Auto lease

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews van Auto lease in België

Over Auto lease.

Lease-autos was altijd een hele zakelijke aangelegenheid. Maar nu niet meer! Leasen wordt steeds meer mogelijkgemaakt voor prive gebruik. Ofwel; prive lease! Er komen steeds meer bedrijven die dit aanbieden waarbij alles in de lease prijs zit. Zoals reparaties, onderhoud, verzekering en wegenbelasting. Het enige wat u vaak nog zelf moet betalen is de benzine. Dus alles voor 1 maandprijs. Maar is dit dan ook echt voordeliger en goedkoper dan een eigen auto kopen? Wat zijn de voor en nadelen voor private-lease? Heeft u een rest-waarde en/of zit u vier jaar vast aan een auto? Wat als u er eerder vanaf wilt? Bent u dan een boete verschuldigd? En als u schade of een ongeluk heeft, zitten er dan addertjes onder het gras waarbij u extra geld kwijt bent? Al deze vragen zijn altijd moeilijk te achterhalen bij de lease maatschappij zelf. Daarom vertellen bestuurders die u reeds voor gingen hoe hun ervaringen waren. Was het een goed idee? Of toch maar niet? Lees het hier bij ErvaringenSite!

Alle Auto lease bedrijven

 • Alamo

  AlamoKlachten, ervaringen & reviews Auto lease

  9,2Zou hier weer kopen: 83%

  Aantal ervaringen: 6

  • Welke tarieven kunt u verwachten? Kunt u leasen en hoe zijn de ervaringen in het buitenland? Lees het hier van bestuurders die u voorgingen bij ErvaringenSite!
  Bekijken
 • Europcar

  EuropcarKlachten, ervaringen & reviews Auto lease

  6,8Zou hier weer kopen: 54%

  Aantal ervaringen: 52

  • Hoe goed is Europcar. Is het makkelijk om een auto te huren en wat zijn de voorwaarden. Lees ervaringen van consumenten
  Bekijken
 • BlaBlaCar

  BlaBlaCarKlachten, ervaringen & reviews Auto lease

  5,8Zou hier weer kopen: 50%

  Aantal ervaringen: 2

  • Lees onafhankelijke ervaringen over blablacar. Bestuurder van een auto of juist op zoek naar een lift? Lees hoe betrouwbaar het is en alle ervaringen van consumenten die u voorgingen op ErvaringenSite.be!
  Bekijken

Meer info over Auto lease bedrijven