Geld lenen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews van Geld lenen in België

Over Geld lenen.

Even krap bij kas? Of juist een goede baan maar niet direct genoeg geld om uw droomauto te kopen? Dan kan geld lenen een goede optie zijn. Maar let wel op! Want zoals de reclames altijd zeggen; geld lenen kost ook geld! U moet rente betalen en die rentes kunnen soms wel eens hoog zijn. Daarom hebben wij voor u alle geldverstrekkende instanties op een rijtje gezet. Wie is goed en wie niet? En wie is goedkoop, waar krijgt u de laagste rente en zitten er geen boetes aan vast als u eerder aflost. (U kunt ook voor een doorlopend krediet gaan waar u altijd bij kunt aflossen). Bij ErvaringenSite vertellen consumenten die u voorgingen hoe deze bank of instantie was met betrekking tot geld lenen. Kunt u bijvoorbeeld geld lenen met een negatieve bkr registratie. Kunt u een laag inkomen hebben en toch geld lenen, of met een ww uitkering? Klopt de rente zoals ze dit aangeven of zit er toch een addertje onder het gras? Allemaal vragen waar ervaringsdeskundigen (u, de consument!) antwoord op geeft. Geld lenen kost geld, dat is prima. Maar u wilt graag weten hoeveel precies! Leer ervaringen bij ErvaringenSite!

Alle Geld lenen bedrijven

 • Ferratum

  FerratumKlachten, ervaringen & reviews Geld lenen

  8Zou hier weer kopen: 100%

  Aantal ervaringen: 1

  • Lees hier de ervaringen van echte klanten met Ferratum. Is dit een betrouwbare partij om snel geld bij te lenen? Hoe duur of goedkoop is zo’n minilening, hoe lang de looptijd en welke bedragen kunnen?
  Bekijken
 • Hypotheekwinkel

  HypotheekwinkelKlachten, ervaringen & reviews Geld lenen

  10Zou hier weer kopen: 100%

  Aantal ervaringen: 0

  • Lees hier de recensies van echte klanten van Hypotheekwinkel. Is deze partij wel objectief? Kun je hier betrouwbaar leningen en hypotheken vergelijken?
  Bekijken
 • Auxifina

  AuxifinaKlachten, ervaringen & reviews Geld lenen

  10Zou hier weer kopen: 100%

  Aantal ervaringen: 0

  • Lees hier de ervaringen van echte klanten van Auxifina. Je kunt hier geld lenen, persoonlijke kredieten krijgen en meer geldzaken regelen, maar hoe betrouwbaar is dat?
  Bekijken
 • Kredietpartner

  KredietpartnerKlachten, ervaringen & reviews Geld lenen

  10Zou hier weer kopen: 100%

  Aantal ervaringen: 0

  • Lees hier hoe het klanten van Kredietpartner is vergaan nadat hier zij geld leenden of krediet aanvroegen. Hoe hoog is de rente en hoe makkelijk en veilig is het?
  Bekijken
 • Creditcourt

  CreditcourtKlachten, ervaringen & reviews Geld lenen

  10Zou hier weer kopen: 100%

  Aantal ervaringen: 0

  • Krediet nodig? Creditcourt kan helpen door kredietinstellingen te vergelijken. Maar zijn ze wel onafhankelijk en betrouwbaar? Lees de reviews voor een offerteaanvraag!
  Bekijken
 • Creditvite

  CreditviteKlachten, ervaringen & reviews Geld lenen

  10Zou hier weer kopen: 100%

  Aantal ervaringen: 0

  • Lees hier de ervaringen van klanten van Creditvite voordat u zelf een lening of krediet aangaat bij deze partij. Hoe zijn zij geholpen? Is het betrouwbaar? Veilig?
  Bekijken

Meer info over Geld lenen bedrijven