Hypotheek

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews van Hypotheek in België

Over Hypotheek.

Een eerste eigen huis, of een hypotheek oversluiten omdat de hypotheekrente laag is. Het kan allemaal en het kan ook allemaal bij heel veel banken of instanties. Als u uw eerste huis gaat kopen komt u ineens in aanraking met veel van deze geldverstrekkers en voor velen is het allemaal nieuw en onbekend. Het is de grootste aankoop van uw leven maar heeft uiteraard nog veel onduidelijkheid bij wie u nu voor een hypotheek moet aankloppen. Wellicht is een tussenpersoon een goed idee. Die kunt u immers helpen en adviseren voor de juiste hypotheek. Maar hoe behandelen deze banken u zelf? Kwam u voor verrassingen te staan nadat u een hypotheek had afgesloten? Hoe kunt u een hypotheek berekenen? Waren er toch kleine lettertjes die u niet goed had doorgelezen en daar nu problemen mee heeft? Het is daarom verstandig om u goed te laten voorlichten, maar ook om ervaringen te lezen van consumenten die u voorgingen bij die banken. Zodat u weet wat u te wachten staat bij deze banken. Lees daarom ervaringen bij ErvaringenSite!

Alle Hypotheek bedrijven

 • Hypotheekwinkel

  HypotheekwinkelKlachten, ervaringen & reviews Hypotheek

  10Zou hier weer kopen: 100%

  Aantal ervaringen: 0

  • Lees hier de recensies van echte klanten van Hypotheekwinkel. Is deze partij wel objectief? Kun je hier betrouwbaar leningen en hypotheken vergelijken?
  Bekijken
 • Auxifina

  AuxifinaKlachten, ervaringen & reviews Hypotheek

  10Zou hier weer kopen: 100%

  Aantal ervaringen: 0

  • Lees hier de ervaringen van echte klanten van Auxifina. Je kunt hier geld lenen, persoonlijke kredieten krijgen en meer geldzaken regelen, maar hoe betrouwbaar is dat?
  Bekijken
 • Kredietpartner

  KredietpartnerKlachten, ervaringen & reviews Hypotheek

  10Zou hier weer kopen: 100%

  Aantal ervaringen: 0

  • Lees hier hoe het klanten van Kredietpartner is vergaan nadat hier zij geld leenden of krediet aanvroegen. Hoe hoog is de rente en hoe makkelijk en veilig is het?
  Bekijken
 • Creditcourt

  CreditcourtKlachten, ervaringen & reviews Hypotheek

  10Zou hier weer kopen: 100%

  Aantal ervaringen: 0

  • Krediet nodig? Creditcourt kan helpen door kredietinstellingen te vergelijken. Maar zijn ze wel onafhankelijk en betrouwbaar? Lees de reviews voor een offerteaanvraag!
  Bekijken
 • Creditvite

  CreditviteKlachten, ervaringen & reviews Hypotheek

  10Zou hier weer kopen: 100%

  Aantal ervaringen: 0

  • Lees hier de ervaringen van klanten van Creditvite voordat u zelf een lening of krediet aangaat bij deze partij. Hoe zijn zij geholpen? Is het betrouwbaar? Veilig?
  Bekijken

Meer info over Hypotheek bedrijven