Beschuitje.nl

Alle reviews

Beschuitje.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Hapjes aan huis merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten
Hapjes aan huis
0 reviews

Feestjes, wie houdt er daar nu niet van? Leuke sfeer, interessante mensen, en vooral...lekker eten en drinken! Geen feestje is compleet zonder een ...

TaartenWinkel.nl merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten
TaartenWinkel.nl
0 reviews

Taartenwinkel.nl is een online banketbakker in Nederland die voor elke viering een feestelijke taart maakt.Over Taartenwinkel.nl Ta...

Marley Spoon merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten
Marley Spoon
0 reviews

Heb je weinig tijd om zelf dagelijkse menu's op te stellen en boodschappen te doen, of kook je gewoon niet graag? Ben je op zoek naar een bedrijf w...

CrowdCooks merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten
CrowdCooks
0 reviews

Dagelijks kunnen rekenen op een maaltijdbox, bespaart u veel kostbare tijd. Bij deze maaltijdboxen wilt u er dan verzekerd van zijn dat bij zowel d...

Beschuitje.nl

Het ontbijt is zeer belangrijk. Een goed ontbijt heeft zeer wat voordelen. Het geeft je de nodige energie om de dag goed door te brengen. Je maakt je productiever, het brengt je spijsvertering om gang en het geeft je nog dat rustmomentje net voordat de dag begint. Soms kan het ontbijt een leuke manier zijn om iemand te verrassen, misschien iemand van de familie of een goede vriend. Een bedrijf zich specialiseert in verassingsontbijten aan huis is Beschuitje.nl. Ze leveren verassingsontbijten, ballonnen, kado-ideeën, bloemen, champagne en lunches op de door u gewenste locatie.

Over Beschuitje.nl
Beschuitje.nl is een organisatie dat bestellingen verzamelt en ontbijtmenu’s, lunches en kadoartikelen bezorgt. Het bedrijf levert aan particulieren, maar ook aan de zakelijke markt, zoals lunches voor bedrijven en evenementen. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Lottum, Nederland. Beschuitje.nl werkt samen met frachisenemers en partners om de producten te leveren aan hun klanten. Leveringen worden gedaan over gans Nederland en België. 

Producten en diensten van Beschuitje.nl
Het gamma van producten van Beschuitje.nl beslaat uit verrassingsontbijten, ontbijtbuffetten, picknickmanden, ballonnen, kado-ideeën, bloemen, champagne en lunches. Daarnaast bestaat er ook de mogelijkheid kadobonnen te kopen op de website. Als ontbijt kan men kiezen uit een luxe ontbijt, veganistisch ontbijt, halal ontbijt, champagne ontbijt, glutenvrij ontbijt, enz. Verder kunnen er ook ontbijten worden aangevraagd voor speciale gelegenheden, zoals voor moederdag, vaderdag, kerst, valentijn of sinterklaas. Daarnaast levert het bedrijf ook de catering voor feestjes, recepties en grote evenementen. Het geleverde arrangement kan aan de noden van de klant worden aangepast.

Beschuitje.nl levert hun producten 365 dagen per jaar in heel Nederland en België. Het bestellen moet gebeuren via hun website of telefonisch. Telefonisch zijn ze dagelijks bereikbaar tot 12 uur. Bestellen met Beschuitje.nl bestaat uit vier stappen. Vul eerst uw gegevens en de gegevens van de ontvanger in . Maak daarna het ontbijt persoonlijker met een boodschap voor de ontvanger. Kies daarnaa een datum en tijd dat het ontbijt geleverd dient te worden. De tijd voor de levering moet liggen tussen 6 en 13 uur. Daarna kan u betalen. De betaling kan gebeuren met iDeal, contant, met een overschrijving, op factuur of met een kredietkaart.  Bestellingen voor de dag nadien moeten gebeuren voor 18 uur. De bezorgkosten van het ontbijt of andere producten hangt af van de te leveren locatie. In sommige regio’s van Nederland, vooral de meer afgelegen plaatsen, heeft Beschuitje.nl nog geen franchisenemers. Dit resulteert in een hogere bezorgkost voor die plaatsen. 

Complimenten, klachten en tips over Beschuitje.nl
Bent u van plan om een bestelling te maken met Beschuitje.nl? Of hebt u vroeger al eens gebruik gemaakt van de services van dit bedrijf? Laat anderen dan weten hoe uw ervaringen waren met Beschuitje.nl. Uw review zal andere toekomstige klanten helpen om een beslissing te maken of Beschuitje.nl iets voor hen is of niet. Hoe is het om een bestelling te plaatsten op Beschuitje.nl? Hoe is de kwaliteit van de geleverde producten? Was u tevreden over de geleverde service? Twijfel niet en schrijf uw ervaring hier neer op ErvaringenSite.