Annulerings verzekering

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews van Annulerings verzekering in België

Over Annulerings verzekering.

Wat een pech! Er zijn veel redenen waarom u een vakantie zou moeten afzeggen. Een ziekte of overlijden in de familie, Waterschade aan uw woning of domweg pech en kon u het vliegtuig niet meer halen. Hiervoor bestaan er annuleringsverzekeringen. Die kunt u vaak bij de touroperator waar u boekt erbij kopen. Maar wat als dit niet aangeboden wordt, waar kunt u dan aankloppen? Zit dit al bij een reisverzekering en ben ik dan niet dubbel verzekerd? Die kleine lettertjes zijn vaak niet altijd duidelijk. Vandaar dat wij voor u alle annuleringsverzekeringen op een rijtje hebben gezet, waarbij consumenten die u voorgingen, vertellen over hun ervaringen. Zoek de beste uit volgens Belgisch consumenten bij ErvaringenSite!

Alle Annulerings verzekering bedrijven

 • Europ assistance

  Europ assistanceKlachten, ervaringen & reviews Annulerings verzekering

  8,2Zou hier weer kopen: 83%

  Aantal ervaringen: 6

  • Waarom zou ik naar Europ assistance gaan? En wat doen ze precies? Het idee van de site is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen. Lees beoordelingen op Ervaringensite.be
  Bekijken
 • Cirkel

  CirkelKlachten, ervaringen & reviews Annulerings verzekering

  8Zou hier weer kopen: 50%

  Aantal ervaringen: 2

  • Eenoudervakantie bij Cirkel.be een goed idee? De liefde van je leven vinden of gewoon goedkoop? Lees ervaringen van klanten die u voorgingen zodat u weet waar u boekt!
  Bekijken
 • Allianz Global Assistance

  Allianz Global AssistanceKlachten, ervaringen & reviews Annulerings verzekering

  10Zou hier weer kopen: 100%

  Aantal ervaringen: 0

  • Ben je altijd goed verzekerd met de reisverzekering? Kun je schade snel melden? Wat vinden klanten van de premie? Lees hier reviews en beoordelingen!
  Bekijken
 • ZuiDERHuiS

  ZuiDERHuiSKlachten, ervaringen & reviews Annulerings verzekering

  10Zou hier weer kopen: 100%

  Aantal ervaringen: 0

  • Zin in een wereldreis naar uiteinden van de wereld? Misschien kan dat met ZuiDERHuiS. Maar lees eerst klantbeoordelingen om te zien of dit wel een betrouwbare partij is!
  Bekijken

Meer info over Annulerings verzekering bedrijven