Bouwmarkten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews van Bouwmarkten in België

Over Bouwmarkten.

Wat vindt België van Praxis, Hornbach of Karwei? Wat zijn de verschillen tussen deze bouwmarkten? Lastig om te bepalen natuurlijk maar er zijn zeker verschillen te vinden als u goed kijkt. Bijvoorbeeld in service, wanneer u een probleem heeft met een aparaat. Belangrijk is dan dat u jusit geholpen wordt als er nog garantie op zit. Maar natuurlijk ook in de duidelijkheid. Vaak bent u aan het klussen dus wilt u niet zoeken naar bepaalde dingen die u nodig heeft. Er moet een logische volgorde in de loopgangen of website zijn. En als u iets niet kunt vinden..lopen er dan genoeg medewerkers zodat u iets kon vragen. Maar natuurlijk ook hoe de kortingen en acties zijn. Wat kwam u tegen, wat viel u op? Waarom blijft u altijd bij deze bouwmarkt of juist niet? Schrijf uw positieve of negatieve ervaringen hier op. Laat België weten hoe u ze beoordeeld zodat we allemaal naar de juiste bouwmarkt gaan en zo kopen bij de eerlijkste en meest betrouwbare aanbieders.

Alle Bouwmarkten bedrijven

 • Solvari

  SolvariKlachten, ervaringen & reviews Bouwmarkten

  5,2Zou hier weer kopen: 50%

  Aantal ervaringen: 2

  • Lees hier ervaringen van mensen die via Solvari hun droomhuis hebben gerealiseerd! Maar is de vergelijkingswebsite voor bouw- en verbouwklussen wel betrouwbaar?
  Bekijken
 • Art & Craft

  Art & CraftKlachten, ervaringen & reviews Bouwmarkten

  10Zou hier weer kopen: 100%

  Aantal ervaringen: 0

  • Hoe zijn de ervaringen van klanten van webwinkel Art & Craft? Leveren ze wel? En zijn ze goed? Lees reviews van klanten!
  Bekijken
 • Van Melis

  Van MelisKlachten, ervaringen & reviews Bouwmarkten

  10Zou hier weer kopen: 100%

  Aantal ervaringen: 0

  • Krijg je de bij Van Melis bestelde artikelen werkelijk zo snel geleverd als beloofd en wat vinden de klanten van de kundigheid van de klantenservice?
  Bekijken

Meer info over Bouwmarkten bedrijven