ErvaringenSite

  Ervaringen Café Royal

  Voor echte koffieliefhebbers valt er tegenwoordig veel te kiezen. Of je nu houdt van een kopje koffie van zelfgemalen koffiebonen, een kopje uit je Nespresso® of je Nescafé® Dolce Gusto® apparaat. Daarom springen meerdere koffiemerken in op deze ontwikkelingen, zo ook Café Royal. Zij bieden kwaliteitskoffie aan in een ruim assortiment, zodat je deze ook kunt bereiden in je eigen favoriete koffiemachine. Wat andere consumenten vinden van de smaak en kwaliteit lees je hier!

  Over Café Royal

  Café Royal is een koffiemerk van Delica AG, dit is in Zwitserland een van de grootste koffiebranderijen. Zij bestaan al meer dan 60 jaar en in 2012 lanceerde Delica AG het merk Café Royal. Het eerste product wat zij brachten waren koffiecapsules die compatibel zijn met Nespresso®. Café Royal breidt zijn assortiment koffiespecialiteiten steeds verder uit, zo bieden zij nu o.a. ook iced Coffee en bonenkoffie. Vanaf de start is het Café Royal koffieassortiment door UTZ goedgekeurd. Dit keurmerk garandeert duurzame koffieproductie in harmonie met mens en natuur. Voor de Caf’d Royal koffie wordt alleen gebruik gemaakt van Arabica- en Robustabonen van plantages met een UTZ certificering. Hierdoor weten zij precies waar de ruwe koffie vandaan komt, en is de kwaliteit gegarandeerd.


  Bob Dylan - One more cup of coffee

  Diensten

  Op de website van Café Royal kun je van alles over de achtergrond en de verschillende soorten koffie lezen. Van het laatste nieuws, tot filmpjes met Robbie Williams in de hoofdrol, lopende acties en een blog. Daarnaast kun je alle achtergronden over het bedrijf lezen. Je kunt er ook vinden in welke winkels de koffieproducten van Café Royal te koop zijn en producten bestellen in de online shop. De producten die je in het assortiment kunt vinden zijn:

  • Nespresso®-compatibele capsules
  • Nescafé® Dolce Gusto®-compatibele capsules
  • Bonenkoffie
  • Koffiepads
  • Iced Coffee

  Levering en betaling

  Voor producten uit de webshop geldt een minimale bestelwaarde van € 15,-, anders rekenen ze een toeslag van € 6,-. Bestellingen boven € 45,- worden gratis verzonden, daaronder betaal je € 4,- verzendkosten. Je kunt je bestelling betalen met Mastercard, PayPal of Visa.

  Klachten

  Voor een bestelling die je bij hen doet heb je een herroepingsrecht van 10 dagen. Als je hier gebruik van wilt maken moet je de herroeping binnen 10 dagen versturen. Zij betalen het volledige bedrag van de bestelling terug, of een gedeelte wanneer je slechts een deel terugstuurt, zodra zij de goederen hebben ontvangen. De retourkosten zijn voor eigen rekening. In het geval van geopende verpakkingen geldt geen herroepingsrecht. Wanneer je een bestelling ontvangt moet je deze altijd controleren op volledigheid en zichtbare gebreken. Als er iets aan mankeert, breng dan meteen Café Royal op de hoogte, dan ontvang je van hen indien gewenst een vervangend artikel. Eventuele retourkosten hiervan zijn voor rekening van Café Royal.

  Vertel hier jouw ervaringen!

  Koop jij al tijden koffie van Café Royal omdat je dit echt de lekkerste vindt, of heb je het eens geprobeerd en hoef je het nooit weer? Alle meningen zijn welkom hier op ErvaringenSite, zo leren wij van elkaar!

  Is de smaak van Café Royal koffie niet te versmaden? Of had men er meer van verwacht? Lees hier de commentaren van mensen die het al geproefd hebben!

  Café Royal
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Café Royal

  Uw beoordeling