingen. Zo weet je alvast waar je rekening mee moet houden en kun je bovendien de verschillende onderwijsinstellingen en opleidingsinstituten vergelijken om zo tot een betere keuze te komen. Bij ErvaringenSite roepen wij iedereen op die ervaring heeft met bedrijven op het gebied van educatie, opleidingen, studie en onderwijs, een review te schrijven over hoe zij de diensten van deze bedrijven hebben ervaren. Want dat is de beste manier om de volgende lichting studenten te waarschuwen óf juist aan te moedigen!

Alle Studie en Onderwijs bedrijven

 • NTI

  NTIKlachten, ervaringen & reviews Studie en Onderwijs

  10Zou hier weer kopen: 100%

  Aantal ervaringen: 1

  • Hoe is het om een cursus of opleiding te volgen bij NTI? Is het moeilijk om thuis te studeren op MBO of HBO niveau? Wat zijn de slagingskansen? Zijn er proeflessen?
  Bekijken
 • Webshopbeginnen.be

  Webshopbeginnen.beKlachten, ervaringen & reviews Studie en Onderwijs

  10Zou hier weer kopen: 100%

  Aantal ervaringen: 0

  • Interesse in het opzetten van een succesvolle webshop? Is Webshopbeginnen.be daarvoor een geschikte partij? Wat zijn hun diensten, kosten, service?
  Bekijken
 • NHA

  NHAKlachten, ervaringen & reviews Studie en Onderwijs

  10Zou hier weer kopen: 100%

  Aantal ervaringen: 0

  • Hoe is het om bij de NHA een opleiding, cursus of training te volgen? Hoe gaat deze onderwijsinstelling met klachten om? Zijn er nog interessante aanbiedingen?
  Bekijken
 • Laudius

  LaudiusKlachten, ervaringen & reviews Studie en Onderwijs

  10Zou hier weer kopen: 100%

  Aantal ervaringen: 0

  • Driehonderd topcursussen voor persoonlijke ontwikkeling. Zijn dat goede cursussen? Lees ervaringen van studenten die u voorgingen bij Laudius. Lees ervaringen bij ErvaringenSite.be
  Bekijken

Meer info over Studie en Onderwijs bedrijven